behind the scenes

Sidder og er ved at bikse et indlæg sammen og fandt lige dette foto i mængden. J må have taget det i morges uden at jeg har opdaget det, men kan ret godt lide stemningen i det, selvom jeg ser mægtig seriøs ud. Og så kan I også lige få et smugkig på vores nye køkken. ‘Dagens’ coming up asap!

 

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Kan man skimte en tatovering på din arm? Hvis ja, må man så spørge hvad det er? Spørger af ren nysgerrighed :)

  2. Dejligt billede, det ligner et rart køkken. Glæder mig til flere billeder fra lejligheden. Er vild med din kaffekande, jeg har den i rød og er så glad for den…

  3. Er lidt imponet og en lille smule forundret over at se at I er så “satte” og etablerede…uden at have børn, men istedet for en hund. Men måske er det bare fordi jeg selv fik mit første barn som 24-årig, studerende og tog tingene lidt som de kom…
    Fiin ramme i er ved at skabe.

  4. rigtgit smukt billede, og det hjælper bestemt at få af vide du ikke vidste at han tog det. Hver gang jeg ser billedet tænker jeg: nårh hvor romantisk! ;-)