look of the day: sidekick

Outfit details: coat Zara// knit Topshop// blouse H&M// jeans Saint Tropez (gave/gifted)// bag Mulberry// boots Acne Jeg er på vej ind til byen, hvor jeg skal mødes med og interviewe Carole White, der har Premier Model Management et af verdens førende modelbureauer og Europas største. I kan følge Carole og livet på Premier i TLC’s nye program ‘The Model Agency’. Jeg forestiller mig at vi skal tale om morgendagens supermodeller, hvordan det er at være en veteran i branchen (Carole har været modelmutter i 40 år) og alle de hunde de har på kontoret. Men hvis I har noget I godt kunne tænke jer at jeg spørger Carole om, så skriv endelig spørgsmålet i en kommentar :)]]>

(Visited 132 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Ifht. morgendagens modeller kunne det være interessant at høre, hvad hun regner med bliver det nye “it-look” for modeller. Før var det supermodellerne, som var perfekt smukke med lige ansigtstræk og sunde kroppe, så blev det heroin chick med tynde og skinny kroppe, så kom modellerne med mellemrum mellem fortænderne, og så videre og så videre. Vi er gået fra den perfekte model til den uperfekte perfekte model. Hvad bliver det næste? Den perfekte igen? Eller endnu mere uperfekt? Den trænede og tonede? Den kurvede? Den buttede? De lave? De høje?

  1. Godt at høre tak :) Var løbet lidt sur i det og manglede fotograf, men med den velkomst gider jeg vist godt igen :)

   1. Så vil jeg også lige melde mig til koret. Jeg har sådan savnet dine “dagens” billeder også, for du er netop så inspirerende… Så gerne mere af det ja ;) jeg synes simpelthen din stil er SÅ fed.

 2. Kunne godt tænke mig at høre hvordan hun er kommet ind i branchen? Hvilken vej hun mener man skal gå for f.eks vis at blive booker?

   1. Det var i sensommeren. Og nej, den sælger jeg ikke, men du er ikke den første der spørger, så burde have købt 10 ;)

 3. Iiiih, hvordan kan du rende rundt i den jakke? Jeg har den også selv, og jeg elsker den! Ville helst rende rundt i den hele tiden, men synes simpelthen det er for koldt! Glæder mig til forår :)