crap og kage

Hej rare damer, nogen har trampet på mig, slået på min pandeskal, fyldt mig med snot og gjort min kropstemperatur unaturligt høj. Jeg ligger underdrejet i min dyne og læser og ser fjernsyn (modeprogrammer og kageprogrammer på TLC bien sûr), når ellers jeg ikke har for ondt i hovedet og så har jeg snart prøvesmagt et dusin (ej ok, men næsten) fastelavnsboller (appetitten fejler aldrig noget). Og en masse Vitamin Well danskvand med smag, som et pr-bureau meget belejligt har sendt mig. Blodappelsin er et hit. Det er vist hvad jeg lige magter for nu. Vender tilbage når influenza er på retur. Over and out.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Det ser hyggeligt ud, men sørme lyder lidt træls! Hvor har du mon købt fastelavnsboller? Den ser virkelig god ud!]]>

  2. jeg synes du er syg uhyggeligt ofte? men det er dejligt at høre, at appetitten er bevaret.. for kan man ikke spise, er der virkelig ikke meget ved at ligge syg. jeg må også ha’ fat i sådan en bolle… :)

  3. < ![CDATA[Rigtig god bedring, sødeste Emily <3 Den der hindbær-lækkerhed ser nu ud som en dejlig trøst midt i elendigheden - mums'! ;-)]]>

  4. Puh, det er træls med influenza :( .. Til gengæld lyder fastelavnsboller og tv hyggeligt..Jeg kommer altid til at bruge flere timer på at surfe blogs når jeg er syg.

  5. Aaaaw, Emily! Get well soon! :) Godt, appetitten ikke fejler noget – det ville da ikke være til at bære i denne fastelavnsbolle-tid :)

  6. < ![CDATA[Velkommen i klubben! Og god bedring. Min Matas-kæreste anbefaler 30 dråber EchinaForce i din Vitamin-drik :-)]]>

  7. < ![CDATA[Nejjjj hvor blev jeg lykkelig da jeg så det var Just Kids der lagde der på bordet ;) Det er sådan en god bog! Jeg nyder at læse din blog - keep up the good work!]]>