kvinde på spring + give away

sponsoreret indlæg KONKURRENCEN ER SLUT! Jeg var noget skeptisk, da jeg puttede disc’en med Kvinde på Spring i dvd’en. Det var ikke ligefrem fordi den havde fået strålende anmeldelser (men nu er det nok heller ikke lige den genre, som filmanmeldere er allermest begejstret for, hehe) og  en bekendt eller to havde også fortalt mig at den var so so. Så med forventningerne sådan cirka i bund, lænede jeg mig tilbage i sofaen og blev noget så positivt overrasket. Filmen er så sød, romantisk og lun og jeg syntes alt i alt, at den var den perfekte film til at gøre en grå onsdag eftermiddag rigtig rar og hyggelig. Filmen handler om Kate (spillet af Sarah Jessica Parker), der jonglerer med at forsørge sin familie bestående af et styk arbejdsløs arkitekt, en mellemfornøjet pige på 7 (der hedder Emily btw) og en toårig dreng, der endnu ikke kan tale, ved at være topsej investeringsrådgiver med fuld fart på karrieren. Eller sagt på amerikansk: hun er en working mom, med alt hvad det indebærer af dårlig samvittighed og listeskrivning ;) Plottet er meget forudsigeligt og på mange sæt er filmen også lidt klichéramt og fuld af problemstillinger, der nok er temmelig amerikanske, men det kan jeg leve med. For med yndlings SJP i hovedrollen, som sød, forvirret, taknemmelig og meget menneskelig mor og masser af lejligheder til at trække på smilebåndet, af og til få sig et godt grin og sidst men ikke mindst fælde en tåre eller to, så er jeg mægtig godt underholdt. Synes altså at SJP er noget af det sødeste og når hun smiler bliver jeg helt glad. Og når verdens måske smukkeste kvinde Christina Hendricks (der har den gyldne replik: “Ligestilling sker først den dag mænd også kan se hvornår der mangler toiletpapir”) og gode gamle Pierce Brosnan (er det skørt at synes han er hot??) også er med OG der er happy ending og Alexa taske, så er jeg tilfreds. Er lidt af en skabs-sucker for happy endings. Synes simpelthen det er så rart, når det hele ender lykkeligt og man sidder sådan helt varm og glad efter en film. Altså når det ellers passer ind selvfølgelig. Men en feel good film i ny og næ, er altså ikke sådan at kimse ad. Kvinde på Spring er en rigtig sød romantisk komedie og sådan nogle er jeg altså bestemt også fan af. Det behøver ikke være franske stumfilm fra 1920’erne det hele ;) Ikke noget som at putte sig i sofaen med en god kop the (og en kage), et tæppe og en rar film en lørdag eller søndag eftermiddag, det er nærmest et ritual her. Denne gang godt nok rykket til en grå onsdag, men det kan bestemt også anbefales :) Kvinde på Spring er ude på DVD. GIVE AWAY: 2 af jer har mulighed for at vinde Kvinde på Spring. Alt I skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg inden på fredag (d. 24/2) kl. 12.00. Jeg trækker to vindere umiddelbart efter.]]>

(Visited 625 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

429 Kommentarer

 1. Jeg forelskede mig i Carrie (Sarah Jessica Parker) første gang, jeg så hende i Sex and the City. Hun er bare Carrie, og det kan ikke ændres. Det er nok også grunden til, at jeg altid synes om hende, uanset hvilket film hun er med i… for i sidste ende er hun jo Carrie

 2. Jeg har allerede set filmen, men ville absolut ikke have noget imod også at have den på DVD! Ligesom dig synes jeg også at den var overraskende god, sød og sjov, og jeg elsker at se de samme film MANGE gange! :)

 3. Jeg ville ønske jeg havde været i biografen for at have set den film! Romantiske røde sæder, popcorn og cola og så sætter de “Kvinde på spring” på.. Det nåede jeg desværre ikke, men mon ikke man kan lave en hyggelig stemning hjemme? Jeg ønsker gerne at vinde den film, det kun være skønt! ;)

 4. Hyggeaften? Ja for søren da! Har længe gerne ville se den film, så detville være skønt :)

 5. Lige sådan en film jeg vil sætte på en aften hvor manden er ude! Så vil jeg kravle under et varmt tæppe på sofaen og rigtig hygge mig;-)

