fun bun

I aften skal jeg til stor fest i anledning af den nye tv-kanal TLC’s premieredag. Har netop været inde på Discoverys/TLC’s kontorer at få sat hår og lagt makeup af nogle vildt dygtige piger, der til daglig blandt andet laver hår/makeup på Vild med Dans. Så skægt at få lov at prøve den slags. Til gengæld lidt mærkeligt at smutte hjem igen gennem byen iført skovmandsskjorte, højt hår og fuld krigsmaling. Sidder bare og venter på at det er tid at hoppe i kjolen, så det hele passer lidt bedre sammen. Håber at nogen tager et billede af mig, så I kan se det hele ordentligt, for ovenviste photoBooth-billede er ikke optimalt, men måtte altså lige vise det seje hår.

Og sidst men langt fra mindst: Tusind tak for jeres søde kommentarer de sidste par dage. Lige så snart jeg har tid i morgen/på lørdag, så svarer jeg fluks på dem!

Just had hair and make-up done for a big party tonight.

 

(Visited 159 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Hvor ser du flot ud, men også anderledes, på en god måde! :D
  Hyg dig til festen :)
  P.S Kan TDC hometrio kunder se den kanal?

 2. Smuk….ganske enkelt! Jeg forresten faldet totalt for kanalen – for en gangs skyld er der faktisk programmer, jeg godt gider at se ;-)

 3. Wow du er jo næsten ikke til at kende med så stramt opsat hår, men fint! Du minder mig faktisk om Sarah Jessica Parker på de billeder :)

 4. Det er virkelig smukt. Som i virkelig, virkelig. Hvis nogen napper et billede af dig, så vend dig lige om – vil også gerne se det bagfra. ;)

  1. Hej Louise, Det kommer an på din udbyder. Tr4or de alle sammen har den, men på f.eks. YouSee ligger den på ekstrakanalen de næste par måneder, og så overtager den pladsen fra Film :-)

 5. Smukt og jeg kan se på de andre kommentarer at jeg ikke er den eneste der har tænkt Carrie/SJP da jeg så billedet, det er dine øjne og øjenmakeuppen der gør det :)

 6. Så fint! Kan du måske komme med en video-log om, hvordan du tror, man laver den?? Håber du havde en god fest?! Rigtig god dag til dig i det fineste vejr.

  1. Desværre nej, for aner ikke hvordan den blev lavet. Der var ikke noget spejl og det gik mægtigt stærkt… :)

 7. Åh Emily, jeg bliver altid så glad af at læse med på din blog. Den har så meget personlighed og stemning at man næsten selv føler man er der hvor du er, hvis du forstår. Super fin bun og også flot med smokey eyes. Du ser rigtig flot ud :) Håber at du havde en oplevelsesrig aften med søde mennesker. Ha’ en herlig weekend.

  Anne

  P.s. Håber at Penny er frisk nok til at komme ud og blive luftet i den fine eferårs sol der er her i dag.