sell out – SLUT!

UPDATE 11. JULI 2012: DETTE INDLÆG ER GANSKE GAMMELT EFTERHÅNDEN OG IKKE LÆNGERE AKTUELT!! JEG SKAL NOK SKRIVE PÅ BLOGGEN NÅR/HVIS JEG HAR NOGET TIL SALG IGEN :) Jeg har besluttet at sælge lidt ud af gemmerne. Jeg ejer simpelthen flere par sko m.m. end jeg for alvor kan nå at gå med. Så har du set noget på et ‘dagens’, som du rigtig gerne vil eje? Noget der ikke er til at opdrive i butikkerne længere og som mangler i din samling? Så spørg i kommentarfeltet om jeg kunne være interesseret i at sælge det. Jeg trænger nemlig til at få ryddet lidt ud og har lidt for mange fantastiske skønheder som Burberry Prorsum støvlerne ovenfor, der bliver brugt alt, alt for lidt. Og det er synd og skam. Nå ja, og så er der også den usexede grund at alle dyrlægebesøgene inden jul ikke var helt gratis. Og hvad betyder det at have sko for en mindre formue, når det vigtigste er at ens vaps er rask. Og det er hun heldigvis nu, så hver en krone var godt givet ud :) Som udgangspunkt sælger jeg ikke tasker (i al tilfælde ikke den grå Balenciaga + de to Mulberry jeg altid går med). Jeg er en str. 38 i sko. Det er ikke et decideret salgsblogindlæg det her og det er ikke noget konkret jeg sætter til salg og jeg forventer seriøse henvendelser. Ikke noget med en femmer for et par Burberry sko ;) Jeg modtager af og til mails fra piger, der spørger om jeg vil sælge et og andet og jeg har mere eller mindre altid sagt nej. Men nu er jeg altså potentielt åben for muligheden, så skriv og hør ad :) Husk at spørge i kommentarfeltet først og husk at læse hinandens kommentarer. På den måde skal jeg ikke sige nej angående en ting flere gange :)]]>

(Visited 338 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

175 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Den sennepsgule kjole fra H&M, med læg i skørtet. Den er så fin. Hvis du ikke vil sælge den, ved du måske hvor den kan opstøves - jeg er så ærgerlig over at jeg aldrig købte den. P.s. det er så smart at sælge lidt ud af de ting man alligevel aldrig bruger, der gemmer sig tit en mindre formue (sådan, hvert fald formue i SU-budget-agtig-forstand). :)]]>

  1. < ![CDATA[Ja, lige præcis :) Jo, den kjole kunne jeg godt finde på at sælge. Send mig en mail på emilysalomon@gmail.com med et bud :)]]>

   1. < ![CDATA[Moi aussi je l'aime ta robe jaune... Mais je ne sais pas si c'est une à petit-budget comme moi, ou une de luxe.]]>

    1. Lucie – skriv en mail med et bud, så tager vi den derfra og det er en H&M kjole, så selvfølgelig skal den ikke sælges til overpris ;) Bare noget rimeligt :)

    1. < ![CDATA[Som sagt, der er ikke noget jeg SKAL af med, så hvis der er noget I er interesserede i, så send en mail med et seriøst bud, så tager vi den derfra :) Hvis jeg sætter mindstepriser er jeg tvunget til at sælge til det og det er tosset når jeg ikke holder budrunder, som hvis det var almindelige salgsblogindlæg/auktioner. Håber du forstår :)]]>

  1. Det kunne jeg godt være. Smid mig en mail på emilysalomon@gmail.com, gerne med en prisidé :) De er i pæn stand, dog med ganske små skrammer/slid bagpå den ene hæl og allernederst på snuderne. Helt usynligt når man har dem på, men rart at vide alligevel :)

   1. Hej, er godt klar over dette indlæg er meeget gammelt efterhånden. Men har du solgt dine Acne Tracks? :)

 2. Jeg er helt forelsket i din guldtop på de sidste billeder fra: outfits 2011 part 3. Åh, den er virkelig fantastisk! Den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i! Kan den opstøves nogle steder?