 6. Jeg har lidt travlt for tiden, og så er der altså ikke noget bedre end at læne sig tilbage og se en rimelig let tilgængelig film:)

 7. Bruger de fleste af mine weekender pt på at opmuntre min kære søster der netop er blevet single – så det ville være perfekt med en lidt sukkersød romantisk film, til endnu en dejlig hyggestund. Måske hun så kan tro lidt på kærligheden igen :)

 8. Ihh det lyder lige som en film for mig… Og perfekt til en rigtig kedelig regnvejrs dag (Som i dag, i Esbjerg) x’er fingere :)

 9. Er fuldstændig pjattet med Sarah Jessica Parker, så jeg vil elske at lappe den film i mig ;)

 10. Jubii – jeg er en sucker for den type film, så jeg håber selvfølgelig, at den kan ende i min dvd-afspiller, mens jeg kryber under tæppet med the og kleenex (Eller bare varm kakao og fastelavnsboller)!! :-)

 11. Årh, jeg har så læng ville se denne søde film – jeg elsker SJP!! Krydser mine små poter, og håber at jeg er heldig :)

 12. SJP er skøn og selvom plottet lyder forudsigeligt, er jeg villig til at give den en chance efter din fine anmeldelse :)

 13. Det lyder som en hyggelig film. En gang imellem er der rart med film, hvor man bare kan koble af og få et smil på læben uden at tænke så meget :-)

 14. Det lyder som den perfekte film! Er en sucker for happy endings og SJP – og med en sjat Alexa taske kan det ikke blive meget bedre! Det kan redde en hver grå regnvejrsdag :) Krydser fingre for at få den i samlingen af happy endings!

 15. Det lyder som en dejlig romantisk komedie, som jeg helt bestemt godt kunne tænke mig at få fingre i ;-)

 16. Takker bestemt ikke nej til en film med SJP! Ville elske at se sådan en dejlig film på en grå aften :)

 17. Eeeeelsker Sarah Jessica Parker – og klicheagtige komedier. Vil godt hoppe med på vognen, er selv en skabssucker for happy endings :-)

 18. Ih, jeg er også vild med SJP… Og jeg har vist engang læst bogen, som filmen er baseret på. :)

 19. Den kunne jeg da godt tænke mig til min filmsamling. Og i dag har jeg, efter 4 måneders pause, endelig været ude at løbe igen. Og jeg kunne dælme dulme løbe 4,3 kilometer! Jeg er meget stolt. Og skal til oktober kunne løbe 13,7 kilometer. Lige nu er det slet ikke så slemt ud, som jeg troede. Yes!

 20. Var faktisk inde at se denne film i bio – og ser ellers aldrig chick flicks i bio…! – Men var pænt overrasket over, at tage mig selv i at nikke med og grine og faktisk tænke: den var da egentlig okay god, hva?! Kan egentlig ikke huske helt hvad den handler om, men kun at den var sød og fik mig til at smile – og det er da også helt ok for en chick flick :-D

 21. Har det på præcis samme måde med SJP – så kunne da bestemt være rart at få lov til at vinde den film :-)

 22. Den virker hyggelig den film. Sukker dybt efter Sarahs og ja også din Alexa taske :-) Må drømme lidt endnu og se filmen i mellemtiden

 23. Jeg gider aldrig lytte til filmanmedelser da jeg helst selv vil vurdere en film :) det lyder godt nok som en typisk romantisk komedie men jeg kunne rigtig godt tænke mig at se den! :)

 24. Årh den film er rigtig sjov :) Jeg var inde og se den i biografen, og SJP gør det bare helt fantastisk. Det er helt klart en film, der skal med i min samling :D

 25. Jeg havde også hørt den var lidt ‘hmm-hmm’, men er da bare ved at læse denne anmeldelse blevet mere hooked på den.. Jeg elsker Sarah Jessica, hun har bare den der uforklarlige aura omkring sig, hvor hun brillierer uanset hvad hun bevæger sig ud i.. Så jeg har fornyet håb for filmen, og vil glæde mig til at se den en helt almindelig hverdag ;)

 26. der er intet så hyggeligt som at sidde med en god kop te og en hyggelig film på en ellers så kedelig og regnfuld dag!

