spørgerunde

Tænkte at vi lige kunne køre en hurtig spørgerunde i dag og i morgen. Jeg svarer løbende i kommentarerne, så hurtigt som muligt. I er en del, der sender mig søde mails med spørgsmål om hår, kamera, blogging og hund og andet, men det er de fire forgående jeg primært får spørgsmål om. Mange af spørgsmålene ligner hinanden og jeg har ofte lidt svært ved at nå at besvare alle mails, så hvis I vil være nogle englebasser at stille dem her i stedet, så kan alle nemlig få glæde af dem + svar :) Pennys egen spørgerunde var en stor succes, så tjek den ud + stil gerne hunderelaterede spørgsmål dér. Senere i dag kommer opskriften på ‘Chili sin carne’, som jeg skrev om på Facebook i går. Stay tuned ;) NB! Spørgerunden er slut for denne gang :)  ]]>

(Visited 490 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

105 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hej Emily God idé med en spørgerunde i åbent forum. Da jeg selv er studerende og inden længe skal til at skrive speciale, er jeg lidt nysgerrig efter at høre, hvad du skriver om, og om du evt. har nogle gode råd under specialeskrivning? God dag. Venligst Kristine]]>

  1. Jeg skriver om bloggen ;) På Moderne Kultur har man mulighed for at skrive om et eget ‘værk’ og specialet får så mere karakter af en rapport over forløbet, så det var oplagt i mit tilfælde. Mht. råd så må det være at lægge en plan + betragte det som et arbejde, altså at læse/skrive/arbejde på det fra 9-17 alle hverdage eksempelvis. Det er jeg selv helt uhyggeligt dårlig til, men de dage hvor det lykkes og jeg kan holde fri om aftenen og i weekenden med god samvittighed er fantastiske :)

 2. < ![CDATA[Du har sikkert fået dette spørgsmål et par gange efterhånden Men her kommer det så igen :) - Hvilket objekt bruger du normalt & redigerer du dine billeder Hvis ja, hvordan?]]>

  1. Jeg bruger et 50mm 1.8 objektiv langt det meste af tiden :) Jeg redigerer af og til og hvis jeg gør er det i PhotoShop. I nogle perioder lægger jeg et filter over (sådan en periode er jeg i lige nu) og i andre perioder kan jeg bedst lide at lade billederne være som de er. De filtre jeg bruger er som regel bare predefinerede ‘actions’ til photoshop (sådan nogle kan man både finde og købe utallige steder på nettet), jeg er nemlig ret doven hvad redigering angår ;)

 3. < ![CDATA[Hej Emily Hvad er næste skridt efter specialet? Har du nogle fremtidsplaner i støbeskeen og hvad ville være dit drønmejob?]]>

  1. < ![CDATA[No no no ikke det spørgsmål ;) Aner det virkelig ikke... Vidste det heller ikke, da jeg startede på studiet og ved det stadig ikke. Håber jeg får en åbenbaring når jeg er færdig. I virkeligheden er jeg ikke så ambitiøs (ved godt det er ret fy fy at sige, men sådan er jeg altså) og jeg er egentlig ret tilfreds som jeg har det nu, så det må næsten være mit drømmejob. At lave lidt af hvert af en masse ting, som jeg virkelig holder af. Misforstå mig ikke, jeg er virkelig vild med at lave noget og har masser af passioner. Men det passer mig egentlig ret godt at blogge, arbejde lidt for TLC, arbejde en masse med hunde, uddanne mig osv. Hmm... men måske jeg egentlig rigtig godt gad at skrive bøger. Og det ville også passe ret godt ind i min lidt kaotiske, ustrukturerede livsstil. Ved dog endnu ikke om hvad eller hvilken genre. En kogebog for de dovne måske? :)]]>

 4. < ![CDATA[Lidt om Kamaeraer også: Bruger du stadig dit Nikon d90? Og til de ‘blurrede’ baggrunde er det så dit 50mm objektiv du bruger? :)]]>