   1. < ![CDATA[Linket til galleriet hvor den er: http://www.bloglovin.com/m/2148539/378759517/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTIlMkYwMSUyRnNlbGwtb3V0JTJG Og det er så de sidste billeder, guldtoppen :-)]]>

    1. < ![CDATA[Hov... det var vidst det forkerte link, hehe. Nu spammer jeg hele dit indlæg, men prøver lige igen: http://www.bloglovin.com/m/2148539/378759517/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTIlMkYwMSUyRnNlbGwtb3V0JTJG Sorry :-) hehe.]]>

   2. < ![CDATA[Du bliver ved med at linke til dette indlæg hehe ;) Den er fra Zara, ved ikke om de har den stadig, men jeg vil gerne sælge min, send mig en mail med et bud. Og den er sølv, ikke guld. Ved ikke om du så stadig er interesseret?]]>

 3. < ![CDATA[Hvilket prisleje er vi ude i med Burberry Prorsum-støvlerne? Snakker vi 1-2000 kr, 2-5000 kr eller hvordan? Eller måske nærmere - hvad har de originalt kostet og hvor gamle og brugte er de? Nå ja, og er de til at holde ud at gå i på trods af den høje hæl? (Som du kan fornemme, er jeg interesseret...;) )]]>

  1. De kostede 895€ og jeg har brugt dem max 5 gange og passet gooooodt på dem. De er fra sidste vinter og uden en skramme eller andre tegn på brug. Jo de er bestemt til at holde ud, men man skal være skrap til at gå i hæle for de er tårnhøje :)

 4. < ![CDATA[Hej Emily Nu kan jeg selvfølgelig ikke finde det, men du har et bredt, sort bælte med nitter, som jeg er helt og aldeles tosset med. Du har haft det på sammen med en hvid, småblomstret kjole på et tidspunkt (som du solgte - uden at bæltet hørte med ;-) ) Er du interesseret i at sælge det, og hvor meget skal du i så fald have for det?]]>

  1. Sex and the City-bæltet ;) Det er helt magen til det Carrie har på i filme og købt hos Patricia Field (hende der er stylist på SATC). Det kostede omkring 1000 kr med told og porto, så det var lidt en kostbar affære at bestille det hjem. Hun har dem stadig på hjemmesiden, men det ville koste det samme nu. Kunne godt være interesseret i at sælge det, men til en rimelig pris. Skriv en mail med et bud på emilysalomon@gmail.com hvis du er interesseret :9

   1. Åh, ja. Det er selvfølgelig det samme! Det er klart – så må jeg finde et lignende et andet sted. Det er desværre alt, alt for langt fra mit budget.

 5. Hov, kom til at sende dig en mail først i stedet for at skrive her. Men jeg er meget interesseret i din smukke cardigan fra Diane von Fürstenberg. Vil du af med den? KH Julie

 6. < ![CDATA[Jeg har virkelig forelsket mig i en kjole, du viste for læænge siden. En hvid blonde-sag fra Queens Wardrobe? ( http://emilysalomon.dk/2010/07/look-of-the-day-food-of-the-day-at-the-dee-diner/ ) Det kunne meget vel tænkes, du allerede har solgt den, det er jo et gammelt indlæg. Men jeg tænkte, jeg lige ville spørge, for jeg synes simpelthen den er noget så yndig!]]>

    1. Ingen mindstepriser, det er dumt for mig, når der ikke er budrunder/auktioner og det ikke er noget jeg nødvendigvis skal af med. Så kom med et bud på mail, så tager vi den derfra :)

  1. Dem med korksål? Rød/orange. Ja, det kunne jeg godt være. Du skal dog være opmærksom på at det er en 37 1/2

   1. < ![CDATA[Det er dem du har på her: http://emilysalomon.dk/2011/04/look-of-the-day-green-2/ Uhh, hvis det er 37,5 så bliver jeg nok nødt til at få et mål på dem - Bare for at være sikker på at jeg kan passe dem.]]>

