work it

 Er kommet hjem fra sommerhus i formiddag til en stor bunke arbejde, bl.a. har jeg færdiggjort og udgivet et interview med to af modelverdenens spidser på min TLC Blog, det blev til en snak om skønhed af en anden verden, hunde og benhårdt arbejde, læs det lige her. Og husk at være med i konkurrencen om en tur til London for to lige her. Jeg er en af dommerne og ville blive mægtig glad for at se nogle af jer :) Alt man skal gøre for at deltage er at uploade et billede af ens ‘look of the day’. Nu står den på havregrød og læsning her på matriklen. Jep, vildt ophidsende ;)]]>

(Visited 151 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

    1. æv… har du prøvet fra en anden computer eller at få en veninde til det? Håber det lykkes dig!!

    1. Jeg har WordPress som blogplatform, men designet er et Bloggers Delight har lavet. Altså jeg har selv valgt farver, skrift etc. men selve målene er standard :)