  1. < ![CDATA[Jeg læser journalistik, og har lige afsluttet et forløb om TV. Mht. at få slørede baggrunde, rådede vores underviser os til, at gå på afstand af motivet,beskære billedet ved zoom og så stille skarpt på hovedmotivet, hvilket gør at baggrunden slører mere ud. Ellers drejer det sig om at stille på blænden. Jeg kan ikke helt huske, om det er en høj eller lav blænde, der gør baggrunden sløret, men du kan enten tage to billeder og sammenligne, eller prøve at se om dit kamera ikke har en forudindstillet portrætfunktion. Den er nemlig næsten altid lavet til at sløre baggrunden. Håber det kunne give lidt inspiration :)]]>

   1. < ![CDATA[@ Natacha Lige præcis, det er også en god mulighed at bruge zoom. Og det er en høj blænde (og et lavt blændetal eller F-tal) der giver sløret baggrund :) Så dejligt at I hjælper hinanden!!]]>

 5. < ![CDATA[Overvejer du flere tatoveringer, hvis ja, hvad? Bare en lille bitte smule info omkr. din kæreste - hvad laver han f.eks.?]]>

  1. < ![CDATA[Næ ikke lige nu, men det kommer nok. Har dog en frygtelig masse skønhedspletter all over og synes ikke at de harmonerer med tattoos, så det er lige med at finde et sted der er plads. Ved ikke hvad endnu. Den dag jeg gør, får jeg nok også tatoveringen. Er meget impulsiv med den slags og det er ikke noget jeg overvejer længe... Hehe... Han arbejder med ungekultur og med spildesign (to forskellige jobs). Han er god til at lave mad og verdens sødeste. Han har overskæg og brune øjne og så glemmer han altid at gøre rent, men husker at sende søde sms'er og skrive små sedler :)]]>

 6. < ![CDATA[Jeg er lidt nysgerrig efter at høre, hvad det er, der giver dig overskud i hverdagen. Det virker som om, du har mange jern i ilden hele tiden. Så hvad er det i din hverdag, som giver dig overskud til at være så aktiv?]]>

  1. < ![CDATA[At sove meget (seriøst! skal helst sove min 9 timer hver nat), at gå ture (helst med Penny, hun er godt selskab), min dejlige kæreste, familie og venner. Og at være god til at mærke efter hvad jeg har lyst til/brug for. Af og til går det godt andre gange dårligt, men jeg bliver bedre. Før i tiden dyrkede jeg meget motion, det er også en god måde at få overskud. Den bedste tror jeg egentlig. Dyrker også meget motion nu, men det er mere indirekte. Altså gå- og løbeture med hunden. Cykel til og fra alting etc.]]>

 7. < ![CDATA[For et stykke tid siden viste du (vistnok.. tror jeg) en ordbog med billeder i stedet for ord så man ikke skulle købe en fransk ordbog, en portugisisk ordbog.. etc. Kan ikke lige finde indlægget.. Men kan du huske hvad den hedder?]]>

 8. < ![CDATA[Hej Emily Da jeg snart skal på barsel med barn nr. 2 og forventer at tiden til daglig hårvask bliver knap, har jeg tænkt på om du mon kan anbefale en god øko hårpudder eller tørshampoo? Kh Mette]]>

  1. Uh sådan en kender jeg desværre ikke. Er selv gladest for den fra Klorane (kan fås på apoteket), men ved ikke om den er fri for parabener etc. Alternativt ved jeg at mange bruger babypudder og indenfor dem kan man helt sikkert finde en der er grøn/ren :)

  1. < ![CDATA[Er slet ikke med?? ;) Hvad mener I med helt præcist med skinny jeans. Troede aldrig jeg gik i andet, men nu bliver jeg da helt i tvivl ;) For mig er skinny jeans sådan nogle der sidder helt til og nærmest går indad for neden. HVad tænker I at det er?]]>

   1. < ![CDATA[Altså som dem her: http://emilysalomon.dk/2011/11/look-of-the-day-same-same-but-different/ eller dem her: http://emilysalomon.dk/2011/11/look-of-the-day-silver/]]>

    1. For mig har begrebet “skinny jeans” indsnævret sig til at omfatte skinny-skinny eller super skinny jeans, altså den slags jeans, der sidder helt tæt til benet, næsten som gamacher:) Du ved, det der var skinny før er ikke skinny længere:) Hvorfor bruger du ikke den slags jeans?:) xxx

     1. Ah på den måde :) Hmm… det har jeg ikke rigtig tænkt over. Men tror simpelthen ikke at de klæder mig, har ikke ligefrem verdens længste ben jo ;)

