party party

Lige lidt flere billeder fra i torsdags. Det var vist den mest overdådige fest jeg nogensinde har været til. Den blev holdt på landets dyreste adresse og i alle husets værelser gemte der sig forskellige overraskelser, der hver især repræsenterede programmerne på TLC. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til Cupcake Søstre? ;)

Jeg holder søndag med stort S i dag inden næste uge går løs. Den byder bl.a. på flere tv-optagelser og flytning (GISP!) i næste weekend. Har haft så travlt at jeg slet ikke har turdet tænke på flytteroderi. Glæder mig dog helt vildt til mere plads og hårde hvidevarer :)

Some more pics from the TLC launch party.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Hvor er du dog smuk Emily :) Hvor flytter i hen? Og er det en eje, leje eller andel? Jeg står muligvis selv og skal købe andel snart med kæresten, så er lidt nysgerrig :)

    1. Tak ;) Vi flytter knap 500 meter væk fra hvor vi bor nu. Stadig Amagerbro :) Det er leje…

  2. Wauw, den kjole er da bare vidunderlig! Den minder mig om alt det lækre tøj fra Sex and the city. Hvad var det du gav for den?

    1. Uh, det kan jeg ikke huske, det var før jul jeg købte den… Mener det var omkring 1500 kr. :)