mys

På svensk hedder hygge mys, det er simpelthen verdens bedste ord. Og det er det jeg gør nu, hygger. Og hvis ikke årsagen var et ubehageligt besøg hos lægen  – som i damelægen –  så ville det hele også være rigtig rart og hyggeligt. Skal nok spare jer for detaljerne, men det var et rigtig dumt besøg hos gynækologen og jeg er ret sølle nu. Skulle have taget celleprøver igen, igen. Nå, som sagt det er nok både for privat og intimt at belemre jer med, men der er lige et vigtigt budskab i det: HUSK NU AT BLIVE TJEKKET OG SE AT FÅ DEN HPV-VACCINE HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR DEN! Har købt Cover for en gangs skyld, da der var et interview med min alleryndlings Charlotte Gainsbourg og så gennemtrawler jeg begejstret Elle Collections, som jeg skal skrive en anmeldelse af til bloggen her en af dagene. Fine pastelfarvede forsider på begge blade om ikke andet. Og så forsøger jeg at få svaret så hurtigt som muligt, på alle jeres henvendelser angående forrige indlæg :) Nå, ja og så spiser jeg selvfølgelig kanelsnurre, det er vigtigt, når man er rekonvalescent.]]>

(Visited 826 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

52 Kommentarer

  1. Jo, det gør den. Det var jeg også for nærig til at betale, men nu ville jeg VIRKELIG ønske at jeg havde gjort det… :(

   1. Det kan jeg godt forstå! Jeg er også kommet meget i tvivl efter min veninde fortalte mig, at hun havde fået keglesnit.

   2. Den er lige blevet gratis. Ring til jeres læge og hør af. Tror aldersgrænsen er 25 for at få den, men er ikke sikker.

   1. Jo den er netop blevet gratis for folk UNDER 26. Det er jeg desværre ikke… Men så meget desto mere grund til at alle jer under 26 skynder jer at få den :)

    1. for os uheldige over 26 giver danmark 50%… selvom det self stadig er en del penge, men det værd!!…

 1. Og det kan i øvrigt på det varmeste anbefales at bage kanelsnurrerne selv, men det kræver en køkkenmaskine, da dejen skal æltes i ganske lang tid.

 2. Hvor er du sød. Man kan vist ikke sige “myss”, men “att mysa”. Men jo, det er ellers et godt ord, selvom jeg synes at jeres ‘hygge’ faktisk er endnu bedre.

  1. Da jeg boede i Stockholm havde vi “julmys” (altså julehygge) :) Men det er dog med et s og ikke to.

 3. Ang. HPV-vaccinen, virker den så ikke kun hvis man ikke har været seksuel aktiv endnu? Det er noget af det jeg har hørt :/

 4. Jeg har været noget lignende igennem. På trods af at jeg kun er 20 år, måtte jeg til gynækolog og fik beskeden “Vi undersøger dig for kræft” – FUCK!! Hele min verden gik i stå, indtil den dag, hvor jeg fik svaret “Du kan ikke tåle p-piller.” – og nu er jeg verdens lykkeligste igen!

 5. Åh, stakkels dig, det lyder slet ikke sjovt. Håber, at du har nogen til at pysle lidt ekstra om dig i dag :-) God bedring!

  1. Åh den historie er desværre helt magen til min :( Ubehageligt… Håber det hele ender lykkeligt for dig :)

 6. Kanelsnurre, åh ja, de hjælper nu forfærdelig meget på alt skidt. Min mor gav sig forleden i kast med ægte “Meyer snurre” selv, æltning i 40 minutter osv. Helt fantastisk at komme hjem til sådan en.

 7. Man kan også få halskræft af HPV, så det er ikke helt uvæsentligt at blive vaccineret..

 8. lyder som et ret dumt lægebesøg, men håber hyggestunden hjælper lidt på det hele… kanelsnurre er i hvert fald eminent trøstespisning, hvis du spørger mig :) …Mht til vaccinen er jeg virkelig meget i tvivl om jeg skal få den – selvom jeg er under 26 og dermed slipper for betalingen. Har, indrømmet, ikke sat mig så godt ind i emnet, men tænker, at der vel også er nogle ulemper og risici forbundet med at få den? Under alle omstændigheder god bedring og bare ‘think pink’, så er jeg sikker på det lysner alt sammen ;) xx

 9. Øv! Jeg har heldigvis forældrer der har betalt vaccinerne for mig og alle mine søstre! Det er jeg SÅ glad for! :) Ked af at høre at det var et dårligt lægebesøg…

 10. Jeg var selv så heldig, at en anonym donor betalte for alle HPV-vaccinerne hos min læge for nogle år tilbage. Synes det er så fantastisk god stil at gøre – mine forældre havde tænkt at betale det, men med både mig og min søster er det altså en stor udskrift, så det var blevet trukket lidt indtil vi en dag fik et brev fra lægen om at vaccinen var gratis for os :).

 11. NU FORVENTER JEG IKKE AT DU FÅR LÆST ALLE KOMMENTARERNE MEN SELVOM SÅDAN NOGLE LÆGEBESØG ER PERSONLIGE SYNES JEG DER ER EN VIGTIG TING AT DELE, SÅ FOLK PASSER PÅ DEM SELV. SYNES DET ER ET FLOT BUDSKAB AT DU OPFORDRER FOLK TIL DET.

  1. Jo selvfølgelig læser jeg alle kommentarer, både dem med stort og småt ;) Men får desværre ikke altid svaret på alle… Men tak :)

  1. Hvor er det sødt af dig :) Det er ‘desværre’ hende jeg har (og helt enig, hun er så god!!), men hun har ofte vikarer og jeg er uheldig at få dem næsten hver gang :S