work it

 Er kommet hjem fra sommerhus i formiddag til en stor bunke arbejde, bl.a. har jeg færdiggjort og udgivet et interview med to af modelverdenens spidser på min TLC Blog, det blev til en snak om skønhed af en anden verden, hunde og benhårdt arbejde, læs det lige her. Og husk at være med i konkurrencen om en tur til London for to lige her. Jeg er en af dommerne og ville blive mægtig glad for at se nogle af jer :) Alt man skal gøre for at deltage er at uploade et billede af ens ‘look of the day’. Nu står den på havregrød og læsning her på matriklen. Jep, vildt ophidsende ;)]]>

(Visited 123 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Har ikke kunne finde ud af hvornår konkurrencen slutter? Vil mægtig gerne vinde rejsen til mine forældre, nemlig. Håber du vil svare hurtigt :) Knus]]>

 2. < ![CDATA[Hej Emily Jeg ville høre om du har hørt om nail marbling? jeg synes det ser ret fedt ud, jeg ved ikke om du kender det, men ville lige give tippet videre:) Hav en god dag.]]>

 3. < ![CDATA[Super nuttet hund. Jeg deltager allerede i konkurrencen og fik også lokket min mor til at deltage, for det er dælme lækre gevinster:-) frkforsom.blogspot.com]]>

 4. < ![CDATA[Tak for opfordringen, og jeg ville da også elske at være med i konkurrencen, men hver gang jeg prøver at uploade et billede bliver skærmen helt hvid og der står 811,49d4cf6dbd449dac0f268c2aebab0bce4232.JPG Mega ØV. le-kat-blog.blogspot.com]]>

  1. æv… har du prøvet fra en anden computer eller at få en veninde til det? Håber det lykkes dig!!

 5. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg har et spørgsmål som ikke er relateret til dette bloginlæg, men din blog generelt. Når du blogger "igennem" bloggers delight, har de så deres eget layout eller bruger du ligesom nogen wordpress, blogspot, tumblr etc.? Jeg bruger selv wordpress og har simpelthen knoklet med at få det rette layout, men har endnu ikke fået det. Udover dette spørgsmål vil jeg bare sige at du har en fantastisk blog og er virkelig inspirerende!]]>

  1. Jeg har WordPress som blogplatform, men designet er et Bloggers Delight har lavet. Altså jeg har selv valgt farver, skrift etc. men selve målene er standard :)

 6. < ![CDATA[Har allerede deltaget, og krydser fingre. Bare ordet London for mig til at hoppe ombord! :D den bedste by i verden <3 Jeg elsker programmet om Premier, og glæder mig til at se det sidste afsnit! ^^ xxCaroline http://thefashionfrog.blogspot.com/]]>

 7. < ![CDATA[Har nu bestukket (med penge...) min lillebror til at tage billeder af mig - så jeg oploader i aften! Spændende! :o) Fedt Emily, at du også informerer os andre her på bloggen om konkurrencen! Tak. Kh Liv]]>