 27. Alle film, der har caster Sarah Jessica Parker, skal selvfølgelig ses :-) Glæder mig til at få den set!

 28. Elsker Sarah Jessica Parker, og var også helt tosset med hende i New Years Eve. Må nok indrømme at jeg også er en værre sucker for happy endings, og da jeg snart skal have hevet alle fire visdomstænder ud (på en gang av av), så kunne jeg da godt bruge en ny film at se, mens jeg ligger og har ondt af mig selv … Så jeg krydser fingre :)

 29. Det lyder lige som en film for en som har været syg de første fire dage af ferien. (mig). haha :))

 30. Efter din beskrivelse af filmen bliver jeg simpelthen nødt til at se den film. Bare for at danne mig mit eget indtryk. Jeg deltager hermed i konkurrencen. :)

 31. Åh lige hvad jeg har brug for! En romantisk film med en pæn dame der kan gøre en glad igen <3

 32. Lidt sjovt, at hun har en rødhåret veninde, der er rap i replikken – hvor har vi nu set det før? Elsker Christina Hendricks!

 33. Eeeeelsker virkelig Sarah Jessica Parker, hun er den bedste. Og kan man sige hende uden at sige Sex and the City, næppe :-)

 34. Hvis du kan blive positivt overrasket, så kan jeg forhåbentlig også, og så er det jo bare bonus, at SJP har hovedrollen! :)

 35. Tænkte på at se den i biografen, men nåede det aldrig. Derfor ville det jo være skønt at få muligheden nu ;-) Forresten super fed blog!

 36. SJP – tjek, romantik/feel-good – tjek, Pierce B. – tjek, relevant tema – tjek… Konklusion: lyder som en film for mig, håber jeg vinder:-)

 37. Romantiske komedier er altid mere end velkomne her hos mig:) Denne skal ikke være nogen undtagelse, lyder som en rigtig hygger :)

 38. Hvis jeg ikke vinder, tror jeg da helt klart, at jeg vil købe filmen selv :) Den lyder og ser ud som noget for mig. Selvom jeg ikke er den type, som bruger særligt mange penge og tid på film. :)

 39. Det lyder i ret lovende i forhold til hvad diverse anmeldere har ytret – spændende (eller hyggeligt!)

 40. Den ville passe perfekt ind i min tøsefilm-samling, som jeg altid rækker ud efter når vejret er gråt og jeg har brug for at slappe af – det er nemlig det de kan, disse skønne tøsefilm – give én et smil på læben og en dejlig fornemmelse indeni, mens de husker én på, at verden altså nogle gange godt må være lyserød :)

 41. Jeg eeeeelsker Sarah Jessica Parker som Carrie, men har dog ikke fået set “Kvinde på spring”. Så jeg krydser fingre ;-)

 42. Den film er simpelthen så god ! Den her konkurrence kommer som kaldet ! Jeg tager afsted på skiferie lige om lidt, og ville bestemt ikke have noget imod at kunne trække mig tilbage en eftermiddag og se denne DVD . Håber jeg er heldig :-)

 43. Har altid brug for lidt feel-good, så det ville være dejligt :) Tak i øvrigt for en rigtig rar og fin blog!

 44. En af de bedste film jeg nogensinde har set! Jeg har ledt efter denne film i så lang tid nu, men har ikke kunne finde den :/

 45. Uhh, dette er præcis sådan en type film som jeg hader at elske! Jeg påstår altid at jeg er mest til thrillere og spændingsfilm, men når sandheden skal frem, så falder jeg altid i søvn til dem.. Og når jeg skal se en film alene derhjemme på en grå søndag, så er det præcis sådan en plat romantisk film som denne jeg sætter på :)

 46. Jubiii, kliché amerikanske film <3 Jeg elsker, når man inden for de første 10 minutter er klar over, hvordan filmen ender!

 47. Ved slet ikke om jeg kan skelne hende fra Carrie, og se hende som mor og så videre. Men man kan jo give det et forsøg ;-) Vil i hvert fald gerne se filmen, og DVD’er er så dyre at købe!