 9. < ![CDATA[Skønt med en spørgerunde :D Nu hvor du har lavet så mange fantastiske hårindlæg, vil jeg gerne vide, hvor lang tid du brugte curly hair metoden, før du kunne se forskel, og hvor lang tid det tog dig at få dit hår så langt :)]]>

  1. < ![CDATA[Det tog ikke mere end en uges tid tror jeg. Allerede der begyndte mit hår at 'slappe lidt mere af'. Men det har taget længere tid for alvor at kunne se/mærke forskel, tænker lidt på det som work in progress og jeg lærer også hele tiden at blive endnu bedre til lige netop mit hår. Det er meget individuelt sådan noget tror jeg :) Hmm... mit hår har stort set altid været langt, så det kan jeg ikke rigtig svare på. Men lige nu er det rigtig langt for det er ikke blevet klippet siden marts... Vil tro det vokser 2 cm om måneden...]]>

 10. < ![CDATA[Hej Emily Jeg er ny læser og er vild med din blog :-) Jeg har følgende spørgsmål: 1. Har du en motionsrutine? 2. Har du nogle regler mht. mad? 3. Hvad/hvem inspirerede dig til at starte din egen blog? Hilsner Liv]]>

  1. < ![CDATA[1. Nope, ikke for tiden. Men har en Border Collie, så får masser af motion ;) Ej, løber 2-3 gange om ugen og går masser af ture med vuffen. Tidligere trænede jeg også i fitness 2-3 gange om ugen. 2. niksen biksen, men tror egentlig at jeg spiser ret sundt sådan pr. default. Holder mig, nok lidt ubevidst, fra 'det hvide' (pasta, hvidt brød etc., men ikke kage!!) og spiser groft og proteinrigt. Er bestemt ikke fedtforskrækket. Burde nok spise lidt mere grønt. Og så er jeg vist god til at spise lidt, men godt af de knap så sunde ting ;) 3. det var faktisk den svenske blogger Linn Herbertson, læste hendes blog dengang og tænkte "det vil jeg også prøve/det kan jeg også"]]>

 11. < ![CDATA[Hej Emily. Dine sko ligger i kasser, men sker der ikke noget med deres form og selve materialet? F.eks. plejer sko af læder at få de der "rynker", så jeg tænkte på, om du gør noget ved skoene, for at sådan noget ikke sker og for at de kan holde formen? :) Tak for en fantastisk blog! Og så vil jeg lige tilføje, at det altid er skønt at se din "video" på TLC ;)]]>

  1. < ![CDATA[Tak, hvor er du sød!! Næ, gør ikke noget specielt. De fleste af dem kommer med en masse 'fyld' i og det sætter jeg i skoene hver gang jeg har brugt dem og inden jeg lægger dem tilbage i kassen :)]]>

  1. Nope, kommer kokosolie i af og til og ellers bare balsam, som jeg ofte lader sidde i 5-10 min. :)

 12. < ![CDATA[Skønt med en spørgerunde :) Nu hvor du har lavet nogle fantastiske hårindlæg, vil jeg spørge dig: - Hvor lang tid gik der før du kunne se forskel på dit hår efter du startede på curly hair metoden? - Gør/ spiser du noget bestemt for at holde dit hår langt og sundt? - Hvor lang tid tog det for dig at få så langt, smukt hår?]]>

  1. < ![CDATA[Se svar på det samme længere oppe :) Og nej, spiser eller gør ikke noget bestemt. Tror jeg kan takke min fars gener for det meste ;)]]>

 13. Jeg er nysgerrig efter, hvilken type blogs (hvis nogen) du selv læser? Om det er samme type som din egen, eller du går i en helt anden retning? Jeg ved, der er nogle bloggere, der holder sig langt væk fra blogs, der er i samme stil som deres egen. Min blog har fx ret stort fokus på sko (surprise, det afslører titlen slet ikke), men det afholder mig bestemt ikke fra at læse andre skoblogs. Det giver mig inspiration, fordi det er samme genre…

  1. Jeg læser helt bestemt mange blogs, elsker blogs!! Læser en masse af mine ‘kollegaers’ blogs i Bloggers Delight-netværket. Nogle af mine andre favoritter er Clamour for Glamour, Cupcakes and Cashmere, Frida Fahrman og Am-lul. Og så er jeg rigtig glad for Ungt Blod og Heart with Companion. Det var vist sådan helt kort. Må snart få min blogroll op at køre igen :)

