look of the day: orange pop + lace

Outfit details: Blouse Queens Wardrobe// skirt H&M// booties Repetto

Var der ikke en lille smule forår i luften i dag? Plusgrader, sol og hvad ved jeg. Så rart. Det blev fejret her med blondebluse og et lille color pop i form af orange nederdel. Og så er jeg efterhånden ved at have sluttet fred med mit ‘nye’ hår. Som de af jer der følger med på Facebook og Twitter ved, var jeg til frisøren (en anden end jeg plejer) i mandags og en lille (stor) smule mismodig efterfølgende, fordi jeg syntes det var blevet alt, alt for kort. Men pyt skidt, bortset fra at der røg lidt for meget, så er det klippet så pænt og er faktisk blevet lige som jeg ville have det (minus 10 cm, er der ikke snart en der kan forære de frisører et målebånd med de mål hele resten af befolkningen benytter?).

Jeg er lidt af en snegl ift. at svare på kommentarer for tiden, det er jeg virkelig ked af. Nogen gange er tiden der bare ikke, men jeg læser og værdsætter stadig hver og en kommentar og svarer selvfølgelig så vidt muligt. Men hvor er det bare mega dejligt at I også er så søde til at svare på hinandens kommentarer, tusind tak for det!! Ikke kun fordi det er en stor hjælp for mig, men også fordi jeg synes det er så hyggeligt, når I ‘snakker sammen’ :)

Håber I får en rar onsdag aften (og at vi alle vinder i Lotto).

bloglovin

]]>

(Visited 239 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hvor er du bare fin, og dit hår er da bare helt vildt flot! :) Din nederdel og din trøje er virkelig også flotte. //Matilde www.elskermode.blogspot.com]]>

 2. I LOVE IT! Elsker simpelthen den måde, du har taget disse billeder på, så fint :-) og er vild med dit hår!

 3. < ![CDATA[jeg er helt vild med sammensætningen af nederdelen og blusen. :) og jeg må give de andre ret - længden på dit er rigtig god. :) det virker lidt lettere og krøllerne er mere definerede.]]>

 4. < ![CDATA[SÅ fin! Er vild med skjorten. Har du købt den direkte fra deres webshop? Synes den ser noget fishy ud, så hvis du kunne give thumbs up på trods, kunne det være man skulle kigge der lidt oftere :) Kh]]>

 5. < ![CDATA[Jeg vil også gerne høre mht queens wardrobe. Har du købt via deres web shop, og er den ok? Har du kendskab til om det forhandles i nogle butikker i DK? Og endeligt, hvordan er mærket mht. størrelser? Tak:-)]]>

 6. < ![CDATA[Dit hår er så lækkret og sexet på de her billdere, jeg elsker trøjen, nederdelen, dit hår, skoene, stemmningen og syntes din blog er så fin! Knus!]]>

 7. < ![CDATA[Årh wow hvor er I søde!!! Tak <3 Jeg har handlet hos Queens Wardrobe (på deres side på nettet, tror ikke man kan andet) to gange og har været rigtig tilfreds. Siden er koreansk og det er vist også i Korea at de laver og sender tøjet. Pæne kvaliteter (tøjet altså, ville ikke røre taskerne med en ildtang) og med et lille skilt med ens navn på, på hvert stykke tøj man har bestilt, bare en meget sød lille detalje. Siden ser helt sikkert ret amatøragtig ud, så hvis man er utryg vil jeg anbefale at man lader være. Men som sagt har jeg kun været tilfreds de 2 gange jeg har handlet der :)]]>

 8. < ![CDATA[Jeg synes, at dit hår er flot alligevel :-D Men jeg kender det alt for godt, at frisøren ikke kan finde ud af at måle rigtigt :-(]]>

 9. Hvor endte du så med at blive klippet? Du har jo skrevet så meget om frisørskræk, så jeg kan da næsten ikke vente med at høre :) specielt fordi jeg synes det ser rigtig pænt ud, og så ligner min hårtype meget din. Så en lille anmeldelse af frisøren ville være dejligt

  1. Jeg blev klippet hos Hair Construction ved Vesterport af Rikke. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet nu ;)