velgørenhed x 2 (vind billetter til zulu awards)

Zulu samler ind til de hjemløse i morgen, så kig forbi og aflevér din gamle sovepose, tæpper, trøjer eller lignende. Husk at det skal være anvendelige ting :) Zulu giver en billet til Zulu Awards i næste uge i bytte for tøjet. Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi i morgen, så udlodder jeg også 2×2 billetter til Zulu Awards 2012 d. 8. marts. Alt du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til dette indlæg :) Konkurrencen slutter fredag d. 2/3 kl. 12.00!

Og så synes jeg også at I skal tjekke YouMe Shopping, der er et nyt rabat-shopping-site, hvor der doneres penge til velgørenhed hver gang man shopper. Jeg er en af YouMe Shoppings ‘Friends’ (en slags ambassadør) og synes helt klart I skal tjekke det seje og gode koncept ud. Man vælger selv hvilken af de 25 velgørenhedsorganisationer, der samarbejder med YouMe Shopping, der skal have ens donation.

Læs mere om konceptet her Like YouMe Shopping på Facebook her  ]]>

(Visited 204 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

73 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hej Emily, Hvor er det et fantastisk formål at støtte, hvor ville jeg gerne have haft mulighed for at dukke op i morgen med en varm sovepose til de hjemløse, men det har jeg desværre ikke.. øv øv. Jeg vil dog gerne opfordre alle andre til at gøre det, da de hjemløse har brug for hjælp i mod kulden. På trods af de sidste par dages gode vejr, må man altså stadig huske på at det er frysende koldt at befinde sig udenfor 24/7 uden det rigtige udstyr. Så tak Emily for at hjælpe med at sætte det på dagsordenen, for nogen ting er altså vigtigere end mode og kager! Knus Stinne]]>

 2. < ![CDATA[Virkelig fede koncepter, begge to! Deltager lige i konkurrencen, da jeg er på 2 x uddannelse hele dagen, så jeg når det desværre ikke :( men krydser fingre her i stedet!]]>

 3. < ![CDATA[Godt du støtter op om sådan noget! :) vil straks tjekke hjemmesiden ud. :) Og fed konkurrence med hensyn til de der billetter!]]>

 4. Jeg havde planlagt at tage derind med en veninde, men det ser ud til, vi ikke kan nå det :( Ærgerligt det kun er i så få timer, når nu man gerne vil give sit vintertøj væk..

 5. < ![CDATA[Jeg ville ønske, at jeg kunne donere nogle ting til de hjemløse, men har desværre ikke mulighed for det. Håber der er en masse andre der gør det, da de hjemløse har brug for det i denne kulde :) Mange hilsner fra Sofie]]>

 6. Jeg er altid frisk på et velgørende formål, og det ærgrer mig meget at jeg ikke har mulighed for at komme til København. Det afholder mig dog ikke fra at melde mig til konkurrencen herinde anyway :) Det kunne jo være lidt fedt med sådan et par billetter :)

 7. Fantastisk godt initiativ. Synes det er så fedt at Zulu awards vælger et godt formål at støtte hvert år. Så kan folk der ikke altid får hjulpet til velgørenhed mulighed for også at gøre lidt :)

 8. Sikke en god ide… Jeg må forbi med en hoodie eller 2 imorgen.. Men vil da gerne ha en kæreste eller veninde med til zulu awards, så krydser fingre for at jeg vinder 2 hos dig også ;-)

 9. < ![CDATA[Virkelig godt initiativ - Har faktisk lige sorteret i mit tøj, og har en masse at gi', men jeg er fra Sønderborg og har ikke mulighed for at komme denne dag :/ Synes det er super fedt du støttet op om dette, håber også mange andre vil gøre det - krydser mine fingre for at det bliver en rigtig god dag for de hjemløse :) - Line :)]]>

 10. < ![CDATA[Orh det er ærgerligt at jeg ikke bor i København, ville jo meget hellere have doneret noget, men jeg må nøjes med at melde mig til konkurrencen! :) Knus Clara..]]>

 11. < ![CDATA[Hammer god sag at støtte! Jeg kiggede forbi med vanter og hættetrøjer. Gav dog min lillesøster billetten, så det kunne være dejligt at gøre hende og hendes kæreste selskab.]]>

 12. Hvis jeg boede i kbh, var jeg helt sikkert taget forbi og havde doneret noget varmt tøj, men for denne omgang må jeg nøjes med at deltage i konkurrencen om at vinde et par billetter :)

 13. < ![CDATA[Åårrh! det kunne da være aaalt for fedt :-) Krydser fingre for, at mit held vender og at billetterne havner hos mig :-)]]>

