springtime

Sikke et vidunderligt vejr det har været i dag. Er helt høj på forårsfornemmelser og glæder mig til jeg lige om lidt skal ud at spise og i teatret med nogle veninder. Håber I også har en fantastisk fredag derude! Og rigtig god weekend :)

(Visited 131 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Åh, jeg har også lige købt smukke grene som dem på billederne :) God weekend smukke Emily.

  2. < ![CDATA[Hvor ser det fint ud! Det er så dejligt med noget forår. Disse fine grene står også hjemme hos mig. :D http://www.voresboble.dk/forar-i-mit-hjem/ //Simone]]>

  3. < ![CDATA[Årh! Jeg har tulipaner her i hytten, men det der er da så meget bedre! Psst: Der er chance for gratis goder ovre hos mig! ;)]]>

  4. < ![CDATA[Hvor ser det fint ud :)! Må lige ned omkring min blomster-pusher på strøget og se om han har noget lignende.. Suk. Så meget for ikke at ha' en have. Uh, og så vil jeg lige tipse om en lille give-away hos mig :)]]>