    1. Åh dem, nej jeg tænkte på nogle andre. Dem er jeg desværre ikke interesseret i at sælge, men tak for interessen :)

 7. < ![CDATA[Årh .. Burberry Prorsum støvlerne har jeg været forelsket i, siden jeg så dem første gang. Fandt faktisk et par som mindede om fra River Island, men på det tidspunkt sendte de ikke til Danmark. Hvad er den oprindelige pris? For så kan jeg komme med et rimeligt og realistisk bud.]]>

  1. < ![CDATA[Hej Pernille, Mon ikke det er disse støvler her du tænker på? http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Buckle-Heel-Biker-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1788013&SearchQuery=river%20island%20boots&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Darkbrown Jeg har hvertfald selv gået og luret på dem :)]]>

 8. < ![CDATA[Hej Emily Kunne du være interesseret i at sælge den trøje/cardigan du har på, på billede nummer 2. Den bordeaux-agtige med mønster? :-) http://emilysalomon.dk/2011/12/outfits-2011-part-3-2/ Hilsen Christina]]>

 9. < ![CDATA[Hej Emily! Jeg er helt vild med din grønne cape fra asos. Alt efter prisen er jeg meget interesseret i den hvis det er noget du kunne finde på at sælge..? Mange hilsner Michella]]>

  1. Altså frakken i uld? Den har de vist stadig i butikkerne, men jo, ellers kunne jeg godt overveje at sælge den. Send mig et bud på mail :)

  1. Mine svar står forskudt til højre i forhold til kommentarerne (og der er streger mellem hvert ‘sæt’) :)

 10. < ![CDATA[Jeg er ret vild med den tæppe-jakke du har på, på to af billederne fra din års-review. Jeg tror du købte den på udsalg. Er den mon til salg og hvad gav du for den i sin tid? Kh Sine]]>

   1. Øv – ja det var det :-) Jeg er gravid, så resten af dit tøj tør jeg ikke prøve kræfter med, før jeg er tilbage i min gode gamle str.36 igen…

 11. < ![CDATA[Vil du sælge toppen fra H&M på det nederste billede? Til god pris selvfølgelig :) http://emilysalomon.dk/2011/12/outfits-2011-part-3/]]>

 12. < ![CDATA[Åh at du nænner det! Jeg kan tydeligt huske indlægget, da du fik disse støvler, og begejstret beskrev dem! For mig er de virkelig en Emily klassiker. Men bliver de ikke brugt, kan de lige så godt glæde en anden.]]>

 13. På billede nr 6 og 7 i din Outfits 2011 part one har du en sort kjole på med hvid krave og ærmer. Mon den skal sælges? :-)

    1. Og kan tilføje at dens ‘søster’ (en blondekjole fra samme sted) netop er blevet solgt for 400 kr. Men kom med et bud, så tager vi den derfra :)

 14. < ![CDATA[Jeg kan selvfølgelig ikke huske, hvor noget af det er fra. Men du har et blåt og hvidstribet tørklæde, du brugte meget sidste vinter? Og en grøn jakke med tern indeni (den på dette billede: http://i743.photobucket.com/albums/xx71/Emilysalomon/gypsy1-1.jpg ) Er det noget, du kunne være interesseret i at sælge? :-) Kærlig hilsen Katrine. P.S. Jeg håber, det indlæg du skrev om på facebook i dag bliver aktuelt!]]>

  1. Jeg vil lige skynde mig at sige, at jeg ingen idé har, om hvilke prisklasser disse to er i, og derfor ikke kan sige, om det er noget, jeg har råd til. Jeg vil bare gerne spørge…:)

  2. Det er også to af mine egne favoritter og de er desværre ikke til salg, men tak for interessen :)

 15. < ![CDATA[har du lyst til enten at sælge denne kjole http://emilysalomon.dk/2010/06/new-dress/ eller denne http://emilysalomon.dk/2010/03/nyt-gammelt/ og hvis du har, hvilken str. er de så? :)]]>

 16. Ved godt det er noget helt andet… sorry! Men må jeg spørger hvilken skrifttype som du skriver dine indlæg & overskriften med?

