premier

I går mødtes jeg, som skrevet, med Carole White og Annie Wilshaw fra Premier Model Management i anledning af at ‘The Model Agency’ har dansk premiere på TLC i denne uge. Det var først da jeg trådte ind ad døren til Custom House, at det gik op for mig, at jeg aldrig havde interviewet nogen før. Hvilket nok var meget godt, ellers var jeg højest sandsynligt gået helt i panik i en blanding af præstationsangst og ‘star-struckness’. Det var mægtig hyggeligt og skægt (se bare hvor jeg skærer ansigter på billede to) og en rigtig god og spændende oplevelse. Specielt fordi jeg fik lov at klappe Caroles lykkelama (sidste billede). Hvad vi talte om kommer der et indlæg om på min TLC-blog, så snart jeg får mulighed for at skrive det. Indtil da må I endelig huske at se ‘The Model Agency’ kl. 18.00 på TLC  alle hverdage :) Husk også at TLC har en sej konkurrence (hvor jeg er en af dommerne) hvor man bl.a. kan vinde en tur for to til London, hvis man uploader et billede af et flot outfit. Had a very pleasant and interesting rendez-vous with Annie Wilshaw and Carole White (and Caroles lama) yesterday afternoon. Carole and Annie from Premier Model Management were in Copenhagen during Fashion Week to promote the premiere of their show ‘The Model Agency’ on TLC Denmark. And scout a model to be or two hopefully :) Interview to come.]]>

(Visited 255 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Kæresten sad og zappede tilfældigt igår og spurgte mig så: ‘Kender du en der hedder Emily Salomon’? Så skyndte mig hen til fjernsynet og fik lige set et lille klip af dit indslag :)