Skriv en kommentar

66 Kommentarer

 1. Årh, den er så sej. Du er sej. Jeg elsker de ting du gør og de ting du tænker på. Jeg ser meget op til dig, for du er jo sød ;)

 2. Du virker som et ufatteligt behageligt menneske..

  Og der er altså utrolig mange glæder ved at være et meget sammensat menneske – man kan komme ind i mange forskellige “verdener” og forstå og omgås mange forskellige typer :)

  God weekend – og tak for en dejlig blog :)

 3. Nu har jeg læst din blog i halvandet år, men jeg har aldrig fået sagt hvad jeg egentlig mener om den. Jeg er betaget og tæt på afhængig. Du er sej, Emily – og ved du hvorfor? Fordi du er æstetiker, og dem kan verden aldrig få for få af.

 4. Sikken fantastisk video! Waw. Og egentligt super inspirerende for en person som mig, som forsøger at være så gennemført som muligt… erhmm. Din lille video har i hvert fald givet mig stof til eftertanke! :-) Tak

 5. Hvor er det en fantastisk film. :) Jeg elsker at læse din blog, fordi jeg tit føler, at jeg kan identificere mig med nogle af de ting, du skriver.
  Jeg vil også gerne så meget, hvilket nogle gange gør det lidt svært at finde ud af, hvem jeg lige præcis er og hvad jeg egentlig skal. På den måde skiller jeg mig tit ud, men du formår at gøre det okay og ikke nødvendigvis en byrde at være lidt “flyvsk”. Det er måske slet ikke sådan, din video/blog skal forståes, men det har bare inspireret mig til at turde være, som jeg er, i stedet for at tage en maske på og prøve at være præcis som de andre. Alt i alt finder jeg bare din blog utrolig fascinerende og inspirerende og jeg elsker at følge den! :)

  Så lige lidt ros til at begynde weekenden på, mange hilsner Trine :)

 6. Hvor er du sej Emily – og fremstår (om muligt) endnu mere sympatisk og køn end du er “på blog”

 7. Question futile…elle vient d’où, ta robe jaune moutarde ? :-)
  Meget fin lille film! Du ser meget venlig og “normal” ud, hvilket du skal tage som en kompliment – det virker som om du er en normal ung dame med drømmer og idealer, som de andre kan se sig selv i.
  Og det er refreshing i den danske blogosfære.
  Penny fik desværre ikke sin moment of glory da det ser ud at hun blev klippet ud…

 8. For filen hvor er den blevet god! :D
  Du lyder faktisk ret klog og rolig når du snakker, hvilket jeg måske tror kan være lidt svært når du sidder og snakker til et stort kamera, men du klarer det vildt godt ^^
  Håber virkelig på at kunne se TLC på et tidspunkt, for det er jo en skøn tøse kanal ;D haha. Ville især gerne se det der lage program ;D

  ps. Jeg har lige nu min første give away kørende hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka til en værdi af 200 kr., så hvis det kunne have nogen interesse så kan den findes lige her, men skynd dig for den slutter ved midnat den 22 oktober! ^^
  http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 9. Hej, hvor er den fantastisk god og fin! Du virker rigtig sød, haha.
  Elsker din blog og det gør mine veninder også.
  Knus Julie :-)

 10. Den er simpelthen så sød den film. Jeg tror det er fjerde gang jeg ser den nu haha. Du er bare SÅ smuk, det er helt vildt.

 11. Du er en smuk kvinde og virker forfriskende positiv, i modsætning til en del andre bloggere – Jeg holder meget af din blog!

 12. Tillykke med filmen, Emily!
  Kender dig jo ikke personligt, men synes den giver et rigtig god billede af hvordan du er – og du er jo så dejlig, sød og æstetiker til fingerspidserne :)

  Sidder og ser “Cupcakes Søstre” på TLC ligenu – dejligt program <3

 13. Hold op hvor er det en fin lille film! Du er jo helt igennem skøn…

 14. Wauw! Jeg fik virkelig gåsehud, da jeg så din lille fikse film! Hold op, hvor er du bare et dejligt, rart og ægte menneske! Og dine ord er så rigtige!

 15. Ih, hvor er du bare fin på sådan en dejlig naturlig måde :) tak for en fantastisk blog!

 16. wow, hvor den fin!
  Og hvor sjovt lige, at høre din stemme – slet ikke som jeg havde forestillet mig. Men fedt lige at få en mere personlig vinkel på :-)

  God gået :-D

 17. Jeg kan godt forstå, hvorfor du er udvalgt som TLC ambassadør – du er jo super inspirerende! :-) Tillykke med det flotte resultat, hvor må du være stolt :-)

 18. Du er bare så sød og inspirerende, og du får mig til at tro på, at jeg kan nå lige så langt som du har! :)

 19. Du er så menneskelig og sød. For satan, du er en god ambassadør for TLC, jeg får hvert fald meget lyst til at se det kun pga. din video!

 20. “Fin” er et ord, der går utrolig meget igen i disse (mange) kommentarer. Og fin er også lige netop det, både videoen og du selv er. Helt gennemført og 110% fin med fin på! Elskelig video!

 21. Aj hvor er den bare fin!

  Du er virkelig en af mine yndlings, du virker så så så sød altså <3

 22. hvor fint! du er så sød og naturlig, og man kan virkelig relatere til dig! jeg har selv mange kontraster, som du beskriver i filmen.
  opdagede for et par dage siden at jeg havde fået tlc (juhuu) – og jeg er faktisk ret hooked allerede!!! elsker især Cake boss og chokolade på 1. klasse. Jeg får sådan lyst til at blive konditor når jeg ser det – tænk at have så mange redskaber og pynt – cake-heaven!

 23. Ej hvor er det en fantastisk klip.. Det er så inspirerende hvordan du kombinere tingene i din tilværelse. Der er plads til overforbrug af sko, gåturer med hunden og læse en masse bøger. Tit får man nemlig ikke det billede af en blogger, den dybde. Jeg så henvisning til din blog i HER&NU, hvor din blog kaldes “danmarks bedste blog”!. :) Jeg måtte lige tjekke den ud og nu er jeg bare hooked! Tak for en fantastisk dyb og på samme tid piget blog!