 48. Jeg tror aldrig jeg har set en film med SJP som jeg ikke synes om – vil glææææde mig til at se denne :-)

 49. Årh, jeg har netop også hørt “so so” om den, men har lige alligevel haft en indre, lille lyst til at se den! Og det kunne jo virkelig være en dejlig, oplagt mulighed for få set den – og hundrede procent sammen med min mor, som er min romatisk komedie-lidelsesfælle, når vi sammen sidder med netop en kop varm the, tæppe, guf og mums og gerne lidt regn og rusk udenfor, så man rigtig føler sig godt tilpas i sofaens dyb. Og gerne typisk med en lille tåre i øjenkrogen hos os begge, fordi det hele er så skønt ;)

 50. Du skrev det selv til sidst: Det behøver ikke være franske stumfilm alle sammen – og jeg tilføjer litterære klassikere ;-) Jeg kan så let som ingenting forsvinde fra overfladen og ind i min fantasiverden, når jeg ser sådan nogle amerikanske feel good film med et et plot, der minder om en kliché, men som alligevel altid rammer mig på mine tøsede følelser.

 51. Feelgood-film er lige mig – og elsker, elsker, elsker også Carrie (øh, jeg mener Sarah JP… ;o))

 52. SJP, Cute guy, tåre og smil, fede outfits og sidst men ikke mindst happy ending! DET er i mine øjne den perfekte opskrift på en tøse-film! Ville glæde mig til at se den!

 53. Din filmanmeldelse reddede så meget min grå torsdag morgen, blev helt varm og fuld af farver igen, vil være så skønt at se denne film. Dejlig dag til dig !

 54. Lyder som en dejlig film at have i skuffen til en grå dag! Feel good film er bare dejlige :)

 55. Lige det jeg godt kunne bruge lige nu – sætte mig i sofaen med tæpper og hygge – i stedet for at cykle på uni og læse og have timer fra 15-18. Ond torsdag!

 56. Trænger til smil, SJP og happy endings…især efter at have fået spørgsmålet fra 8 årig: “hvorfor holder du ikke ferie med os mor – gider du ikke?”

 57. Ej hvor er der alt for lang tid siden, at jeg har set en god feel good film, så det ville da være lykken at vinde :)

 58. Jeg har længe overvejet at se den. Det lyder som en rigtig feel-good hygge-tøse-film ;-) bare lækkert!

 59. Sådan en film kunne jeg godt hygge mig med en aften, nu hvor kæresten er taget på 4 ugers rejse. Endelig har jeg fuld kontrol over tv’et og denne film er lige efter min smag :)

 60. Ih det lyder liiiige som en film der ville være perfekt til en af min studiegruppes skønne ritualer som er tøsefilm-aftener – når kæresterne ikke gider se dem med os, så er der jo også meget bedre at se sådan nogen film med sine veninder :) Meget bedre faktisk!

 61. Jeg er stor fan af happy endings… Og denne film lyder virkelig som lige hvad jeg trænger til i skrivende stund!!

 62. Jeg skal være alene hjemme de næste to uger, da kæresten skal på ski, og det er da en oplagt mulighed for lidt selvforkælelse, alenetid og tøsefilm!

 63. Ujj, jeg er også helt vild med SJP. Hun er bare så sød og dejlig og passer perfekt ind i feel-good-genren :D

 64. Ååh er altid tosset med de film hvor Sarah Jessica er med i, for syntes generelt de film hun er med i kan gøre en grå onsdag helt vildt hyggelig!!:-)

 65. Orv, jeg er vild med chickflicks og midt i Bachelorskrivningen, vil det da være flødeskum på kagen, ja tak :0) Sig det ikke til min kæreste – han er fortsat ved at komme sig over, at jeg tvang ham til at se The Notebook!!

 66. Den kunne jeg godt bruge mens jeg ligger herhjemme med dynen i sofaen og drikker litervis af ingefær-te! :)

 67. Det lyder bare så hyggeligt med en eftermiddag med en rigtig sød, romantisk film med SJP.. Du har virkelig solgt den for mig Emily.. og sidder nu og ærgrer mig over at jeg ikke har den siddende i dvd’en allerede nu..

 68. Nu fortryder jeg, at jeg ikke så filmen på vej til New York, hvor den ellers var at finde på flyets (meget velassorterede) entertainment system. Håber jeg vinder, så jeg kan rette op på fejlen :-)

 69. Den ville jeg elske at vinde. Manden går snart igang i værkstedet om aftenen igen og min gravide mave vokser stødt. Så når prinsessen er puttet, kunne manden jo putte mig på sofaen med denne film, imens han arbejder.

