saturday rituals

Jeg elsker lørdag morgen. For lørdag morgen vasker jeg tøj, spiser æg og bacon, drikker kaffe og læser aviser og hører Mads og Monopolet. Hver lørdag med ganske få undtagelser. Kan godt lide sådanne små hverdagsritualer. I dag pynter jeg også kopkager, for det var nemlig det, som nogle af jer gættede, der blev bagt i går. Senere skal jeg ned at undervise mine hundehold i det smukke vejr og senere ud at spise sushi og svinge træbenet med gode veninder. God lørdag til jer!

Saturday morning rituals: Eggs, bacon, toast, coffee, papers and my favorite show on the radio. And decorating cupcakes as well, but that’s occasional.

(Visited 207 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hvor er det skønt! :) Jeg elsker også at bruge lørdag formiddag på at tuller rundt og høre Mads og Monopolet!

 2. Hvordan opbevarer du dine muffins/cupcakes? Synes altid de er så kedelige dagen efter, så de bliver altid pyntet og spist samme dag som de blive bagt (hvilket sætter nogle begrænsninger hvis man vil have dem med til arrangementer) men det kan være du har et særligt trick når nu du først dekorerer dem idag?

  Kh

 3. Hej Emily
  Tak for din dejlige blog. Tjekker den hver dag og du er bare så inspirerende.

  Jeg tænkte på om du ville hjælpe med noget. Sagen er den at en Engelsk Bulldog ved navn Manse (kun 10 måneder gammel) er blevet stjålet i byen Ringsted. Der er en pige der er brudt ind hos ejeren Camilla og har taget flere af hendes ting og den stakkel hund. Dette skete i mandags og der har desværre ingen tegn på hvor hunden kan være.
  Du er jo en kæmpe hundeelsker (og hvor er Penny fantastisk) så ville spørge om du vil bringe en efterlysning. Evt. bare på din Facebook.

  Der er en gruppe der står sammen om at finde Manse på Facebook, som hedder: HJÆLP! MIN HUND MANSE ER BLEVET STJÅLET D. 26/9-2011

  Håber at du vil tage et kig på det.

  1. Hund og ejer er heldigvis blevet genforenet, efter en hel uge. Puha. Håber aldrig det sker igen for nogen!

 4. Du har sådan et hyggeligt liv, Emily! Der er ikke så meget der… Når jeg læser din blog, får jeg en følelse af, at verden (også) er et rart sted, og det er indimellem tiltrængt i en verden som vores. Så mange tak for det!

 5. Åh hvor lyder det bare hyggeligt!
  Er helt VILDT forelsket i dine billeder, lever mig helt ind i dit lørdagsunivers :)
  Selv god lørdag! :)
  /Gunilla

 6. Jeg kan oplyse, at kopkageopskriften også går an som bryllupskage! Det brugte jeg min lørdag på at teste.

 7. Det ligner en rigtig dejlig lørdag…
  Jeg kan også godt li’ at bruge lørdagen på at hygge med små praktiske ting og tage det stille og rolig. Specielt efter at have fået arbejde 8-16…

 8. jeg har ingen weekendritualer, men efter at have læst flere steder nu at folk har det, så vil jeg også ! (sagt på en barnlig-efterabermåde haha)

  langsom morgenmad lørda, er blvet mit valg på hvad der skal være mit weekend ritual ;-)

 9. IHHH – hvor har du fundet det fine hjerte – og sommerfugle krymmel?
  Jeg er også igang med cupcakes og min fine sommerfugleudstikker er pist væk, så jeg må lave en pynte plan-B…