   1. < ![CDATA[Ok :) Prøver så med din støvede grønne blazer fra Zara, som én tidligere her i indlæget har liket til pga. den hvide kjole, du har på sammen med. Kunne du tænkes at ville sælge den?]]>

    1. Den er simpelthen så slidt og jeg har købt den for ingenting på udsalg i Barcelona, så det vil jeg ikke være bekendt.

 17. < ![CDATA[Hej Emily Har sendt dig en mail vedr to af dine ting fra garderoben. Glæder mig til at høre fra dig :) Tanker fra Andrea]]>

 18. < ![CDATA[Hej Emily Vil du sælge den sølv bluse du tidligere har vist? Ved desværre ikke hvor den er fra, men du har den på, på et billede hvor du står ude i haven med et par sorte jeans, lyse stiletter og en sølv taske! Har læst alle kommentarerne igennem, hvor en pige havde spurgt til den. Hun troede dog at den var guld og ikke sølv, så ved ikke hvad udfaldet blev og om den er solgt?]]>

 19. < ![CDATA[Hej Emily Jeg er rigtig interesseret i din hvide kjole fra Designers Remix, som du har på i dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2010/07/look-of-the-day-b-day-girl/ Er det en, du vil sælge? Og i så fald, hvilken størrelse er det? Derudover er jeg helt tosset med din grønne jakke fra Acne, som du bl.a. har på her: http://emilysalomon.dk/2010/06/look-of-the-day-nudes-n-green/ Er den til salg? Og så kan jeg se, at der en anden, der har spurgt om kjolen fra Queens Wardrobe: http://emilysalomon.dk/2010/07/look-of-the-day-food-of-the-day-at-the-dee-diner/ . Er den solgt? Kh. Maria]]>

  1. Den hvide kjole er ikke til salg. Acne-jakken jo (der er dog en anden interesseret). Har ikke modtaget noget bud på blondekjolen endnu, så du skal være velkommen til at skrive et bud på den og/eller Acne jakken på emilysalomon@gmail.com

    1. Den er desværre solgt… Sælger nu heller ikke ud længere, dette indlæg er meget gammel, men tak for din interesse :)

 20. < ![CDATA[Hej.. tænkte om du måske ville sælge et af dine bælter.. det som også bliver brugt i satc filmen. Det sorte med nitter?? Kommer jo an på hvad str. er på det.. Og måske ringen i dette indlæg look of the day: goldie oldies & new shoes.. ??]]>

  1. < ![CDATA[Kan se at der er en anden der en lun på bæltet.. så det er egentlig kun ringen jeg ville høre om nu... Hvis du nu ikke vil af med denne ring., er der så nogle af dine andre smykker du vil sælge.. ?? Det er jo lidt svært at huske alle dine fede smykker.. :-)]]>

   1. < ![CDATA[Hvilken af ringene? Den med skakbrikken (løber/hest) eller den grønne? Ja til den første, nej til den anden. Men nej, som udgangspunkt ikke rigtig nogen af smykkerne... Hun har ikke budt på bæltet, så du skal være velkommen :)]]>

    1. < ![CDATA[Havde nu øjne på den grønne.. hehe.. men kan godt forstå dig.. den er smuk... :-) Hvad str. er bæltet..???]]>

    2. Det passer mig perfekt i det næstinderste hul og jeg er 60 cm i taljen. Det kan også sættes et hul ind eller ud, men er pænest om man ikke sætter det for langt ud (ellers kommer der et stort stykke uden nitter) :)

  1. Det kunne jeg godt finde på ja, til den rigtige pris :) Du er velkommen til at sende et bud på mail.

 21. < ![CDATA[Hvad størrelse er dine Stella McCartney-stiletter med kirsebær? Og vil du evt. sælge dem? Og vil du evt. sælge din lange muslingeskal-halskæde fra Gina Tricot? :-)]]>

 22. Jeg har været SÅ vild med din blå strik fra Diane von Furstenberg siden jeg så den første gang herinde på din blog, og har endnu ikke fundet den til salg på nettet.. vil du sælge den ?

