outfits 2011 part 3

Hermed sidste omgang outfits fra året, der er gået lige om lidt. Har plukket lidt ud ellers ville vi kunne blive ved og lige så sjovt som jeg synes det er, lige så ensformigt kan det vist også blive. Alt med måde :)

Kan I have en helt fantastisk aften og passe godt på jer selv og hinanden! Rigtig godt nytår sødeste mennesker, glæder mig til et fabelagtigt 2012 med jer her på bloggen!

Happy new year everybody!!

(Visited 288 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Super lækre billeder :)

  Hvor er den super fed den bluse du har på, på de sidste billeder. Vil du afslører hvilket mærke det er?

  Godt Nytår

 2. Ligeledes GODT NYTÅR til dig Emily! Hvor ser du bare skøn, frisk og sund ud – glæder mig til at følge dig i 2012 :)

 3. Jeg elsker når du smiler. Det er det første jeg lægger mærke til på hvert billede! :-)

  Din trøje på de sidste billede, hvor er den fra?

  Godt nytår!

 4. Hei, elsker bloggen din! Dette spørsmålet blir nok litt snålt, men jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvilken størrelse den svarte lærjakken din er i US størrelser? Fordi jeg skal bestille en på nettet, og jeg tror vi er akkurat samme størrelse, så det hadde hjulpet masse – så jeg vet litt åssen den henger :p

 5. Sikke mange lækre outfits! Du gør det godt. Men jeg må tilføje, at jeg bedst kan lide dem med samlede ben…

 6. Det må da så være part 4, eller er jeg helt galt på den? :D
  Anyway, superlækre outfits, og hvor ville jeg gerne eje bare en lille smule af din garderobe! :)

 7. Fede billeder!! Hvor er sølvtasken fra på bl.a. de sidste fire billede? den er jo overdrevet lækker :)