ecco walk in style

I går åbnede modeugen så småt med ECCOs flotte awardshow ‘Walk in Style’. Jeg havde en mægtig hyggelig og fin aften med godt selskab og lækker mad. Ole Henriksen (elsker den sindssygt glade lille mand) og ELLEs chefredaktør Cecilie Christiansen gjorde det fint som værtspar, Aura kom og spillede iført så crazy outfit at det var en fryd, der blev vist tøj og sko på catwalken (ECCO selvklart og David Andersen bl.a.) og Kronprinsesse Mary var smuk (som sædvanligt… tror I der findes en særlig prinsesse gloss?), da hun overrakte årets award til den hollandske journalist Hadassah de Boer, der var en værdig vinder blandt mange seje nominerede. En fin og mindeværdig aften. Last night I attended the ECCO Walk in Style award show. Amazing journalist Hadassah de Boer from The Netherlands won the award among many extraordinary nominees. ]]>

(Visited 261 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Det lyder som om, du havde en rigtig god aften, Emily! En lille bitte rettelse fra en staveperfektionist… Sindssygt er med to s’er. :-) kh