 14. < ![CDATA[Jeg ville gerne høre hvordan det er at læse litteraturvidenskab, hvad læser i? har du tid til at læse "hygelæsning" for dig selv ved siden af? hvad synes du har været det bedste forløb igennem den tid du har læst det? jeg håber ikke det er for mange spørgsmål. Jeg starter selv på litteraturvidenskab i Odense til August, og jeg kan slet ikke vente:D Jeg kan virkelig godt lide din blog. Du har også smittet mig med lyserød:) før kunne jeg ikke så godt lide farven, men nu kan jeg virkelig godt lide den :D Hav en god dag. Frances.]]>

  1. < ![CDATA[Haha... hurra for lyserød :) Uh nu er det jo snart mange år siden jeg læste litt.vid. Læser overbygning i moderne kultur og kulturformidling og er på allersidste del, altså specialet, så jeg er næppe den rette at spørge. I de perioder hvor vi læste meget skønlitteratur fik jeg ikke hyggelæst, men det gjorde ikke så meget, man får læst MEGET alligevel. Jeg var gladest for ældre litteraturhistorie og litteraturanalyse, uh det gad jeg godt igen :) Held og lykke med studiet, er sikker på at I nok skal blive glade for hinanden!]]>

 15. < ![CDATA[Hei Emily! Jeg er en ny leser og liker bloggen din veldig godt, spesielt det om hårpleje (har allerede kjøpt nesten alt du rekommenderte, t.o.m. boken!). Nå lurer jeg på om du kanskje også vet en masse om gode hudprodukter? Jeg tror jeg skal skifte over til naturlige produkter og må lære meg å lese på pakningene og hva det er som man skal unngå. Har nemlig litt problematisk hud og trenger hjelp.... Så hvis du har noen gode tips ;)]]>

 16. < ![CDATA[Hvor høj er du? Og hvor mange par sko har du? :D Og hvordan holder du dig så slank og smuk? Mvh. Ditte]]>

  1. < ![CDATA[163 cm lang/kort. Har omkring 50 par sko + det løse ;) Ih mange tak. Hmm... sover nok, går en masse ture med min hund, løber et par gange om ugen og spiser nogenlunde fornuftigt og varieret. Men jeg holder mig bestemt ikke fra noget og spiser som regel hvad jeg har lyst til, lidt men godt ;)]]>

 17. < ![CDATA[Hej Emily! Jeg vil også meget gerne høre lidt mere om dine fremtidsplaner og allerhelst -drømme. Hvad er dit drømmejob eller bare derhen af? Mvh Michelle]]>

 18. < ![CDATA[Tre hurtige spørgsmål lige fra hoften: 1. Hvilke 3 personer (levende eller døde, mode- eller ikke-moderelaterede) inspirerer dig mest? 2. Forret eller dessert? 3. Synes på et tidspunkt du nævnte noget med at starte op som selvstændig? måske jeg er helt forkert på den, eller måske du 'bare' talte omkring det at have en blog, men hvis der virkelig var/er noget om det, kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre mere! :) xx, Louise]]>

  1. < ![CDATA[1. Emily Larlham (min amerikanse hundetrænernavnesøster), Charlotte Gainsbourg og Emily Brontë 2. Dessert!! 3. Det er 'bare' bloggen, der nu er sin egen lille virksomhed ;) Det gav bedst mening sådan og så kører jeg også det jeg laver for TLC + når jeg er ude at holde foredrag om blogging gennem det firma. Det gør mange ting nemmere, men er også besværligt i forhold til regnskaber etc. Men jeg lærer noget hele tiden :)]]>

 19. < ![CDATA[Hej! Jeg er vildt interesseret i at høre mere/en masse om dit studie moderne kultur og kulturformidling.. Jeg ved ikke om jeg har nogle helt specifikke spørgsmål... Er bare interesseret i at vide mere om, hvad studiet går ud på? hvad i læser/laver af opgaver, fra hvilke studier folk kommer fra.. ja..]]>

