look of the day: dust

Outfit details: Scarf knitted by myself// jumper ASOS// jeans Saint Tropez (gave/gifted)// necklace Oasis// boots Swedish Hasbeens (gave/gifted)// bag Balenciaga// coat Designers Remix Dagens fra i går i støvede farver + lidt orange. J og jeg var inde at kigge på støvler til ham og hygge lidt rundt og spise churros (som vi købte af nogle søde grinebiddere og læsere af bloggen ;)) og nyde København, der for næste første gang var sådan rigtig vinteragtig. Kom næsten i julestemning. Bagefter var vi på Zirup og sidde at snakke og drikke kaffe og limonade. Rigtig rar lørdag. I dag skal jeg en tur på stranden, se fjernsyn og slappe af og finde outfits og planlægge lidt til i morgen hvor jeg smutter til Odense for at filme et lillebitte nyt klip til TLC. Hav en rigtig dejlig søndag!]]>

(Visited 251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

      1. Fedt, fedt, fedt! – så går jeg selv i gang. Så går jeg selv i gang ;) Hvilke pinde har du brugt?

        1. Uh det kan jeg ikke huske… Står det ikke i et af de indlæg jeg linkede til? Måske i det sidste?

    1. Den er købt i Holly Golightly, den kostede vist lige knap 7000, men det er en del år siden, så ved ikke hvad de koster nu.

  1. Uh, blev lige inspireret (eller fik min mor til at blive inspireret ;) ) til at strikke et langt halstørklæde! Hvor køber du egentlig garn henne, for Easy-garn lyder ret billigt…? :)