sminketips

Husk at tjekke min blog hos TLC, hvor jeg kommer til at blogge jævnligt. Lige nu kan I bl.a. læse et indlæg med tips og tricks, fra da jeg fik lagt sminke og sat hår inden den store lanceringsfest for et par uger siden. OG så har jeg hørt rygter om at ‘min film’ også netop er blevet lagt på TLC’s site, skal nok også vise den her snarest. Ellers er det muligt at smugkigge på bloggens eller TLC’s facebookside.

Jeg har haft en pragtfuld dag, hvor jeg endelig har fået slappet lidt af. Gået et par lange ture med Turbo Karla (formerly known as Penny), været til rare behandlinger og sugaring hos Beauty Avenue og fundet mine bilnøgler, jeg havde tabt på stranden (hvor heldigt er det lige, helt ærligt??). I aften skal jeg til lidt tam tam hos DANSK på Vesterbro. Rar dag!

God aften fineste!

(Visited 208 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Kære Emily :-)
  Tillykke med den nye lejlighed! Og, kan se at du læser blogs om indretning. HVILKE? Jeg synes det er rigtig svært at finde nogen som giver mig inspiration. Håber du kan hjælpe!

 2. Emily, har lige set din TLC-film via Facebook, og hvor er du fantastisk. Der er ingen tvivl om, at din har fundet den bedste ambassadør i dig !

 3. Lyder lækkert med sådan en rendyrket rar dag (:
  – det lyder jo bare helt vildt at du rent faktisk formåede at finde dine nøgler igen på en strand. Tillykke med det haha xD

 4. Ej, jeg har lige set videoen, og jeg fik helt gåsehud.. Jeg tuder godt nok ret let for tiden, men fik helt tårer i øjnene! Synes det hele var så godt sat sammen :-) Og så synes jeg, du skal vide, at du virkelig inspirerer!! Jeg elsker, at man kan være “nørd” og “moderne” på samme tid, hvis du forstår, hvad jeg mener? Jeg prøver også selv at finde ud af, hvem og hvad jeg vil være, så synes bare, det hele var så smukt.. Utroligt, hvad jeg kan få ud af ét minut ;-) Men ville bare lige rose dig – rigtig god video!

 5. Kæreste Emily
  Jeg har også lige været et smut forbi, og se både din blog og din video på TLC’s hjemmeside. Ligesom de andre skriver så er det jo en helt fantastisk film. Du udstråler sådan en ro og livsglæde. Kunne se den igen og igen. Så thumbs up! Du er simpelthen for sej!
  Ha’ en dejlig weekend:o)
  Kram Ida