look of the day: orange pop + lace

Outfit details: Blouse Queens Wardrobe// skirt H&M// booties Repetto

Var der ikke en lille smule forår i luften i dag? Plusgrader, sol og hvad ved jeg. Så rart. Det blev fejret her med blondebluse og et lille color pop i form af orange nederdel. Og så er jeg efterhånden ved at have sluttet fred med mit ‘nye’ hår. Som de af jer der følger med på Facebook og Twitter ved, var jeg til frisøren (en anden end jeg plejer) i mandags og en lille (stor) smule mismodig efterfølgende, fordi jeg syntes det var blevet alt, alt for kort. Men pyt skidt, bortset fra at der røg lidt for meget, så er det klippet så pænt og er faktisk blevet lige som jeg ville have det (minus 10 cm, er der ikke snart en der kan forære de frisører et målebånd med de mål hele resten af befolkningen benytter?).

Jeg er lidt af en snegl ift. at svare på kommentarer for tiden, det er jeg virkelig ked af. Nogen gange er tiden der bare ikke, men jeg læser og værdsætter stadig hver og en kommentar og svarer selvfølgelig så vidt muligt. Men hvor er det bare mega dejligt at I også er så søde til at svare på hinandens kommentarer, tusind tak for det!! Ikke kun fordi det er en stor hjælp for mig, men også fordi jeg synes det er så hyggeligt, når I ‘snakker sammen’ :)

Håber I får en rar onsdag aften (og at vi alle vinder i Lotto).

bloglovin

]]>

(Visited 288 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

  1. Er også ret vild med dit hår! Det klæder dig rigtigt godt! Har du købt nederdelen for nylig?

  2. I LOVE IT! Elsker simpelthen den måde, du har taget disse billeder på, så fint :-) og er vild med dit hår!

  3. Hvor endte du så med at blive klippet? Du har jo skrevet så meget om frisørskræk, så jeg kan da næsten ikke vente med at høre :) specielt fordi jeg synes det ser rigtig pænt ud, og så ligner min hårtype meget din. Så en lille anmeldelse af frisøren ville være dejligt

    1. Jeg blev klippet hos Hair Construction ved Vesterport af Rikke. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet nu ;)