stur stur nummer

Af de danske magasiner er jeg nok mest begejstret for Eurowoman, så glæden var stor (stur), da månedens mastodontudgave dumpede ind ad min brevsprække. Det er det største nummer nogensinde og på hele 308 sider. Det føles helt som at sidde med et godt gammeldags udenlandsk Vogue i hænderne og på en eller anden måde er blade bare lidt lækrere, når de er tykke. En af mine veninder, der abonnerer, syntes lidt det var noget fusk og at “de jo bare havde proppet modetillægget ind i selve bladet”, men modetillæg eller ej, så får man vist lidt ekstra valuta for pengene, så jeg er fan. Eurowoman skriver selv at de “vil give os noget ud over det sædvanlige” og at de er “trætte af snak om stilstand, krise og et 2012 uden de store overraskelser”. Det synes jeg egentlig er en meget fed attitude og dejligt forfriskende. Og der er interview med mr. Gosling (mmmmmm…. sorry J). Jeg skal i sommerhus i weekenden og bortset fra en god krimi tror jeg at det tykke Eurowoman skal med til at holde mig med selskab.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Årj! Jeg er ellers mest til Elle, når det gælder danske modeblade, men det kan da godt ske, at man skulle anskaffe sig sådan et eksemplar. Jeg æælsker tykke blade, gør jeg!…Og Ryan Gosling, men gør vi ikke alle det efterhånden??

 2. < ![CDATA[Og så er yndlings Helena på forsiden! <3 Glæder mig til at købe nummeret. Mit yndlingsmagasin er Cover for deres dybdegående artikler. Engang var det Costume, men jeg synes simpelthen, at bladet er blevet så trist det sidste to års tid. jeg bliver faktisk skuffet hver gang jeg læser det, selvom jeg håber på en positiv overraskelse og at blive genforelsket.. efterhånden er bladet mere som at læse en mellemgod, hjerteløs blog, synes jeg.. øv :(]]>

  1. Jeg var også rigtig vild med Cover, men synes det er blevet for indspist og ‘snobbet’ (ja ikke rigtig snobbet, men kan ikke komme på noget mere rammende lige nu). Æv, med Costume, kender godt fornemmelsen, det er lidt som at vokse fra en god veninde :(

   1. Er helt med på dig ang. Cover – og ‘snobbet’ er i mangel på bedre ord – det er næsten ekskluderende. Det er lækkert, og til tider dybdegående helt sikkert – men det er for de ‘indviede’, og det er lidt som at være holdt uden for. Man konfronteres undervejs konstant med, at man ikke helt er cool nok. Og det er helt i orden – men det behøver et magasin ikke fortælle mig ;-)

    1. < ![CDATA["Snobbet" ville jeg ikke sige, men "selvsmagende" er de i den grad. Helt enig. For mig, er det fint nok, så længe det begrænses til at omfatte deres egen æstetik.. der må de for min skyld gerne svælge i egen genialitet - det gør jeg også selv på bloggen ;) Det er mere det, at redaktionens egen omgangskreds altid er centrum for portrætterne /interviews'ne.. Det gør, at jeg som læser føler, at jeg bliver holdt en armsbredde væk, fordi de så tydeligt segmenterer deres kreds som en slags kreativ elite indenfor modeverden.. det er en skam. Ekskluderende, som Louise siger. Det er nok det mest rammende ord.]]>

    2. < ![CDATA[Haha... er glad for at høre at jeg ikke er alene. Ja, man følser sig nærmest uncool og jeg synes at 'ekskluderende' er meget godt ramt. Bedre end mit 'snobbet', der som skrevet netop var i mangel af bedre. Jeg kan ganske godt lide de mere dybdegående artikler, men de er bare ikke dybe eller geniale nok til at tillade at de 'svælger i egen genialitet' (genialt udtryk i øvrigt) synes jeg. Tror bare at jeg har gjort op med mig selv at jeg læser 'dameblade' for noget andet end dybdegående artikler, dem får jeg så til gengæld i min daglige avis, i Weekendavisen i særdeleshed, i Time og så (tys tys) af og til i kærestens Euroman ;)]]>