 23. < ![CDATA[Har du lyst til at skille dig af med de fine Marni? ;-) http://www.bloglovin.com/m/2148539/378759517/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTIlMkYwMSUyRnNlbGwtb3V0JTJG]]>

  1. Uh det er et par hjertebørn, men måske ja. Du er velkommen til at sende mig et bud på mailen :)

 24. Jeg tillader mig også at sende dig et bud på queens wardrobe -kjolen pr mail. Hvis den altså ikke er solgt?

 25. < ![CDATA[Er ked af at du bliver nødt til at sælge så mange af din klæder, selvom det jo er "gået" til et godt formål. - Nåm, ville lige høre om du muligvis sælger den der glimmertop/t-shirt(kan ikke huske om den er sølv eller guld) som du havde på, da du på et tidspunkt fortalte om dit hår, og den effekt dit hår giver. Kan ikke lige finde indlægget, håber du ved hvad jeg snakker om :-P]]>

 26. < ![CDATA[Vil du sælge din t-shirt med hvid krave? :) Den på det sidste outfit-billede her: http://emilysalomon.dk/2011/12/outfits-2011-part-3/]]>

 27. < ![CDATA[Øv, øv, øv, at man ikke passer sko med dig! Vil du sælge din rød/brune balenciaga som bl.a. ses på dette indlæg "look of the day: coral"?]]>

 28. < ![CDATA[Sælger du denne fiiiiiiine kjole? :D http://emilysalomon.dk/2011/07/look-of-the-day-pink/ Hvis ja, hvilken str. er den og hvad gav du for den i sin tid? :)]]>

 29. < ![CDATA[ÅH GUD. jeg er vild VILD med både Burberry Prorsum støvlerne og stiletterne... og jeg forstår godt at du skal have en ordentlig pris for nogle støvler, der er så lidt brugt. - desværre må jeg nok (ærgre mig ad h******* til og) erkende, at jeg ikke vokser fra 37-38 over night... MEN alligevel... hvad kostede sandalerne fra nye? og hvor gamle er de? thumps up for din økonomiske ansvarlighed i forhold til dyrlægeregninger osv :) sejt!]]>

 30. < ![CDATA[Hej Emily Jeg er SÅ forelsket i din blå 3.1 Phillip Lim tie dye bluse/kjole med guld/sorte kniplinger som du bla. har på i Barcelona tror jeg det er... Hva str. er den og kunne du være interreseret i at sælge? Den er umulig at opdrive på TS og Ebay. Mvh Julie :)]]>

  1. P.S; Kunne også godt være interesseret i møtrik halskæden fra Asos og din only cardigan med “indianer” print hvis den er en S og du vil sælge?

   1. Møtrikhalskæden vil jeg gerne sælge, send mig en mail med et bud. Only cardiganen er vist for slidt og forvasket til at jeg vil være bekendt at sælge den :)

  2. Hmm, den er jeg ikke umiddelbart interesseret i at sælge. Så skal det være et meget godt bud ;)

    1. Ok, jeg vil meget gerne give et godt bud på Phillip Lim kjolen ;) Men bliver lige nødt til at høre størrelsen på den først? :) Mvh Julie

     1. Hej igen, har tænkt lidt over det og den kan jeg simpelthen ikke skille mig af med, det er jeg ked af. Håber du forstår :)

