kig med på mit ‘køleskab’ og vind 40 par sko

Har I set hvor fint mit ‘køleskab’ på min TLC-blog er blevet?? Tjek den ud lige her, i dag er der et indlæg om kage. Jeg glæder mig sådan til der kommer et kommentarfelt, for det er sandt at sige lidt fladt at blogge, når der ikke kan kommenteres. Kunne bl.a. godt tænke mig at diskutere nogle af de skøre programmer med jer og andre TLC-seere derinde, men det kommer forhåbentlig snart :)

TLC har lige nu en vild konkurrence hvor man kan vinde 40 (!!!) par sko, konkurrencen slutter på fredag, så skynd jer forbi. Vind 40 par sko lige her. Det er en super skæg og hyggelig konkurrence hvor man på Facebook vælger en veninde og derefter beskriver hende med 5 (ud af 15 mulige) ord, veninden skal så gætte hvad man har valgt og så deltager man sammen. Jo flere man deltager med desto større chance for at vinde :)

(Visited 264 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Har aldrig set en med så mange billeder af sig selv på køleskabet ;)
  haha’
  hvad er det for en 5-strofet tekst der står på køleskabet?

  1. Haha nej det kan du have ret i ;) Der hænger til orientering slet ikke nogen på mit virkelige køleskab ;)

   Det er La vie en rose

   1. Assååeh… det ser jo sygt fedt ud. Vil også have en køleskabslåge. Må google, der *må* være nogle webnørder med programmeringsskills derude, der har anet det behov hos bloggere med for meget tid.

    Hvornår kommer der i øvrigt flere v-logs om nemt hverdagshår? Mangler alternativer til hverdagsknolden; default-metoden til langt hår. Hvis du har lavet mange hår-v-logs, så efterspørger jeg hermed et indlæg, der samler links til dem alle :)

    //D

    1. Der er et indlæg hvor de er samlet, men desværre er alle videoerne ‘røget’ da jeg skiftede platform sidst. Dog ligger de alle på Youtube :)

 2. Jeg er lige blevet “introduceret” til TLC de sidste par uger fordi boxer har åbnet sluserne så man kan se alle boxer kanaler denne måned. Det gør de hvert år. Jeg må sige det er en skøn kanal og ved jeg kommer til at savne den når boxer lukker for signalet igen! Har btw. lige set dig i en “reklame” eller et indslag eller hvad man skal sige på kanalen i dag. Du er sgu herlig! :-) Blev helt glad af den.

 3. Jeg ser TLC hver dag kl 14 (hvis det passer ind i min dag), når Cake Boss kommer :D Elsker virkelig at se de vilde kager som Buddy han formår at lave :D Det er virkelig mit ynglingprogram for tiden :b

 4. Hvilken sang er brugt i forbindelse med den film der er blevet lavet med dig som TLC ambassadør? :-)