 3. < ![CDATA[åååårh gi me gi me gi meee Skal ned og hente et i morgen, har ikke haft fri på en fredag i EVIGHEDER.. og interview med hr GOSLING må medføre billeder!!! Er det dit eget sommerhus eller dine forældres emily ?]]>

 4. < ![CDATA[Jeg har lige sat gang i endnu en giveaway på min blog! Håber du har lyst til at deltage i den! :-) http://zitha-getusedtoit.blogspot.com/2012/02/giveaway-2.html /Zitha]]>

 5. < ![CDATA[Du havde bare behøvet at nævne Ryan Gosling for at sælge det til mig! :) Lækkert nummer, det må jeg da have fingerene i. Har nu aldrig rigtig købt Eurowoman før, men nye vaner skader jo ikke. Håber du får en god weekend i sommerhus :) xx]]>

  1. Du har jo originalen ;) Køber han is hos dig?? Gosling OG is, ja så bliver det vist ikke bedre <3

 6. < ![CDATA[Syntes også det er fantastisk, at bladet var så stort. Mega luksus, man føler virkelig man får valuta for pengene. Slutter mig også til jer andre, Costume og Cover er ikke hvad det har været, øøv :( Ha' det skønt i sommerhus :)]]>

 7. < ![CDATA[Enig i at Eurowoman er det bedste modeblad i DK, savner dog nigle gange lidt flere relevante dybdeg Åhhh hvor måtte pæne Helena og Ryan godt holde mig med selskab nogle timer!!]]>

  1. < ![CDATA[Ja det er så hvad der sker når man forsøger at kommentere mens man er på mobilen, suuuk! Nå men jeg savner nogle gange dybdegående artikler ala dem i Euroman. Men jeg er vild med Eurowomans layout, det er lækkert og stilet. Synes ofte britisk og amerikansk Vouge bliver meget "rodet" i udtrykket med alt for mange ting og billeder på en side. Ville som nævnt ovenfor gerne holdes med selskab af de pæne mennesker, men porto til Sydney er lige i overkanten. Suk! Må klare mit fashion fix med australsk Vouge.]]>

    1. < ![CDATA[Hørt! Og så krydret med lidt kulturnyt + layout/design fra Cover (dog uden indspistheden og det ekskluderende). Og så er det nu, der burde sidde et forlag og tænke "haps, den idé nupper jeg" med dollartegn i øjnene.]]>

 8. < ![CDATA[Jeg har i mange år haft et monogamt forhold til Costume, men sidste år droppede jeg dem til fordel for EW. - Det gælder om at finde et blad som kommer med ny viden uden at få dig til at føle dig dum, præcis som du også har skrevet med Fie om... Jeg kan ikke læse Cover, det bliver simpelthen for nørdet på et plan hvor jeg ikke kan være med, og for lyst til at google mens jeg læser bladet. Det er selvfølgelig meget godt af og til, men for mig har EW den rigtig cocktail af det hele. Samtidig er jeg blevet mere begejstret for Elle, men synes stadig ikke helt de er på højde med deres udenlandske udgaver. Egentlig ville jeg bare skrive hvor overraske jeg blev da jeg hev EW ud af postkassen, jeg måtte tjekke flere gange det ikke var flere balde i et. Lækkert med så mange side, og må sige det virker gennemarbejdet og relevant alligevel!]]>

 9. Ja Elle er ved at komme rigtig godt efter det. De er lidt oversete, men synes faktisk også at det er et ganske fint blad :)

 10. < ![CDATA[Jeg holder mig 9 ud af 10 gange til Eurowoman. Til tider ryger der lige et costume eller Cover i kurven, men fortryder det som regel. Så det er EW som er favorittten /Chau]]>

 11. Jeg er helt enig, Emily. Det er også mit favoritmagasin, og det er da bare skønt, at de vil putte modetillægget ind i selve bladet. Så bliver det da mere en del af helheden, end når man fedter rundt med en lille pjece ved siden af. Det er et lækkert nummer og er VILD med størrelsen på det!