happy valentines

Ville bare lige ønske jer glædelig Valentinsdag. Og vise jer min fine nye Valentins-shellac (ni røde negle og én pink glimmer, bedre foto følger). Og min Valentins-hue. Valentins-hunden har selvfølgelig lyserødt hjertehalsbånd på, men hun ville ikke fotograferes… Tsk… Og inden i kaster op i munden, så lad mig lige sige, at jeg har et ret så ambivalent forhold til alt det der Valentines Day-hurlumhej, så I må lige forestille jer glimtet i øjet ikke? Kom bare til at gå lidt bananas med brushes i PhotoShop. Sorry. Nå, men på den anden side synes jeg bestemt ikke at en dag, der er dedikeret til at fortælle folk at man holder af dem er helt tosset, så skal vi ikke bare holde det ved det? Jeg holder af jer og synes I er nogle helt fantastiske lamselår <3 Nu skal vi spise Brændende Kærlighed og se zoombiefilm her i det lille hjem, så er den Valentines vist i vinkel.]]>

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Brændende kærlighed og Zombie-film... Det kan man da kalde balance! Jeg braiserer svinekæber, fordi det er okay at have lidt ondt af sig selv, når man ikke har en kæreste på valentinsdag... Bortset fra, at jeg ikke rigtigt har ondt af mig selv, jeg vil bare gerne have en undskyldning for at spise lækker mad! :D]]>

  2. < ![CDATA[hehe, elsker detaljen med brændende kærlighed til aftensmad :-D Synes også det der med, at have en dag hvor man fejrer kærligheden, er en ret god tanke, for hvis der er noget som er værd at fejre, så er det da kærligheden :-)]]>

  3. lyder smadder-hyggeligt! …hvis du har lyst til mere valentins-halløj, så kig endelig fordi på min blog her: http://batsinmyhead.wordpress.com/ , hvor jeg i dagens anledning har lavet en lille giveaway med bl.a. kærligsheds-murakami-roman, og hvor folk deler søde/sjove valentinshistorier i kommentarfeltet (som nok er den primære grund til du bør kigge over; gaven i sig selv må jeg nok sande er totalt kikset(?), siden flere end 200 mennesker har klikket ind på posten med kun 6 har deltaget, haha!! ;))

  4. < ![CDATA[Glædelig valentines dag! Jeg kunne godt spise lidt Brændende Kærlighed her til aften. Tak for en god blog, bliver altid så glad, naar jeg ser, der er et nyt indlæg!]]>