velgørenhed x 2 (vind billetter til zulu awards)

Zulu samler ind til de hjemløse i morgen, så kig forbi og aflevér din gamle sovepose, tæpper, trøjer eller lignende. Husk at det skal være anvendelige ting :) Zulu giver en billet til Zulu Awards i næste uge i bytte for tøjet. Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi i morgen, så udlodder jeg også 2×2 billetter til Zulu Awards 2012 d. 8. marts. Alt du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til dette indlæg :) Konkurrencen slutter fredag d. 2/3 kl. 12.00!

Og så synes jeg også at I skal tjekke YouMe Shopping, der er et nyt rabat-shopping-site, hvor der doneres penge til velgørenhed hver gang man shopper. Jeg er en af YouMe Shoppings ‘Friends’ (en slags ambassadør) og synes helt klart I skal tjekke det seje og gode koncept ud. Man vælger selv hvilken af de 25 velgørenhedsorganisationer, der samarbejder med YouMe Shopping, der skal have ens donation.

Læs mere om konceptet her Like YouMe Shopping på Facebook her  ]]>

(Visited 266 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

73 Kommentarer

 1. Jeg havde planlagt at tage derind med en veninde, men det ser ud til, vi ikke kan nå det :( Ærgerligt det kun er i så få timer, når nu man gerne vil give sit vintertøj væk..

 2. Jeg er altid frisk på et velgørende formål, og det ærgrer mig meget at jeg ikke har mulighed for at komme til København. Det afholder mig dog ikke fra at melde mig til konkurrencen herinde anyway :) Det kunne jo være lidt fedt med sådan et par billetter :)

 3. Fantastisk godt initiativ. Synes det er så fedt at Zulu awards vælger et godt formål at støtte hvert år. Så kan folk der ikke altid får hjulpet til velgørenhed mulighed for også at gøre lidt :)

 4. Sikke en god ide… Jeg må forbi med en hoodie eller 2 imorgen.. Men vil da gerne ha en kæreste eller veninde med til zulu awards, så krydser fingre for at jeg vinder 2 hos dig også ;-)

 5. det jo for fedt! Ville ønske jeg boede i nærheden så jeg kunne kigge forbi, med noget varmt :b

 6. Hvis jeg boede i kbh, var jeg helt sikkert taget forbi og havde doneret noget varmt tøj, men for denne omgang må jeg nøjes med at deltage i konkurrencen om at vinde et par billetter :)

 7. Har lige ryddet op herhjemme, så har en masse stående som jeg kunne donere til de hjemløse. Desværre bor jeg i sønderjylland, så tror det ryger til genbrug i stedet :) Men det ville da stadig være dejligt med et par billetter til zulu awards :)

 8. Åh jeg ville elske at vinde de 2 billetter. Jeg kan nemlig ikke nå ind og gi noget tøj til de hjemløse, og alt mit gamle vintertøj er hjemme ved mine forældre. Øv øv.

 9. Det vil være super fedt at vinde billetter .. Elsker musik og Linda P. er humor lige efter mit hoved 

 10. Supergodt initiativ! Er bare lidt skuffet over at det kun kan lade sig gøre at få fat i billetter, hvis man er i København i dag – men så er det jo godt at jeg har en chance her :-).

 11. Ih, et godt initiativ – ros til Zulu! Ærgerligt, at os i provinsen ikke lige kan komme forbi (har ellers et par vinterjakker, der godt kunne bruge et nyt hjem;-), men så smider jeg mit lod her hos dig og krydser fingre!

 12. Jeg kan desværre ikke nå det idag pga. arbejde, men vil da rigtig gerne med. Rigtig god idé i øvrigt :-)

 13. Selvom jeg nok kigger forbi, kunne det være fedt også at få en chance for at vinde billetterne fra dig – super fed konkurrence :-)

 14. åh, hvor vil jeg gerne vinde dem! jeg gik glip af arrangementet idag, men en gang om måneden samler jeg alt det kluns sammen, jeg aldrig har eller aldrig går i mere og smider det af hos en af mine tre yndlingsgenbrugsbutikker. det må da vinde ét eller andet… :)

 15. gid jeg kunne donere.. men jeg bor desværre alt for langt væk. håber stadig at kunne vinde zulu-billetterne – det kunne være for fedt!

 16. Min kæreste og jeg nåede ikke arrangementet i dag (vi afleverer dog stadig det tøj og vintersko vi havde planlagt). Derfor vil jeg rigtig gerne deltage i din konkurrence – så får vi måske chancen for at se Zulu Awards alligevel :-)

 17. Uh, igen igen igen, prøver jeg at deltage i en konkurrence! Og igen igen igen krydser jeg alt og satser hele butikken! :)

 18. Meget musikinteresseret pige der ville elske at kunne invitere sin kæreste med til zulu awards :)

 19. Fantastisk og vigtigt projekt! Godt med masser opmærksomhed omkring det (tommelfinger op)

 20. Ville ønske at jeg kunne møde op med mine gamle ting, og støtte et godt formål, men havde ikke mulighed for det, øv øv :-( Håber på at vinde 2x billetter. fed blog iøvrigt!