look of the day: ecco awards

pic Whynotblog

Glemte helt at få taget et ‘dagens’ i tirsdags til ECCO Walk in Style Awards og var ellers fin – hvis jeg selv skal sige det – og havde sat en ordentlig knold. Mille har dog foreviget mig fra livet og opefter, så det ville jeg lige dele. Vender frygtelig tilbage senere. Lige nu står den på morgenhygge og -fjernsyn i sofaen. Doven søndag? Ikke helt, har da været ude at lege i sneen med vild collien og venner tidligt i morges. Men så er det også rart med søndagshygge, kaffe og tebirkes. Totalt yndlingsmorgenbrød eller det er måske snarere wienerbrød – til de af jer der er fra den anden side: det er københavnerbirkes jeg mener. Med masser af snask ;)  ]]>

(Visited 266 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. du ér virkelig fin. og wienerbrød er bare mums. når min farmor kommer på besøg, har hun altid wienerbrød med, det er så hyggeligt :)

  2. Vores slang her i Østjylland er: Københavnere! :D Ikke nikke nej, noget med birkes, efter – bare kort og godt.. Københavnere!

  3. Det er skidesvært at holde op med at kalde dem københavnerbirkes. Jeg mener, det er jo det, de hedder! … Men bagerjomfruer i København kigger altid underligt på mig, når jeg glemmer det.