 20. < ![CDATA[Jeg vil gerne høre lidt om din træning - det er noget af det der er med til at motivere mig rigtig meget. Læser en masse blogs om mode, sundhed og motion - det giver så meget god inspiration til min egen hverdag... Du skriver engang i mellem om fx bodylotion til fitness-tasken. Hvor meget træner du? Hvad træner du? Har du nogle gode tips og tricks? Ellers vil jeg bare takke for en dejlig blog (det er virkelig den jeg holder mest af at følge). Og så håber jeg på at der snart kommer flere opskrifter på kage, snacks, smoothies, bagning, mad, salater osv :)]]>

  1. Uh har været meget flittig i fitness, men er det ikke længere. Har faktisk lige meldt mig ud. Da jeg trænede gjorde jeg det 3-4 gange om ugen og primært Bodypump, spinning og danseorienterede hold (trænede hos fitness dk). Nu ‘nøjes’ jeg med at løbe 2-3 gange om ugen og så går jeg masser af ture med hunden. Det er bare det jeg har mest lyst til og som passer mig bedst lige nu ;)

 21. < ![CDATA[Hey Emily. Først vil jeg sige tak for en fantastisk blog. Jeg synes du gør det ualmindelig godt. Lidt et mærkeligt spørgsmål jeg kommer med, men det kunne være du kendte til noget eller havde nogle gode tips. Jeg søger som en gal for at finde en lejlighed min kæreste og jeg kan flytte ind i, i KBH. Boligportalen giver ikke pote, og jeg har jo læst med, og ved du for nylig er flyttet. Nogle gode råd til at finde noget? Eller kender du en magisk hjemmeside hvor lejlighederne hænger på træerne? :)]]>

  1. < ![CDATA[Ih ville gerne hjælpe, men desværre nej. Noget at spørge på Facebook og med at kende nogen, der kender nogen var hvad der virkede her... Held og lykkke!]]>

  1. Årh et sejt spørgsmål (og gid det var sandt!!) vil vildt gerne til Firenze/Toscana igen, har været der en gang for snart 10 år siden og det var magisk. Ellers vil jeg VILDT gerne på vandretur til alperne til sommer med hund og mand og telt :)

 22. < ![CDATA[Hej Emily! Jeg stilte lidt (for) sent et spørgsmål til dit purely professionel indlæg, så det var da fint jeg lige kunne få det med her (; ..Efter din grundige anbefaling og lækre gennemgåning af disse produkter, skyndte jeg mig straks at bestille en ordentlig portion hjem, da jeg selv har samme hårtype som du og lider af enorm sensitiv og irriteret hovedbund. Men da jeg havde fået produkterne hjem kiggede jeg indgredienserne igennem – og shampoo nr 3 indeholder noget der hedder “disodium laureth sulfosuccinate” – og så var det bare at jeg undrede mig lidt over, at du skrev, at ingen af deres shampooer indeholdt laureth eller lauryl – men det er måske slet ikke “dét laureth” man skal være bange for? …ja jeg er jo tydeligvis ikke kemiker, og du virker som om du har rimlig godt styr på det – så ville lige høre (; Det kan også være du har overset det? - Katrine]]>

  1. Ih godt at du spørger her så, den kommentar må jeg have glippet. Det er ikke “Laureth’et” du skal være bekymret for, men det der kommer efter det. Hvis der står sulfate eller sulfat efter det, så er det dumt. Sulfosuccinate er ikke det samme som sulfat :)

 23. < ![CDATA[Hej fine Emily :) Først og fremmest, tak for en fantastisk blog - den er noget af det hyggeligste og fineste :) Jeg er sådan en musiker, så jeg er nysgerrig efter hvilken slags du hører? Hvad dine favoritter er? Det er sjovt, for jeg synes jeg har en idé om, hvad en del af de andre bloggere (altså dem jeg læser) kan lide af musik, men dig kan jeg ikke helt greje ;) Kh. Sofie]]>

  1. < ![CDATA[Hehe... Det kan jeg heller ikke helt selv så det er forståeligt. Men here it goes og så kan du fortælle mig hvad jeg er for en type :) Elsker, elsker, elsker Manu Chao. Og er rigtig glad for Jason Mraz. Og en del Reamonn (Tonight kunne godt være alleryndlingssang). Og så går jeg aldrig af vejen for lidt Beatles, Doors eller Stones. Uh eller Nancy Sinatra. Edith Piaf er også ret yndlings. Jeg er bestemt ikke kræsen, men er ikke så fascineret af sådan noget Medina-musik eksempelvis...]]>