 14. Har lige ryddet op herhjemme, så har en masse stående som jeg kunne donere til de hjemløse. Desværre bor jeg i sønderjylland, så tror det ryger til genbrug i stedet :) Men det ville da stadig være dejligt med et par billetter til zulu awards :)

 15. < ![CDATA[Det vil jeg gerne vinde. Jeg er stor fan af de tiltag hvor både giver og modtager for noget ud af at deltage! Nogen gange skal gavmildhed lokkes frem:)]]>

 16. < ![CDATA[Jeg håber på jeg kan nå ind og aflevere noget tøj, men jeg har bare så travlt imorgen. Hvis jeg ikke når det ville det da være vildt fedt at vinde billetterne af dig :)]]>

 17. Åh jeg ville elske at vinde de 2 billetter. Jeg kan nemlig ikke nå ind og gi noget tøj til de hjemløse, og alt mit gamle vintertøj er hjemme ved mine forældre. Øv øv.

 18. < ![CDATA[Det var da et super godt initiativ! Det ville dog have været endnu bedre, hvis også det var muligt at udvide det til flere større byer - f.eks Århus og Odense.. Men stadig - super fedt! :)]]>

 19. Det vil være super fedt at vinde billetter .. Elsker musik og Linda P. er humor lige efter mit hoved 

 20. Supergodt initiativ! Er bare lidt skuffet over at det kun kan lade sig gøre at få fat i billetter, hvis man er i København i dag – men så er det jo godt at jeg har en chance her :-).

 21. Ih, et godt initiativ – ros til Zulu! Ærgerligt, at os i provinsen ikke lige kan komme forbi (har ellers et par vinterjakker, der godt kunne bruge et nyt hjem;-), men så smider jeg mit lod her hos dig og krydser fingre!

 22. Jeg kan desværre ikke nå det idag pga. arbejde, men vil da rigtig gerne med. Rigtig god idé i øvrigt :-)

 23. Selvom jeg nok kigger forbi, kunne det være fedt også at få en chance for at vinde billetterne fra dig – super fed konkurrence :-)

 24. < ![CDATA[Æv, jeg kan ikke lige komme forbi i dag :-/ Synes ellers det er et fedt initiativ, for man kan godt være lidt i tvivl om hvor man ellers kan aflevere henne.]]>

 25. < ![CDATA[Synes det er træls at det kun er i KBH. Har nemlig en masse ting de godt kunne bruge! :-)) Kunne selvfølgelig godt bruge to billetter!]]>

 26. åh, hvor vil jeg gerne vinde dem! jeg gik glip af arrangementet idag, men en gang om måneden samler jeg alt det kluns sammen, jeg aldrig har eller aldrig går i mere og smider det af hos en af mine tre yndlingsgenbrugsbutikker. det må da vinde ét eller andet… :)

 27. gid jeg kunne donere.. men jeg bor desværre alt for langt væk. håber stadig at kunne vinde zulu-billetterne – det kunne være for fedt!

 28. Min kæreste og jeg nåede ikke arrangementet i dag (vi afleverer dog stadig det tøj og vintersko vi havde planlagt). Derfor vil jeg rigtig gerne deltage i din konkurrence – så får vi måske chancen for at se Zulu Awards alligevel :-)

 29. < ![CDATA[Kære Emily. Først vil jeg gerne sige mange tak, for dine altid hyggelige og virkelig inspirerende indlæg, som jeg glædeligt læser hver dag!(-: Jeg synes det er super fedt at du poster et så inspirerende indlæg, da jeg synes vi skal være med til at gøre en forskel og hjælpe de mennesker som ikke har noget. Vi kan ikke give dem alverden, men ihvertfald give dem en hjælp på vejen, til en bedre fremtid - Det vil jeg ihvertfald bakke op om. Mange Kærlige Knus Vicki Andersen]]>

 30. Uh, igen igen igen, prøver jeg at deltage i en konkurrence! Og igen igen igen krydser jeg alt og satser hele butikken! :)

 31. Meget musikinteresseret pige der ville elske at kunne invitere sin kæreste med til zulu awards :)

 32. < ![CDATA[Mon ikke jeg kunne finde nogle gamle klude eller et tæppe der kan bringe glæde til nogen? De 2 billetter til awardshowet lyder heller ikke dårligt! Så kunne man invitere bedsteveninden, min mor eller kæresten ud!]]>

 33. < ![CDATA[Jeg havde desværre heller ikke mulighed for at komme derind og aflevere noget. Ellers en god ide. Men.... Så er det jo godt at du har en konkurrence :)]]>

 34. Ville ønske at jeg kunne møde op med mine gamle ting, og støtte et godt formål, men havde ikke mulighed for det, øv øv :-( Håber på at vinde 2x billetter. fed blog iøvrigt!