spørgerunde

Tænkte at vi lige kunne køre en hurtig spørgerunde i dag og i morgen. Jeg svarer løbende i kommentarerne, så hurtigt som muligt. I er en del, der sender mig søde mails med spørgsmål om hår, kamera, blogging og hund og andet, men det er de fire forgående jeg primært får spørgsmål om. Mange af spørgsmålene ligner hinanden og jeg har ofte lidt svært ved at nå at besvare alle mails, så hvis I vil være nogle englebasser at stille dem her i stedet, så kan alle nemlig få glæde af dem + svar :) Pennys egen spørgerunde var en stor succes, så tjek den ud + stil gerne hunderelaterede spørgsmål dér. Senere i dag kommer opskriften på ‘Chili sin carne’, som jeg skrev om på Facebook i går. Stay tuned ;) NB! Spørgerunden er slut for denne gang :)  ]]>

(Visited 615 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

105 Kommentarer

  1. Jeg skriver om bloggen ;) På Moderne Kultur har man mulighed for at skrive om et eget ‘værk’ og specialet får så mere karakter af en rapport over forløbet, så det var oplagt i mit tilfælde. Mht. råd så må det være at lægge en plan + betragte det som et arbejde, altså at læse/skrive/arbejde på det fra 9-17 alle hverdage eksempelvis. Det er jeg selv helt uhyggeligt dårlig til, men de dage hvor det lykkes og jeg kan holde fri om aftenen og i weekenden med god samvittighed er fantastiske :)

  1. Jeg bruger et 50mm 1.8 objektiv langt det meste af tiden :) Jeg redigerer af og til og hvis jeg gør er det i PhotoShop. I nogle perioder lægger jeg et filter over (sådan en periode er jeg i lige nu) og i andre perioder kan jeg bedst lide at lade billederne være som de er. De filtre jeg bruger er som regel bare predefinerede ‘actions’ til photoshop (sådan nogle kan man både finde og købe utallige steder på nettet), jeg er nemlig ret doven hvad redigering angår ;)

  1. Hej Phie – forsøger mig lige med et forslag – politikens visuelle ordbog, som indeholder fem sprog (dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk). Måske det er den du tænker på?

  1. Uh sådan en kender jeg desværre ikke. Er selv gladest for den fra Klorane (kan fås på apoteket), men ved ikke om den er fri for parabener etc. Alternativt ved jeg at mange bruger babypudder og indenfor dem kan man helt sikkert finde en der er grøn/ren :)

    1. For mig har begrebet “skinny jeans” indsnævret sig til at omfatte skinny-skinny eller super skinny jeans, altså den slags jeans, der sidder helt tæt til benet, næsten som gamacher:) Du ved, det der var skinny før er ikke skinny længere:) Hvorfor bruger du ikke den slags jeans?:) xxx

     1. Ah på den måde :) Hmm… det har jeg ikke rigtig tænkt over. Men tror simpelthen ikke at de klæder mig, har ikke ligefrem verdens længste ben jo ;)

  1. Nope, kommer kokosolie i af og til og ellers bare balsam, som jeg ofte lader sidde i 5-10 min. :)

 1. Jeg er nysgerrig efter, hvilken type blogs (hvis nogen) du selv læser? Om det er samme type som din egen, eller du går i en helt anden retning? Jeg ved, der er nogle bloggere, der holder sig langt væk fra blogs, der er i samme stil som deres egen. Min blog har fx ret stort fokus på sko (surprise, det afslører titlen slet ikke), men det afholder mig bestemt ikke fra at læse andre skoblogs. Det giver mig inspiration, fordi det er samme genre…

  1. Jeg læser helt bestemt mange blogs, elsker blogs!! Læser en masse af mine ‘kollegaers’ blogs i Bloggers Delight-netværket. Nogle af mine andre favoritter er Clamour for Glamour, Cupcakes and Cashmere, Frida Fahrman og Am-lul. Og så er jeg rigtig glad for Ungt Blod og Heart with Companion. Det var vist sådan helt kort. Må snart få min blogroll op at køre igen :)

  1. Uh har været meget flittig i fitness, men er det ikke længere. Har faktisk lige meldt mig ud. Da jeg trænede gjorde jeg det 3-4 gange om ugen og primært Bodypump, spinning og danseorienterede hold (trænede hos fitness dk). Nu ‘nøjes’ jeg med at løbe 2-3 gange om ugen og så går jeg masser af ture med hunden. Det er bare det jeg har mest lyst til og som passer mig bedst lige nu ;)

  1. Årh et sejt spørgsmål (og gid det var sandt!!) vil vildt gerne til Firenze/Toscana igen, har været der en gang for snart 10 år siden og det var magisk. Ellers vil jeg VILDT gerne på vandretur til alperne til sommer med hund og mand og telt :)

  1. Ih godt at du spørger her så, den kommentar må jeg have glippet. Det er ikke “Laureth’et” du skal være bekymret for, men det der kommer efter det. Hvis der står sulfate eller sulfat efter det, så er det dumt. Sulfosuccinate er ikke det samme som sulfat :)

  1. Jeg er glad for Madmanifesten her på Amager. Og så er jeg glad for gode gamle Zirup inde i byen, alle Laundromat’erne, Kalaset, Tante T og så ellers stort set alle caféer på Christianshavn.

  1. Ih Sophie, det ville jeg gerne, men her er bare så langt fra færdigt at jeg ikke helt synes det er værd at vise endnu ;) Men skal nok vise snarest. Og hvor dejligt med lejligheden!

  1. Jeg har altid haft hund. Det er faktisk kun året før jeg fik Penny at jeg ikke havde hund, så det var ikke den store beslutning. Det er ikke rigtig en mulighed at lade være, hehe. Mht det med at have hund i byen/lejlighed er jeg nok heller ikke den rette at spørge. Har aldrig prøvet andet ;) Er født og opvokset på Vesterbro og Frederiksberg, så min familie og jeg har altid kun haft hund i byen :) Bortset fra at man jo skal noget mere ud at lufte sin hund, så tror jeg ikke der er den store forskel… Prøv evt. at kigge under det indlæg der hedder Pennys spørgehjørne (link i teksten længere oppe) eller det der hedder Vov (søg i søgefeltet), der tror jeg der er svar på dine spørgsmål i indlægget/kommentarerne ;)

  1. Det kommer jo meget an på ens hårtype. Jeg er glad for deres lavendel/avocado balsam :)

 2. Og hvilken blogpladeform bruger du? Hvis du bruger WordPress, hvordan for du så flere billeder som header?

  1. Rikke, Hun briger wordpress, ja. Hun har sikkert bare redigeret billederne sammen til ét billede, og så uploadet det. Dette kan gøres i Photoshop ellers kan du downloade det gratise program picasa, som er et godt værktøj til at lave collager.

  1. Tror faktisk aldrig jeg har prøvet deres shampoo, men mener kun at der er et par stykker, så vælg den der passer bedst til din hårtype :)

  1. Har du tjekket på http://www.allposters.dk? De har et kæmpe, kæmpe udvalg. Og man kan også skrive til dem og spørge om de kan skaffe bestemte plakater. Ellers er den plakatbutik, der ligger på Clemensbri i Aarhus (nu ved jeg jo ikke lige, hvor du er fra) god til at hjælpe med specielle ønsker.

 3. The government has been stopped from dipping its toe into control of the Internet a
  number of times due to the fact the 90s.