 24. < ![CDATA[Åh, det glæder mig altså at læse dit svar vedr. fremtid og drømmejob, Emily. Jeg er selv på første semester af min kandidat og stresser lidt over ikke at have noget svar på det med drømmejobbet eller have de vilde, ambitiøse karrieredrømme - jeg vil bare gerne være glad! Der er bare så meget pres omkring job og 'at brænde for det', så det er meget rart, at en überskøn pige som dig går med de samme tanker. Jeg vil gerne spørge til din yndlingscafé i København, som nytilflyttet er det altid godt med nogle tips :)]]>

  1. Jeg er glad for Madmanifesten her på Amager. Og så er jeg glad for gode gamle Zirup inde i byen, alle Laundromat’erne, Kalaset, Tante T og så ellers stort set alle caféer på Christianshavn.

 25. < ![CDATA[hej. nu hvor du skrev om, at du gerne vil spise mindre kød kunne jeg meget oplagt spørge til det. jeg er selv vegetar. droppede kød af al slags for lidt over et halvt år siden. noget jeg ville ønske jeg havde gjort for længe siden. der er mange forskellige grunde til vegetarisme eller nedskæring af kød, så jeg ville gerne høre hvad din motivation har været? tak for god læsning.]]>

  1. < ![CDATA[Dyrevelfærd som nummer 1! Jeg prøver helt at undgå at købe kød (og alle andre madvarer fra dyr) hvis ikke dyret har haft det bare nogenlunde rart altså fritgående/økologisk. Miljøbevidsthed som nummer 2. Det kræver så meget energi at producere kød, så samtidig med at jeg prøver at spare lidt på energien andre steder, så giver det også god mening for mig at skære lidt ned på kødforbruget :)]]>

 26. < ![CDATA[Med din curly girl-måde at gøre det på, hvad vil du så sige om Aussie-produkterne? Mange bloggere roser det til skyerne, men det er jo ikke helt billigt. Mit hår minder lidt om dit, men finanserne er ikke til alt for meget eksperimenteren med dyre produkter (og vi kan jo ikke alle få sponsoreret lækre produkter) ;-)]]>

  1. < ![CDATA[Aussie-produkterne er ikke særlig Curly Girl. De er så vidt jeg husker fulde af sulfater + silikone og jeg er ikke særlig vild med dem. De giver fantastisk lækkert hår de første par vaske, men smadrer (i mine øjne og efter min erfaring) håret på sigt. Det er dog helt vildt individuelt hvad der passer til én, så det er desværre nok lidt om at prøve sig frem. Men jeg kan varmt anbefale Conceived by Nature og Purely Professional. Og af de mindre 'frelste' er jeg begejstret for John Friedas produkter :)]]>

 27. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg står selv overfor at skulle flytte i en større lejlighed, har over en længere periode boet på bare 46 m2, men det er blevet lidt trængt det sidste stykke tid, hvor min søde kæreste er flyttet ind - så nu skal vi flytte over i en på 74 m2. Derfor tænkte jeg, at det kunne være rigtig inspirerende at se (så mange du vil) billeder fra din og J's lejlighed? Både fordi du jo bare har en fantastisk stil/smag, men også fordi jeg ved det ikke er længe siden i også er flyttet fra småt til lidt større :-)]]>

  1. Ih Sophie, det ville jeg gerne, men her er bare så langt fra færdigt at jeg ikke helt synes det er værd at vise endnu ;) Men skal nok vise snarest. Og hvor dejligt med lejligheden!

