look of the day: color scale

Outfit details: Small purse Balenciaga// smaller purse DANSK// hat H&M// necklace ASOS// jumper second hand Ohøj manne! Jeg er gået i totalt søndagssumpemodus, så det bliver bare lige et hurtigt halløj og så ville jeg lige dele ovenviste billeder fra i torsdags med jer. Jo, jo lidt fjollet, men fjol er også godt. Vi er i sommerhus og i dag har den stået på french toast, kaffe og aviser til morgenmad. Lang gåtur ved Frederiksborg slot og i slotsparken og så ellers bare boglæsning, bloglæsning og sumpning. Tror det er ved at være på tide med en lille lur og derefter en tur i skoven. Håber at I også nyder jeres søndag, sumpning eller ej ;)

bloglovin

]]>

(Visited 143 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Jep, rigtig meget (se evt. forrige indlæg – eller forrige igen) hvor jeg brokker mig lidt over det ;)

 1. Skønne skønne farver, smukt hår, sød hund og hvor lyder det skønt med en sommerhussøndag!!! Jeg er en lille smule misundelig, selvom det ikke er pænt at være

 2. < ![CDATA[Fedt med lidt "clolor blocking" det får du gjort på en rigtig rar og cool måde. Lyder som om du har den perfekte søndag! /Siv Maria www.littledanishgirl.blogspot.com]]>

 3. Fint outfit egentlig, men den der lille mobil-taske-agtige ting ødelægger lidt resten ;) hehe.. har aldrig været den store mobil taske fan.

  1. Næ, heller ikke jeg. Tror næsten jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Der gik pludselig lidt sport i at finde lyserøde/bordeaux/pink/røde ting til outfittet ;)

 4. < ![CDATA[auuuuuw, love på billedet med dig og Penny - hvor er det sødt! p.s. der SKAL være plads til fjol, ellers bliver livet lidt for ensformigt! ;-)]]>

 5. < ![CDATA[Hej. Er lige faldet over din blog og den er fin! Jeg studser lige over dit hår. Det er majet flot, og jeg ville høre om du vil ud med hemmeligheden hvor du får det lavet? er det farvet? Jeg er selv leverpostejstypen med efterhånden lidt udgroede lyse striber, og jeg er træt af at holde det. Håber du svarer. Vh S]]>

  1. Sådan ser det bare ud… Har haft lyse reflekser i og så har jeg bare ladet det gro ud… Men man kan sagtens få det lavet sådan hos frisøren :)