sell out – SLUT!

UPDATE 11. JULI 2012: DETTE INDLÆG ER GANSKE GAMMELT EFTERHÅNDEN OG IKKE LÆNGERE AKTUELT!! JEG SKAL NOK SKRIVE PÅ BLOGGEN NÅR/HVIS JEG HAR NOGET TIL SALG IGEN :) Jeg har besluttet at sælge lidt ud af gemmerne. Jeg ejer simpelthen flere par sko m.m. end jeg for alvor kan nå at gå med. Så har du set noget på et ‘dagens’, som du rigtig gerne vil eje? Noget der ikke er til at opdrive i butikkerne længere og som mangler i din samling? Så spørg i kommentarfeltet om jeg kunne være interesseret i at sælge det. Jeg trænger nemlig til at få ryddet lidt ud og har lidt for mange fantastiske skønheder som Burberry Prorsum støvlerne ovenfor, der bliver brugt alt, alt for lidt. Og det er synd og skam. Nå ja, og så er der også den usexede grund at alle dyrlægebesøgene inden jul ikke var helt gratis. Og hvad betyder det at have sko for en mindre formue, når det vigtigste er at ens vaps er rask. Og det er hun heldigvis nu, så hver en krone var godt givet ud :) Som udgangspunkt sælger jeg ikke tasker (i al tilfælde ikke den grå Balenciaga + de to Mulberry jeg altid går med). Jeg er en str. 38 i sko. Det er ikke et decideret salgsblogindlæg det her og det er ikke noget konkret jeg sætter til salg og jeg forventer seriøse henvendelser. Ikke noget med en femmer for et par Burberry sko ;) Jeg modtager af og til mails fra piger, der spørger om jeg vil sælge et og andet og jeg har mere eller mindre altid sagt nej. Men nu er jeg altså potentielt åben for muligheden, så skriv og hør ad :) Husk at spørge i kommentarfeltet først og husk at læse hinandens kommentarer. På den måde skal jeg ikke sige nej angående en ting flere gange :)]]>

(Visited 388 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

175 Kommentarer

 1. Åh mit hjerte sukker efter de burberry sko dér! Jeg overvejer kraftigt, at hive i mine fødder til de bliver en str. 38 ;)

    1. Lucie – skriv en mail med et bud, så tager vi den derfra og det er en H&M kjole, så selvfølgelig skal den ikke sælges til overpris ;) Bare noget rimeligt :)

  1. Det kunne jeg godt være. Smid mig en mail på emilysalomon@gmail.com, gerne med en prisidé :) De er i pæn stand, dog med ganske små skrammer/slid bagpå den ene hæl og allernederst på snuderne. Helt usynligt når man har dem på, men rart at vide alligevel :)

   1. Hej, er godt klar over dette indlæg er meeget gammelt efterhånden. Men har du solgt dine Acne Tracks? :)

 2. Jeg er helt forelsket i din guldtop på de sidste billeder fra: outfits 2011 part 3. Åh, den er virkelig fantastisk! Den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i! Kan den opstøves nogle steder?

  1. De kostede 895€ og jeg har brugt dem max 5 gange og passet gooooodt på dem. De er fra sidste vinter og uden en skramme eller andre tegn på brug. Jo de er bestemt til at holde ud, men man skal være skrap til at gå i hæle for de er tårnhøje :)

  1. Sex and the City-bæltet ;) Det er helt magen til det Carrie har på i filme og købt hos Patricia Field (hende der er stylist på SATC). Det kostede omkring 1000 kr med told og porto, så det var lidt en kostbar affære at bestille det hjem. Hun har dem stadig på hjemmesiden, men det ville koste det samme nu. Kunne godt være interesseret i at sælge det, men til en rimelig pris. Skriv en mail med et bud på emilysalomon@gmail.com hvis du er interesseret :9

   1. Åh, ja. Det er selvfølgelig det samme! Det er klart – så må jeg finde et lignende et andet sted. Det er desværre alt, alt for langt fra mit budget.

 3. Hov, kom til at sende dig en mail først i stedet for at skrive her. Men jeg er meget interesseret i din smukke cardigan fra Diane von Fürstenberg. Vil du af med den? KH Julie

    1. Ingen mindstepriser, det er dumt for mig, når der ikke er budrunder/auktioner og det ikke er noget jeg nødvendigvis skal af med. Så kom med et bud på mail, så tager vi den derfra :)

 4. Jeg er meget interesseret i dine røde Balenciaga sandaler. Kunne du overtales til at sælge dem?

  1. Dem med korksål? Rød/orange. Ja, det kunne jeg godt være. Du skal dog være opmærksom på at det er en 37 1/2

    1. Åh dem, nej jeg tænkte på nogle andre. Dem er jeg desværre ikke interesseret i at sælge, men tak for interessen :)

  1. Altså frakken i uld? Den har de vist stadig i butikkerne, men jo, ellers kunne jeg godt overveje at sælge den. Send mig et bud på mail :)

  1. Mine svar står forskudt til højre i forhold til kommentarerne (og der er streger mellem hvert ‘sæt’) :)

   1. Øv – ja det var det :-) Jeg er gravid, så resten af dit tøj tør jeg ikke prøve kræfter med, før jeg er tilbage i min gode gamle str.36 igen…

