outfits 2011 part 3

Det er helt utroligt hyggeligt at lave de her indlæg. Selvom det at man stort set har en virtuel dagbog, er en af de fede ting ved at have en blog, så er det sjældent jeg kigger tilbage i gemmerne. Jeg kan stort set huske præcis hvad jeg lavede dén og dén dag, bare ved at kigge på billederne. Og jeg skal lige love jer for, at denne omgang har fået mig til at længes efter sommer og bare ben. Udfra billederne at dømme, ser det da slet ikke ud som om sommervejret var så skidt endda?

I aften skal jeg på date med min kæreste og ind at se Sherlock Holmes. Glæder mig, elsker Sherlock Holmes-universet og kunne faktisk rigtig godt lide etteren. Selvom der nu ikke er noget der slår den gamle tv-serie. Hmm… Den nye der kører på DR2 er heller ikke værst. Ok, jeg kan vist bare godt lide Sherlock Holmes…

This recap makes me long towards summer.

(Visited 2.498 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige outfits!
  Jeg havde helt glemt nogle af disse smukke billeder.
  Det giver en masse inspiration :-)

  Godt nytår!
  Knus

 2. Emily, Emily, Emily, skal jeg virkelig blive ved med at skrive du er skide smuk og han den mest fantastiske stil! – vil du ikke snart være grim?, bare for at vi andre bliver lidt glade, hæhæ, ej, bliv ved med at se så dejlig ud, det er en stor inspiration – som jeg også skrev i mailen til dig (-:
  Kan du forresten ikke vise os dit klædeskab engang???

  1. Hæhæ tak tak. Har vist klædeskabet, sådan overfladisk i al tilfælde, lige da vi flyttede, så hvis du kigger tilbage omkring midten af oktober/starten af november kan du se det :)

 3. Jeg kan lov dig for at du får en fed aften!
  Alle effekterne og bare hele universet er fedt!
  Og 2’erne lever op til forventningerne synes jeg :-D

 4. Sikke nogle fine billeder :-) Kommer helt i sommerstemning!!!!
  Vil du ikke fortælle lidt om dine balenciaga’er? Kan se du har to i to størrelser. Den største hvilken model er det? og er den rummelig? Overvejer selv at anskaffe mig en i løbet af det næste halve år ;)

   1. Hej Maria, tak for det :) men jeg tror kun der er et indlæg om håndtaskerne, kan ihvertfald kun finde ét :)

 5. Hej Emily :-)
  Sikke nogle fine billeder. Kunne du ikke tænke dig at vise os hvordan du sætter dit hår som på de sidste to billeder? Hvis d før har lavet et indlæg om det, så til giv mig – Men hvor er de altså bare fint!

 6. Pæne, pæne billeder!

  Jeg er også lidt af en Sherlock Holmes-fan, takket været min far. Dog synes jeg ikke, at filmene er værd at se. Jeg holder mig til bøgerne, og den nye og den game tv-serier.

  Anyway, godt nytår! Jeg glæder mig til endnu et år med din blog.

 7. Du har virkelig fine frisurer på disse billeder. Dejligt med inspiration på den front.
  Og godt nytår!

 8. Kan kun give dig ret – Sherlock Holmes er evigt fascinerende!
  Den miniserie der kørte på DR1 som bare hed “Sherlock” var nu heller ikke værst hehe :b

 9. Jeg kan altså ikke andet end at rose dig, din stil og specielt dine smukke billeder til skyerne.. Så det vil jeg hermed gøre: Du har stor, stor sans for stemning og æstetik! Men det ved du vel :)

 10. Nej hvor er du bare lækker! er vild med den måde du toner farverne sammen i dine outfits, specielt det blå :) iih håber jeg kan lære det også, er desværre lidt for sikker i min stil :( måske du kunne lave et indlæg en dag du for tid omkring hvordan man matcher eller sætter kontrastfarver sammen fx.

 11. Her var mange fine antrekk og masse inspirasjon å hente :-)
  Gleder meg til å følge bloggen din neste år også !

 12. Jeg har også lige været inde og se den i biffen, men jeg synes altså ikke der var meget Sherlock Holmes over den! Lidt for meget action-James-Bond-agtig :) Men den var nu meget god..

  1. Enig, den var også lidt for meget actionfilm til mig + jeg synes det gik lidt over gevind med at den også hele tiden var lidt fjollet/morsom, men var nu ganske godt underholdt alligevel :)

 13. Skønne, skønne outfits :) aah… Sådan en joy, at gå igennem!

  Jeg skal også snart ind og se sherlok holmes! Håber den var god!

 14. Super flotte outfits! Jeg elsker virkelig det hvor du har shorts og en stribet bluse paa. Enkelt, i love it!
  agoodiebag.blogspot.com

 15. Sikke en fin blog du har :)
  – Hvor er dit tøj fra på de sidste to billeder ;)

  – God Dag – Knus