look of the day: balloons and tulle

Outfit details: Dress Lanvin <3 H&M// booties Topshop// bag Balenciaga// necklace ASOS

Så fik jeg endelig brugt det vanvittige tylskrud og det var intet mindre end fantastisk at have den på. Og det var en helt vidunderlig fest. Og så meget sjovere at danse, når man har sådan et skørt at svinge med. Jeg var bange for at jeg ville føle mig frygteligt ‘overdressed’, men nej. Det var bare skægt og dejligt at være helt dullet op. Bliver simpelthen nød til at være med i Vild med Dans engang, kan åbenbart slet ikke få nok af stort hår, vild makeup og ditto kjole ;)

Har været ude hele dagen og skal til et Pandora-arrangement i Magasin senere i eftermiddag og til noget Nelly-fest i aften (og så står den ellers på afslapning – og blogging! Og svar på jeres kommentarer!! – resten af weekenden), så snupper lige en lille lur nu og vender så tilbage i morgen. Rigtig god weekend alle sammen <3

Stor tak til Kia for at tage det seje billede og ikke mindst for godt selskab!

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Fantastisk billede! Det ligner noget fra en af de der romantiske parfume reklamer :) ( når man lige ser bort fra, at der stå ‘tlc’ på ballonerne ;) .. )

  Hvor er du dog bare yndig, og den kjole er virkelig bare en rigtig prinsessedrøm. Så bedårende, piget og fint, det hele.

 2. Wauw du ser flot ud :D Jeg tror også min stemme klart ville gå til dig, hvis de vil ha en blogger med der ;) Glæder mig til at se billeder fra alle de spændende events :D

 3. Sig min en gang, sidder knolden ikke i den anden side på det her billede, eller er jeg bare ved at blive skør?

 4. Tror efterhånden man har set den kjole på lidt for mange bloggere, men må sige at den klær dig bedst – især den måde du har stylet den!

 5. Du ser jo absolut skøn ud – det er helt bestemt en Carrie Bradshaw-wibe over dig på det billede hvilket bestemt ikke gør det mindre fantastisk. Smukt! (:

 6. Hvor er du bare fin. Er også vanvittig forelsket i tyl. Det er så fantastisk at have på, og man kan kun blive i godt humør af at have det på.
  frkforsom.blogspot.com

 7. Du er smuk, Emily! Som altid. Lige en lille ting: har du ikke tabt dig? Du ser vildt smuk ud i din kjole og meget petite. Er det alle de cupcakes? Hehe ;-)

  1. Hehe… jep det er kopkagekuren ;)
   Ved det faktisk ikke helt, da jeg ikke ejer en vægt og ikke har gjort noget for det, men det kunne godt føles sådan på bukserne… Og du er ikke den første der siger det, så mon ikke der er noget om snakken ;)

 8. Hej smukke..
  Tak for sidst og det var en fornøjelse at style dig så flot..Vi ses jo nok en anden gang….Glæder mig til flere billeder fra dagen.
  Hilsen Marianne Færch
  Makeup & hair