update

Først og fremmest: Hvorfor er der ingen modebloggere, der tager billeder i spejle længere? Det kunne være sejt med en renæssance. Eller måske ikke, det er ret svært måtte jeg sande, da jeg i går skulle forsøge at tage et billede af mit hår efter at have prøvet et nyt wunderprodukt, jeg ville vise jer. Mere om det en anden gang.

Synes jeg har kastet lidt mange bolde op uden at følge op på det hele, så her kommer en lille opdatering for de der er interessserede.

Vi flytter i weekenden. Fordi der har været så mange andre ting, er det først rigtig gået op for mig i dag og nu står den på oprydning og pakning. Glæder mig helt vildt, men kommer også til at savne min lille lejlighed hvor jeg har boet i snart 6 år. Så skørt at tænke på at jeg fra på søndag bor et helt andet sted. Med dobbelt så meget plads. Og en overflod af hårde hvidevarer (yay!!).

Penny er tilsyneladende endelig i bedring. Hendes tarm viste sig at være kronisk irriteret og hun får nu noget syrehæmmende medicin, en mælkesyrebakteriekur og speciel allergimad, da dyrlægen formoder at hun er allergisk overfor bestemte proteinkilder. Er ked af at min lille vaps har haft det skidt så længe, men glad for at vi endelig er på sporet af at få hende frisk igen. Tak til alle jer der har sendt kommentarer og mails med ønsker om god bedring, det er meget værdsat!

I tirsdags blev de sidste bidder til mit tv-spot på TLC optaget på Folketeatret og i Ørstedsparken (og Penny var med) og det var om muligt endnu sjovere denne gang. Det var virkelig det sødeste produktionshold og jeg slappede nok lidt mere af. Og så bliver jeg altså aldrig træt af at få lagt makeup og sat hår. Klippet bliver løbende vist imellem programmerne på TLC fra om ca. 2 ugers tid. Men mon ikke jeg også får en version jeg kan smide på bloggen. Jeg er en af de 4 danske ‘TLC-kvinder’. Altså en slags ambassadørrolle eller ansigt udadtil om man vil. De andre er Maria Carmen Koppel, Sanni Wulff Vangsø og Louise Lillesø og man kan læse mere om det og os lige her på vores TLC-blogs. Jeg har endnu ikke nået at opdatere min, men har et indlæg om med makeup og hårtips fra vores styling i torsdags oppe i ærmet, så der skulle være lidt at følge med i for dem der har lyst.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Dejligt Penny er i bedring. Vi havde også en situation med vores hund (irsk terrier) som havde gået rundt med blærebetændelse i længere tid! HELDIGVIS blev det opdaget og hendes humør er ændret til langt det bedre!
  Held og lykke med pakningen :)

 2. Jeg tog da billede i spejlet for et par dage siden ;)

  Det lyder så spændende med TLC, du må endelig smide video på bloggen når du får fat på den. Lyder godt at Penny er i bedring, ærgerligt hun skal døje med noget allergi, men det er da godt de formentlig har fundet problemet. God fornøjelse med flytningen :)

 3. Det lyder fedt, at du skal flytte :) Smid endelig et par billeder af lejligheden, når det hele er kommet på plads. Det er så fedt at se, hvordan andre bor.

 4. Hvor flytter I hen? Og hvor er du heldig med masser af hvidevarer. Min store drøm er en vaskesøjle.
  Og dejligt at Penny er i bedring.

  //Betina

 5. Dejligt at høre med Penny! Min søster hund (Golden retriever på 7 mdr) har også næsten lige haft noget med maven. Og det varede lige nogle uger før hans mave blev normal igen. Han er heldigvis kommet sig over den hårde tid. God flytning :)

  1. Godt at han er rask igen, der er (næsten) ikke noget værre end syge børn og hunde :(

   Mange tak :)

 6. Hej Emily. Tak for updaten, det er rart lige at blive indviet i dine projekter. Og stort tillykke med titlen med TLC, det er sgu sejt. Du ser forresten rigtig fin ud på billedet :) Knus Katrine

 7. Hej Emily

  Stort tillykke med både lejligheden og din TLC-“karriere” :)
  – Hvad skal der ske med din nuværende/gamle lejlighed?
  Er ret interesseret, hvis den skal lejes ud, til at leje mig ind.

  Godt at høre Penny endelig har fået en diagnose og er i bedring. God bedring til hende.

  MVH Kathrine – en trofast læser.

 8. Hvor er det godt, at Penny er i bedring! Håber allergifoderet, mælkesyrebakterierne og medicinen kan gøre det :)
  Fra en meget stor hunde- elsker til en anden hunde – elsker (formodder jeg :-) )