pink plastic fantastic

Uanset om jeg lever mit normale liv eller har en helt anderledes uge som denne, er jeg meget på farten. Og så er det rart både for indersiden af mig og min pengepung ikke at skulle leve af købemad og -drikke. Derfor er jeg så glad for endelig at have fundet både en flaske og en ‘madkasse’, der ikke bare er pæne og praktiske, men også lavet af materialer, der ikke forurener det jeg kommer i dem.

Flasken ‘Bobble’ kender mange af jer sikkert. Kulfilteret renser og filtrerer vandet i takt med at man drikker.

Salatboksen med rumindeler og bøtte til dressing (og bestik) hedder ‘Klip it to Go’ er fra Sistema og BPA-fri.

Jeg har købt begge dele hos den helt fantastiske helsebiks Sund Fornuft i Classensgade på Østerbro, men ellers er det vist bare at google ‘Bobble’ og ‘Klip it to Go’, så er de vist også til at finde på nettet :)

Pretty and practical when on the road. ‘Bobble’ water bottle purifies tap water and ‘Klip it to go’ makes it easy to combine a salad on the go.

(Visited 296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Bobble er så sej! :)
  Jeg har først lige lært den at kende for nylig, men den står allerede på min ønskeliste til på fredag – dog med sort låg.
  Skifter du tit det der filter?

  1. Har ikke haft den så længe, så det er ikke skiftet endnu. Men tænker at man bør skifte det en gang om måneden ca.

 2. Ihh, har den samme Bobble – i samme farve endda. Den var uundværlig til min fødsel, hvor det med at drikke af glas var liiiidt uoverskueligt ;)

  1. Pas, er sådan en der ikke kan huske priser. Men vi er i omkring 100 kr. pr. plasticdims prislejet, nok lidt mindre. Men de kan helst sikkert findes en masse steder på nettet :)

 3. Jeg kan smadder godt lide din blog, men jeg er lige nødt til at ytre mig omkring dette.
  Hvad er det at vandflasken renser og filtrerer fra vandet? Det er netop den type sugerør man bruger i 3. verdens lande hvor vandet er forurenet og indeholder farlige bakterier. I Danmark har vi noget af det reneste og fineste vand i verden. I vandet findes der mineraler der er vigtige for kroppen, som ikke skal renses fra. Jeg synes at selve produktet er noget snobberi og spild af plastik. Mon ikke der er flere partikler i plastikflasken end i vandet?

  1. Det kommer vist meget an på hvor man bor. Amagers vand bliver gang på gang målt som noget af det ringeste i landet og det smager skrækkeligt, så jeg filtrerer faktisk alt mit vand. Mange steder i København bliver vandet også dårligere på vej gennem de gamle rør og der findes mange steder i byen hvor vandet smager noget så fælt af klor. Men når jeg er i sommerhus i Nordsjælland kunne jeg ikke drømme om at filtrere vandet…
   Flasken er lavet i ‘sund’ plastic, der er lavet til genanvendelse i modsætning til cola/pantflasker som folk ellers bruger og som netop kan være dumme at bruge igen og igen.

 4. …den er helt sikkert super den drikkedunk, når man bor i et område med dårlig eller svingende vandkvalitet… hvor godt renser den? Kan den f.eks. bruges på rejser til lande hvor man normalt bliver frarådet at drikke vandet?
  En anden dunk jeg også varmt kan anbefale er “den sunde drikkedunk” udover at den også er af “sundt” plast så er den vandtæt og meget let at gøre ren pga den store åbning, den kan også tåle opvasker… og især det med at den er så rengøringsvanlig er jo et super plus, når man ved hvor ulækre de kan være og svære at få helt rene…

  1. Det ved jeg faktisk ikke, kunne være supersmart til rejser… Vi må vist researche på nettet :)

 5. Åh den helse butik er også min og min fars yndlings helse butik :) Det er min the-pusher da de bare har alle pukka the’ene :D
  Burde nok invistere i sådan en flaske og boks, ville være smart!

 6. Åhhh vil så gerne have fat i både madkasse og drikkedunk, men kan overhovedet ikke finde det nogen stedet på nettet?

  Hvor har du set det på nettet?

 7. Hej de damer

  Jeg er storforbruger af Amazon.com/uk de har simpelhen alt og også de smarte madkasser i alle mulige former og farver. Drikkedunkene har de sørme også plus refilerne. Da det hele står i pund er de faktisk billigere. Når I nu alligevel er på siden kan jeg klart anbefale ALT deres køkken/bage udstyr samt bage og kogebøger.