move on

Ny stue in the making.

Jøsses hvor er det et helt uhyrligt stort arbejde at flytte. Især når man har boet det samme sted i 5 år og har gedigne samlertendenser. Men det er også fedt og skægt. Fedt med et nyt sted at indrette og mere plads. Og skægt når man er heldig at have rare venner (og mødre), der gladeligt hjælper.

Det var slet ikke meningen at der skulle være så stille her på bloggen under flytningen. Men jeg havde overset et par ganske væsentlige detaljer i den forbindelse:

 1. Det kræver internet at blogge og sådan noget flytter ikke nødvendigvis automatisk med. Slet ikke når man har glemt at advisere internetudbyder om flytning…
 2. Jeg plejer at have billeder i mine indlæg og sådan nogle kræver, at man tager dem med et kamera. Det er svært hvis man ikke kan finde det i flytterodet. Men så er det jo godt, at man kan snuppe et par med mobilos. Har dog fundet kamera nu, så mon ikke der kommer et ‘rigtigt’ indlæg i morgen.
 3. Det var lidt mere omfattende at flytte/pakke ud end jeg lige havde forestillet mig.

Nå, nok brok, der er skam små oaser rundt omkring, der allerede er fuldt funktionelle.

Penny er også på plads og glad for sin nye store lejlighed.

Yikes. Det her læs har jeg kæmpet mig igennem i dag. Primært tøj, sko og tasker. Er næsten helt stolt over at alt er pakket ud, ryddet op og nu ligger på plads i stort nyt skab. Og lidt skamfuld over, at jeg ejer så absurd mange ting.

På et tidspunkt i løbet af weekenden var min mor så rar at fodre mig med det her lille rare stykke kage. Det var godt med lidt at styrke sig på i kampen mod flyttekasserne.

Nu vil jeg sætte mig med stængerne oppe og putte med J og Penny, drikke kaffe, spise is og se fjernsyn i vores nye, gamle sofa. Hvilken luksus. Vi havde ingen sofa før, så det føles meget ekstravagant.

(Visited 262 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Dejligt for jer! Skal også selv til at kigge på lejlighed, da jeg skal være ude af den jeg har nu til marts! Hvilken boligside søgte du/i på?:)

 2. Gud, hvor er din grønne(?) stol lækker! Jeg elsker old school-møbler… Halvdelen af min lejlighed ligner, at en 80-årig bor her, haha!

 3. Kender det selv og der findes ikke noget værre end flytterod!
  Men glæder mig til at se billeder af jeres nye lejlighed ;-)

 4. Årh gid det var mig der flyttede XD Nu er jeg 13, så det ligger liiiige lidt ude i fremtiden, men jeg elsker bare det der med at gå og møblere, og sætte tingene på plads og gøre det personligt ^^
  Godt nok kan det godt blive lidt meget hvis man flytter hele indholdet fra 2 personers liv fra én lejlighed, og over i en anden XD

  Vil dog rigtig gerne spørge om ikke du kunne lave et indlæg om dine “mode bøger”? Spottede lige din store Vogue bog, som jeg sindsygt gerne selv ville have, så tænkte om du måske kunne fortælle lidt om de bøger, eller bare den enkelte :) hvis du allerede har lavet et indlæg om dem, må man så spørge om linket? ^^

  ps. Jeg har lige startet min første give away hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka, så hvis det kunne have nogen interesse så kan den findes lige her ^^ http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 5. Har du også dvd’er til at stå i bogreolen? Eller er de i kasser/et andet sted?
  Tak for en fin og hyggelig blog :)

 6. Bor I egentlig stadig på Amager?

  Hvor er det morsomt med din grønne stol. Den er lidt ovre i de fine møbler min kærestes 93 årige farmor har stående. Synes det er lidt sørgeligt, at så mange mennesker sværger til Ikea (også min kæreste og det er primært ham der står for boligindretningen her på matriklen) når der findes så mange gamle, fine ting

 7. Ej, et dejligt indlæg. Beskriver perfekt flytte-stemningen – det er en ret fantastisk følelse og skal helst deles med folk, man holder af og god mad.
  Held og lykke ;-)
  For resten, jeg er helt vild med den grønne stol i hjørnet…

 8. Hvor må det være spændende med det nye hjem. Jeg håber I falder godt til.
  Må man spørge, det er vel stadigvæk i KBH?

  <3
  Pia Sabine

 9. Du kan bare det der med at indrette og gøre det hyggeligt! Det ser allerede skønt ud :) Er bogreolerne ikke “bare” fra Ikea og så har du sat flere sammen?
  Jeg står selv og skal til at flytte og kunne enormt godt mange inspiration til en nyt klædeskab, så håber der kommer et par billeder ind af den også :)

  1. Præcis. Og mit klædeskab er også fra Ikea, skal nok se om jeg kan prøve at vise det også :)

 10. Sikke nogle hyggeligt billeder, love it!
  Synes din reol er rigtig fin, hvor er den fra?
  Har selv ledt efter en god bogreol selv i over et halvt år, så det ville virkelig hjælpe hvis du kunne fortælle hvor du har din fra :)

 11. Davs Emily. Hvor ser det altså fint ud allerede. Jeg læste i øvrigt ugens kig ind i dag, hvor din blog bliver nævnt, og rigtig godt endda.”Den bedste danske blog” :-) Det er et sødt indlæg.

  Xo

 12. Er selv ved at flytte i lejlighed og er vild med dine bogreoler. Blev inspireret af dit indlæg hvor du viser dit grønne bord og reolerne, men jeg tænkte på om du kan lave et indlæg om indretning af tøjafdelingen. For har lige som så mange andre kvinder over 100 par sko, stilletter og støvler og 30 jakker osv. osv. :)