    2. Helt iorden Emily! Jeg forstår dig godt -den er så smuk. Jeg fortsætter med at prøve lykken på Ebay og sender dig nok en mail ang. møtrik halskæden. :) Mvh Julie

 31. < ![CDATA[Jeg ville elske at eje dine Stella Mccartney sko - sandaler? Med rød dut på snuden. Er heldigvis str 38 - lucky day :D]]>

 32. < ![CDATA[Hej Emily Jeg elsker din blog!!!! Vil høre om du vil sælge den kortærmede blå bluse med hvid Peter Pan krave du har på i Outfits part 3, nederst?? Jeg har prøvet at lede efter det oprindelige indlæg men måtte opgive :-) Kh Rikke]]>

 33. < ![CDATA[Hej Emily! Jeg er på udkig efter en fin kjole og ville lige spørge dig, hvordan den smukke, røde Diane von Furstenberg kjole ser ud for foroven? http://emilysalomon.dk/2010/08/look-of-the-day-color/ Den kunne jeg godt finde på at spørge dig, om du har lyst at sælge! Ha en fin dag! Hilsen Lise]]>

  1. Den har en slags kantet bådudskæring foran og en lille v-udskæring bagtil så man viser lidt ryg, bare en anelse, og et lille ærme. Meget smuk :) Du er velkomment til at sende mig et bud på mail :)

 34. dine Burberry Prorsum stiletter? :D jeg kunne også godt være interesseret i din røde H&M Garden Collection-kjole, den med alle roserne (hvis det er en 34 eller 36)?

  1. < ![CDATA[Den røde har jeg ikke længere. Kun den hvide og den er en 36 :) Kom med et bud på tingene hvis du har lyst på emilysalomon@gmail.com :)]]>

    1. Det kan jeg desværre ikke huske. Der er ikke noget mærke i, men den er købt i Harrods i London for 5 år siden.

 35. < ![CDATA[Kunne du tænke dig at sælge denne fiiine kjole? :D http://emilysalomon.dk/2011/07/look-of-the-day-pink/ Hvis ja, hvilken str. er den? :) Rigtig god dag!]]>

  1. Ja, men desværre ligger den oppe i vores sommerhus, så det kræver lidt tålmodighed hvis du er interesseret. Den er en 34/36, der går nok min. en måned før jeg kan hente den, men om du stadig er interesseret så skriv en mail, så finder vi ud af det :)

 36. < ![CDATA[Hej Emily. Sælger du dine bukser fra DANSK og din gule kjole fra Topshop? (http://emilysalomon.dk/2010/11/look-of-the-day-yellow-dress/) - Hvis du stadig har den? :)]]>

  1. Bukserne fra DANSK tror jeg at jeg beholder. Kjolen fra Topshop er desværre allerede solgt sidste år. Tak for interessen :)

 37. < ![CDATA[Er din mail; emilysalomon@gmail.com? Tænker at din mail sandsynligvis er blevet bombarderet disse dage, men vil bare lige sikre mig, at det ikke er en forkert mail adresse der er skyld i, at jeg ikke har fået svar på min mail fra i går eftermiddags, hvor jeg skrev ang. sølvblusen fra Zara :-)]]>

 38. < ![CDATA[Hvordan ville du have det med at sælge din sorte paliet bluse med den blå og guld påfugl? Kh Emilie]]>

 39. < ![CDATA[Årh det er lækre de støvler, er desværre en 39 :) Anyway fed blog, kig evt forbi min www.chanie-beline.blogspot.com Knus]]>

 40. < ![CDATA[Hej Emily Vil du mon sælge din hvide Gina Tricot halskæde (http://emilysalomon.dk/2010/01/orker-ikke-mere-sort/)? Den er bare så fin ;)]]>

 41. < ![CDATA[Hej Emily, Jeg har sendt dig en mail vedr. Acne track støvlerne, vil bare lige gøre opmærksom på det, hvis jeg nu var havnet i spam :) - Cecilie]]>