 70. Den lyder altså sød! jeg kan sgu godt li` en tøsefilm i ny og næ :D og så med SJP, hende elsker jeg bare <3

 71. Ligger syg herhjemme under dynen og har set alle mine film igennem mindst 400 gange – så lidt nyt kød til dvd-maskinen ville ikke være så ringe overhovedet! ;-)

 72. Det lyder som en dejlig film, kan også godt lide happy endings, når det passer, det er til at blive helt glad af :) God dag til dig.

 73. Amen altså! Der er da heller intet bedre end en rigtig feel good film en trist og grå onsdag eftermiddag. Jeg kunne godt bruge filmen til en ordentlig gang tøse-hygge med min bedste veninde i vores nye lejlighed. Sådan en gennemført omgang med slik, film, dyner og pigefnisen! :)

 74. Den kunne jeg da godt tænke mig at vinde! om ikke andet, så for at tjekke tøjet ud, hende Sarah JP er jo bare altid nede med det fede ;)

 75. Jeg har aldrig mødt en romcom, jeg ikke kunne lide. Og så er det lige meget, hvor sukkersøde og forudsigelige, de er. Sådan er det bare!

 76. Feelgood-film er fantastiske! De gør verden en lille smule bedre. Havde også kun hørt dårlige anmeldelser af denne film, så har ikke fået set den endnu. Men SJP kan gøre alle film gode!

 77. Efter at have læst denne fine anmeldelse vil jeg anbefale ‘The Blind Side’ for hyggelig underholdning, med morale om næstekærlighed og afslutningsvis happy ending – og så gør det absolut ingenting, at den er autentisk!

 78. Det lyder lige som en film der kunne gå hen og blive en favorit hos mig! Om jeg vinder eller ej, skal den i hvert fald ses – snart ;-)

 79. Årh, den lyder da alt for tøse sød! ville være perfekt til de hyppige pigefilmsaftener med tøserne.

 80. Sarah Jessica Parker er en genial skuespiller. Men det synes jeg nok mest fordi hun er fantastisk i Sex and the City, som er en af mine ynglingsserier! ;)

 81. Jeg elsker tøsefilm! Denne lyder som en glimrende en af slagsen jeg rigtig gerne vil se :)

 82. Kunne lige trænge til en feelgood film, når det med den der “fyr” ikke rigtigt fungerer, som jeg gerne ville.

 83. Det lyder så hyggeligt med film på en kedelig gråvejrs eftermiddag. Det vil jeg gerne gøre efter…

 84. Åh, det lyder som en rigtig hyggefilm. Den vil jeg gerne have fingrene i. At det så er SJP, der spiller hovedrollen, er da kun et plus! :-)

 85. Jeg har villet se den film super længe faktisk! God anmeldelse! Man skal ikke undervurdere bare at grine en gang i mellem og føle, at verden er helt okay, og det nok skal ende godt alt sammen. Perfekt film midt i krisetiden, lyder det til :-)

 86. Er virkelig en sucker for tøsefilm, især når der er en masse pænt tøj med i dem :)

 87. Ihhh, den vil jeg rigtig gerne vinde. Elsker begge kvindelige skuespiller og er den heldige ejer af Alexa, magen til SJP. Det må da være meant to be, at jeg skal vinde :)

 88. Ligger syg og har virkelig behov for en FEEL GOOD film og sikker på denne SJP komedie vil underholde – vil gerne se den idag, men filmen kommer først den 28 februar i butikkerne.. så må vente.. krydser fingre!!

 89. Det lyder godt nok som en rigtig god film, og som du skriver en man kan sætte sig under dynen med og bare slappe af! En film jeg gerne ville vinde :D

 90. Det lyder da som en meget hyggelig tøsefilm :-) Kunne være god underholdning til en eftermiddag eller aften på sofaen, en dag kæresten er ude at føjte.

 91. Jeg har en svaghed for SJP og chick flicks – så den her er selvfølgelig også på min to-watch liste. Og er der noget bedre end en tøsefilm på en kedelig hverdagsaften?

 92. Ih! Yes, yes, yes. Vil virkelig gerne se den film! Sarah Jessica Parker er virkelig sej, og har faktisk ventet lidt på at høre mere om filmen, siden jeg hørte om den første gang :-)

 93. * Det var en fejl, at skrive to kommentarer, da jeg kom til at gå væk fra siden før, og ikke troede, at kommentaren var sendt.

