look of the day: dust

Outfit details: Scarf knitted by myself// jumper ASOS// jeans Saint Tropez (gave/gifted)// necklace Oasis// boots Swedish Hasbeens (gave/gifted)// bag Balenciaga// coat Designers Remix Dagens fra i går i støvede farver + lidt orange. J og jeg var inde at kigge på støvler til ham og hygge lidt rundt og spise churros (som vi købte af nogle søde grinebiddere og læsere af bloggen ;)) og nyde København, der for næste første gang var sådan rigtig vinteragtig. Kom næsten i julestemning. Bagefter var vi på Zirup og sidde at snakke og drikke kaffe og limonade. Rigtig rar lørdag. I dag skal jeg en tur på stranden, se fjernsyn og slappe af og finde outfits og planlægge lidt til i morgen hvor jeg smutter til Odense for at filme et lillebitte nyt klip til TLC. Hav en rigtig dejlig søndag!]]>

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Jeg vil have de sko!!! :-) De er SÅSÅÅSÅSSÅÅSÅSÅS fede! Mit outfit ser dog lidt andeledes ud end dit, jeg har nemlig lige været ude i short og bare tæer - altså ude i frosten.. :D Ja, jeg er lidt crime! p.s det er min mærkeligste kommentar til dato :P Ekstra crime!!! wuhuhuhu Ej, Emily, du ser skide godt ud og de støvler, amen, mig ha'! (-: Ha' en god søndag]]>

    1. Uh det kan jeg ikke huske… Står det ikke i et af de indlæg jeg linkede til? Måske i det sidste?

  1. Den er købt i Holly Golightly, den kostede vist lige knap 7000, men det er en del år siden, så ved ikke hvad de koster nu.

 2. < ![CDATA[Farven på halstørklædet er rigtigt lækker - minder mig om, at jeg skal have gang i strikkepindene igen snart :) Og at jeg da egentlig også har den jumper fra Asos hængende i skabet, det er da på tide at få den luftet!]]>

 3. < ![CDATA[Hej Emily! Hvor ser du skøn og glad ud! Har du en opskrift på hvordan halstørklædet er strikket? Og ved du sådan ca. hvad det kostede i garn? :)]]>

 4. < ![CDATA[Fed blog! Vær sød at kigge forbi min, jeg er lige startet med at blogge; http://chiiique.wordpress.com/2012/01/15/hola-amigos/]]>

 5. < ![CDATA[Hej Emily! For det første er det et super fedt outfit! For det andet fik jeg lov til at se det live, da det er mig det lille mørkhårede der stod inde i Rajissimo/ der hvor i fik Churros:D Det var super sjovt at i kom forbi, og endnu sjovere at vi nu blev nævnt på bloggen!;) Nina]]>

 6. Uh, blev lige inspireret (eller fik min mor til at blive inspireret ;) ) til at strikke et langt halstørklæde! Hvor køber du egentlig garn henne, for Easy-garn lyder ret billigt…? :)