 5. På billede nr 6 og 7 i din Outfits 2011 part one har du en sort kjole på med hvid krave og ærmer. Mon den skal sælges? :-)

    1. Og kan tilføje at dens ‘søster’ (en blondekjole fra samme sted) netop er blevet solgt for 400 kr. Men kom med et bud, så tager vi den derfra :)

  1. Jeg vil lige skynde mig at sige, at jeg ingen idé har, om hvilke prisklasser disse to er i, og derfor ikke kan sige, om det er noget, jeg har råd til. Jeg vil bare gerne spørge…:)

  2. Det er også to af mine egne favoritter og de er desværre ikke til salg, men tak for interessen :)

  1. Nej til den første, ja til nr. 2. Den er en 36 vil jeg skyde den til, den er købt vintage og der er ikke størrelse i. Skriv en mail på emilysalomon@gmail.com med et bud hvis du er interesseret :)

 6. Ved godt det er noget helt andet… sorry! Men må jeg spørger hvilken skrifttype som du skriver dine indlæg & overskriften med?

    1. Den er simpelthen så slidt og jeg har købt den for ingenting på udsalg i Barcelona, så det vil jeg ikke være bekendt.

  1. Den hvide kjole er ikke til salg. Acne-jakken jo (der er dog en anden interesseret). Har ikke modtaget noget bud på blondekjolen endnu, så du skal være velkommen til at skrive et bud på den og/eller Acne jakken på emilysalomon@gmail.com

    1. Den er desværre solgt… Sælger nu heller ikke ud længere, dette indlæg er meget gammel, men tak for din interesse :)

    1. Det passer mig perfekt i det næstinderste hul og jeg er 60 cm i taljen. Det kan også sættes et hul ind eller ud, men er pænest om man ikke sætter det for langt ud (ellers kommer der et stort stykke uden nitter) :)

  1. Det kunne jeg godt finde på ja, til den rigtige pris :) Du er velkommen til at sende et bud på mail.

 7. Jeg har været SÅ vild med din blå strik fra Diane von Furstenberg siden jeg så den første gang herinde på din blog, og har endnu ikke fundet den til salg på nettet.. vil du sælge den ?

  1. Den er desvære solgt :( Dem kunne jeg have solgt 10 af jvf kommentarerne længere oppe ;)

  1. Uh det er et par hjertebørn, men måske ja. Du er velkommen til at sende mig et bud på mailen :)

 8. Jeg tillader mig også at sende dig et bud på queens wardrobe -kjolen pr mail. Hvis den altså ikke er solgt?

  1. Sandalerne kostede 5000 og de er fra ss10 kollektionen. Jeg har brugt dem 5-6 gange :)

  1. P.S; Kunne også godt være interesseret i møtrik halskæden fra Asos og din only cardigan med “indianer” print hvis den er en S og du vil sælge?

   1. Møtrikhalskæden vil jeg gerne sælge, send mig en mail med et bud. Only cardiganen er vist for slidt og forvasket til at jeg vil være bekendt at sælge den :)

  2. Hmm, den er jeg ikke umiddelbart interesseret i at sælge. Så skal det være et meget godt bud ;)

    1. Ok, jeg vil meget gerne give et godt bud på Phillip Lim kjolen ;) Men bliver lige nødt til at høre størrelsen på den først? :) Mvh Julie

     1. Hej igen, har tænkt lidt over det og den kan jeg simpelthen ikke skille mig af med, det er jeg ked af. Håber du forstår :)

    2. Helt iorden Emily! Jeg forstår dig godt -den er så smuk. Jeg fortsætter med at prøve lykken på Ebay og sender dig nok en mail ang. møtrik halskæden. :) Mvh Julie

  1. Den har en slags kantet bådudskæring foran og en lille v-udskæring bagtil så man viser lidt ryg, bare en anelse, og et lille ærme. Meget smuk :) Du er velkomment til at sende mig et bud på mail :)

 9. dine Burberry Prorsum stiletter? :D jeg kunne også godt være interesseret i din røde H&M Garden Collection-kjole, den med alle roserne (hvis det er en 34 eller 36)?

    1. Det kan jeg desværre ikke huske. Der er ikke noget mærke i, men den er købt i Harrods i London for 5 år siden.

  1. Ja, men desværre ligger den oppe i vores sommerhus, så det kræver lidt tålmodighed hvis du er interesseret. Den er en 34/36, der går nok min. en måned før jeg kan hente den, men om du stadig er interesseret så skriv en mail, så finder vi ud af det :)

  1. Bukserne fra DANSK tror jeg at jeg beholder. Kjolen fra Topshop er desværre allerede solgt sidste år. Tak for interessen :)

  1. Nope ikke endnu. Buddene har været lidt for lave… Du kan se længere oppe i kommentarerne hvad de har kostet fra nye, stand etc. Og så er du meget velkommen til at sende mig et bud på mailen emilysalomon@gmail.com og så tager vi den derfra :)

  1. Nej desværre… Tror dog stadig at de har dem i butikken, så hvis du er interesseret i en fra ny er det en mulighed :)