crap og kage

Hej rare damer, nogen har trampet på mig, slået på min pandeskal, fyldt mig med snot og gjort min kropstemperatur unaturligt høj. Jeg ligger underdrejet i min dyne og læser og ser fjernsyn (modeprogrammer og kageprogrammer på TLC bien sûr), når ellers jeg ikke har for ondt i hovedet og så har jeg snart prøvesmagt et dusin (ej ok, men næsten) fastelavnsboller (appetitten fejler aldrig noget). Og en masse Vitamin Well danskvand med smag, som et pr-bureau meget belejligt har sendt mig. Blodappelsin er et hit. Det er vist hvad jeg lige magter for nu. Vender tilbage når influenza er på retur. Over and out.

(Visited 216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. jeg synes du er syg uhyggeligt ofte? men det er dejligt at høre, at appetitten er bevaret.. for kan man ikke spise, er der virkelig ikke meget ved at ligge syg. jeg må også ha’ fat i sådan en bolle… :)

  2. Noooo, ikke friste med fastelavnsboller.. Ugh, så kan julen være nok så fed, men det er februar, der frister mig mest!

  3. Puh, det er træls med influenza :( .. Til gengæld lyder fastelavnsboller og tv hyggeligt..Jeg kommer altid til at bruge flere timer på at surfe blogs når jeg er syg.

  4. Aaaaw, Emily! Get well soon! :) Godt, appetitten ikke fejler noget – det ville da ikke være til at bære i denne fastelavnsbolle-tid :)