 28. < ![CDATA[Hej Emily, Som allerede nævnt flere gange - tak for en super dejlig blog... Blev lige inspireret til lidt Manu Chao, det er da noget der løfter humøret:) Synes du har et rigtig fint ur - kan du oplyse mig lidt detaljer om det? Bedste hilsner Gitte]]>

 29. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg har ikke noget spørgsmål, men jeg ville faktisk bare give dig en cadeau for en vidunderlig blog - og især dine dejlige cupcakesopskrifter, som jeg ofte gør brug af. Lige nu har jeg eksperimenteret lidt og er i gang med at lave 4 vanilla, 4 lemon og 4 lime/kokos i samme muffinform. Så får jeg lidt af det hele ;) Endnu engang tak for fin blog.]]>

 30. < ![CDATA[Jeg vil gerne høre hvorfor og hvornår i besluttede at få hund? Hvilke posetive og negative ting har du oplevet ved det efterfølgende? Hvordan er det at have hund når du studere og hvordan fungere det inde i byen? :) Jeg overvejer selv at få hund og kunne godt bruge nogle gode råd!]]>

  1. Jeg har altid haft hund. Det er faktisk kun året før jeg fik Penny at jeg ikke havde hund, så det var ikke den store beslutning. Det er ikke rigtig en mulighed at lade være, hehe. Mht det med at have hund i byen/lejlighed er jeg nok heller ikke den rette at spørge. Har aldrig prøvet andet ;) Er født og opvokset på Vesterbro og Frederiksberg, så min familie og jeg har altid kun haft hund i byen :) Bortset fra at man jo skal noget mere ud at lufte sin hund, så tror jeg ikke der er den store forskel… Prøv evt. at kigge under det indlæg der hedder Pennys spørgehjørne (link i teksten længere oppe) eller det der hedder Vov (søg i søgefeltet), der tror jeg der er svar på dine spørgsmål i indlægget/kommentarerne ;)

   1. < ![CDATA[Mange tak ! Det vil jeg gøre. Jeg har også selv haft hund i det meste af mit liv, men ikke de sidste 2 år, og eller ikke i byen! :)]]>

 31. < ![CDATA[Hej Emily. Ved du har skrevet et indlæg, om hvilke hårprodukter du bruger, men jeg vil rigtig gerne have en shampoo og balsam fra John Masters. Har du en serie du kan anbefale?]]>

 32. Og hvilken blogpladeform bruger du? Hvis du bruger WordPress, hvordan for du så flere billeder som header?

  1. Rikke, Hun briger wordpress, ja. Hun har sikkert bare redigeret billederne sammen til ét billede, og så uploadet det. Dette kan gøres i Photoshop ellers kan du downloade det gratise program picasa, som er et godt værktøj til at lave collager.

  1. Tror faktisk aldrig jeg har prøvet deres shampoo, men mener kun at der er et par stykker, så vælg den der passer bedst til din hårtype :)

 33. < ![CDATA[1.Hvilken form for gymnasial uddannelse, har du taget dig? 2. Hvor længe har dig og J været sammen? 3. Vil du ikke fortælle, om dit første job? :) Og super fed blog, så tusind tak :) Hilsen Caroline.]]>

  1. < ![CDATA[1. Jeg er matemisk student (det hed det dengang, ved ikke hvad det hedder nu) fra Christianshavns Gymnasium 2. Lige omkring 2 år :) 3. Mit første job var i Diesel Store inde på Købmagergade hvor jeg lagde jeans sammen og gik til hånde :)]]>

 34. < ![CDATA[Hej Emily, Først og fremmest: tusind tak for en fantastisk blog! Jeg er helt vild med den Wolfgang Tillmanns plakat, du engang viste, og vil høre om du har nogen idé om, hvor man kan få en lignende? Ved godt du har købt den på Louisiana i sin tid, men måske kender du en sej plakatshop på nettet - jeg har allerede søgt med lys og lygte uden held. Hvis du på nogen måde er interesseret i at sælge din er jeg også meget interesseret i det :) Bedste Hilsner Sara]]>

  1. Har du tjekket på http://www.allposters.dk? De har et kæmpe, kæmpe udvalg. Og man kan også skrive til dem og spørge om de kan skaffe bestemte plakater. Ellers er den plakatbutik, der ligger på Clemensbri i Aarhus (nu ved jeg jo ikke lige, hvor du er fra) god til at hjælpe med specielle ønsker.

 35. < ![CDATA[Hej Emily :-) Jeg har to spørgsmål - jeg læste længere oppe at du havde svaret på redigering af billeder, men jeg tænkte på om du kan give nogle gode links til at lægge filter på sine billeder? :-) Jeg skal flytte sammen med min kæreste og jeg ønsker mig en væg med forskellige rammer efter jeg engang så det her på din blog, men jeg kan ikke finde indlægget, har du et link til det? :-) Tak for en skøn blog! Kh. Sille]]>