 42. < ![CDATA[Den hvide blondetop på næstnedestre billede - vl du af med den? http://emilysalomon.dk/2011/12/outfits-2011-part-3/]]>

 43. < ![CDATA[Øv for sørensen. Jeg er desværre en stor str. 36 - havde håbet, de var en 37'er ;-) Vil du evt. sælge din Zara-cardigan? http://emilysalomon.dk/2010/10/look-of-the-day-when-in-paris/]]>

 44. < ![CDATA[Hej Emily :) Jeg har lige et par ting jeg vil forhører mig om: Jeg kan huske at du på et outfitbillede har en orange nederdel på med en mørkeblå t-shirt som vist nok havde en krave på også, vil du af med dette? Desuden elsker jeg dit strikkede orange halstørklæde og den grå trøje du har på i "Look of the day: Look left" :)]]>

 45. < ![CDATA[Hej Emily :-) I salgsindlæget nedenunder med de der ruskindsshorts, den hvide blonde top, har jeg forelsket mig i, vil du sælge den? :-)]]>

 46. < ![CDATA[Hej Emily! Er dine lækre Burberry Prorsum støvler blevet solgt? Hvis ikke, hvad ville et realistisk bud så være? Kh. Stephanie]]>

  1. Nope ikke endnu. Buddene har været lidt for lave… Du kan se længere oppe i kommentarerne hvad de har kostet fra nye, stand etc. Og så er du meget velkommen til at sende mig et bud på mailen emilysalomon@gmail.com og så tager vi den derfra :)

 47. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg er meget interesseret i din gule skjorte-bluse fra dette link:http://emilysalomon.dk/2011/12/outfits-2011-part-3/ Derudover er jeg også MEGET interesseret i en strik du har, som er blå/bordeaux stribet. Jeg ved ikke hvor den er fra, men har set den flere gange. Jeg er meget interesseret, og vil gerne give en rigtig god pris. Jeg er også meget interesseret i de støvler, du har på, på dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2010/11/look-of-the-day-yellow-dress/ Sidst men ikke mindst, er jeg også forelsket i en kaki-grøn blazer jakke, som jeg blandt andet har set på et outfit fra Paris (vidstnok) med en hvid kjole under. Jeg har tidligere her i kommentarerne set, at du har skrevet noget om en grøn blazer, som du skriver er for slidt. Jeg ved ikke om det er denne? men påtrods af slid, er jeg MEGET interesseret. Det var en del ting. Jeg krydser mine fingre :-)]]>

 48. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor min kommentar ikke lige bliver udgivet... Er interesseret i din gule skjorte-bluse, hvor der bindes en sløjfe rundt om halsen. Den er vidstnok prikket. Derudover er jeg interesseret i en bordeaux/lille og blå stribet strik bluse. En grøn blazer jakke (set uden på en hvid kjole) vistnok fra et outfit i Paris. Og sidst men ikke mindst, et par sorte høje støvletter du har. Håber det lykkes denne gang. Mvh Sophie]]>

  1. < ![CDATA[Hej Sophie, Det var mange ting. Måske skjorteblusen, de andre ting må du nok lige udspecificere lidt mere, er ikke helt sikker på hvilken strik og hvilke støvler du mener. Send mig en mail, så tager vi den derfra :) emilysalomon@gmail.com]]>

   1. < ![CDATA[Hej Emily. Vil du ikke tjekke om du har fået min mail? :-) Skrev til dig i torsdags mener jer. Jeg skrev mht. din gule skjortebluse fra dette link: http://emilysalomon.dk/2011/12/outfits-2011-part-3/ Din bordeaux/rød og blå stribede strik. Disse (http://emilysalomon.dk/2010/11/look-of-the-day-yellow-dress/) støvler. Og så en grønlig blazer jakke. Jeg har sendt billeder med at det hele i mailen. Hilsen Sophie]]>

  1. Nej desværre… Tror dog stadig at de har dem i butikken, så hvis du er interesseret i en fra ny er det en mulighed :)