goodie goodie

Da jeg pakkede goodiebag’en fra sidste uges DANSK-arrangement ud, så det så nysseligt ud på det mintgrønne bord – YES! De mintgrønne borde er tilbage ;) – at det lige måtte foreviges. Glæder mig til at læse The Horseriders Journal, det har jeg endnu ikke haft glæden af at prøve. Tænker at det må være et hit, hvis man som jeg både er modeinteresseret og gammel ridepige. Har I læst det og hvad synes I??

The content of a goodiebag from an event at DANSK last week looked so pretty when unwrapped, I had to take a picture of it.

(Visited 170 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. den goodiebag ser god ud!
  jeg fik en kæmpe stak blade, som bl.a. indeholdt horserider’s journal, da jeg var til et møde på cover forleden.
  Jeg synes det er et virkelig smukt blad. Jeg red engang helt vildt meget, og elsker stadig heste, og moden er også i tip top cover stil. rigtig fedt med sådan ét smukt hesteblad. — det er lige før jeg også ville læse det hvis jeg ikke var gammel rytter :)

  nå men god læsning!

 2. Hvor er den lyserøde pung fra? Den er super super fin.
  Og, hvor er du altså heldig at få så mange lækre goodiebags.

 3. også et stort vrinsk herfra fra en skjult wendy – glæder mig til at høre om bladet er en investering værd…

  1. ps. det er ægte mintgrønt i virkeligheden, som dit bord (det ser lidt babyblåt ud på billedet) :)

   1. Nui hvor pænt!! Har faktisk et magen til i gult, men havde jeg vidst at det kom i mintgrønt skulle det selvklart have været det! Synes det er så hyggeligt når I kommer med tips og råd til mig <3 Tak!