 94. Jeg læste bogen på en ferie for et par år siden og jeg syntes at den var ret sjov, men da den kom som film og ikke fik de bedste anmeldelser, droppede jeg at se den i bio. Når du så skriver det her om den har jeg nu lyst til at se den alligevel. Det kunne være super fedt at vinde den, så jeg kan få den set :)

 95. Jeg vil simpelthen elske at vinde denne ÆLSKER SJP <3 <3 hun er så skøn og hendes stil er for lækker…

 96. Kan man andet end at elske Carrie? Jeg har været en trofast følger af Sex and the city serie og filmene, og hver jul sidder jeg klistret til skærmen hver aften efter kl 22, og drømmer mig væk til New York til cocktails med veninderne, og shopping om dagen. Det ville være så fantastisk at se hende i den her film, da jeg egentlig ikke har set hende i så mange andre film end Sex & the city.

 97. Synes det er lidt sjovt, som filmens titel giver associationer til en helt anden genre. Men min nysgerrighed er i hvert fald vakt, så håber jeg er en af de heldige :)

 98. Et lille tip fra min side er at læse den bog, filmen er bygget over, nemlig “I Don’t Know How She Does It” af Allison Pearson. Den har stået i min reol i mange år og er efterhånden godt slidt (har læse den sådan ca 50 gange). Med både smil, tårer og grin er den helt sikkert en af mine favourites. En herlig bog! Jeg vil se frem til at se, om filmen lever op til bogen.

 99. Åh, der er nu ikke noget som en rigtig amerikansk film, med en happy ending. BTW, sødt at SJP er næsten ligeså lille som den syv-årige pige (Emily :-)) når hun ikke har de obligatoriske stilletter på ;-)

 100. da er da ikke noget bedre end chick flick på en grå dag (eller en solskinsdag for den sags skyld) :o)

 101. Jeg er en kæmpe sucker for “chick flicks”, så denne film lyder liiiige som noget for mig :) Ved ikke noget bedre end at hive dynen ind på sofaen og putte med kaffe, guf og tøsefilm. Gid man kunne gøre det til en levevej :)

 102. Oj, jeg elsker sådanne film! Krydser mine fingre, og håber på at kunne hygge mig med en rigtig pigefilm og en kop varm kakao næste gang det stormer og regner, hihi :D

 103. Har ikke set filmen, men gad virkelig godt. En søndag med en happy ending film, søndags slap af tøj og en kop te og en lille snack, det er for mig ren afslapning:-)

 104. Sikke en fin give away. Jeg er sikker på denne dvd vil falde i god jord til en hygge aften med veninderne med en masse popcorn ! :-)

 105. Jeg skal til at være “worning mon”, når min barsel slutter til november, så kunne godt bruge filmen som forberedelse ;)…

 106. Den er så fin den film, og så især fordi at Sarah Jessica Parker er med! Den vil jeg med glæde vinde :-)

 107. Jeg elsker en go chik-film indimellem, så den ville jeg da bestemt ikke have noget imod at vinde! :)

 108. Det lyder lige som min slags film (og den vil være meget velkommen i den hårde AT-tid jeg går i møde ;-))

 109. Det lyder virkelig som en sød film, der bare gør ens dag meget bedre. Har lige erhvervet mig en dvd afspiller så nu mangler jeg bare nogle flere film, og denne vil jeg gerne kunne tilføje til samlingen ;)

 110. Årh, det er lige præcis hvad jeg trænger til midt i uforudsigeligt specialehelvede – krydser fingre og tæer for at jeg vinder den!

 111. Deler din begejstring for SJP og må helt bestemt finde denne film og se en dag tiden tillader det. Lige nu står den på eksamensskrivning og BA-opstart rundt om hjørnet.. Men mon ikke at SJP kan smyge sin vej ind imellem disse ting? Lur mig om det ikke lykkes hende..

 112. Med den anmeldelse får man jo helt lyst til at se filmen på trods af de mange andre dårlige anmeldelser :)

 113. Er sikker på jeg vil blive lidt hurtigere rask for vinterforkølelse af at ege denne dvd. Krydser fingre :)

 114. Sjov giveaway og med Sarah Jessica Parker som hovedrolle kan det da ikke være helt galt ;-) Glæder mig (forhåbelig) til at se den :)

 115. Jeg tror lidt at er man typen der kan lide ”The Notebook”-agtige-film, så virker den der også som en ganske god film. :-)

 116. Den lyder rigtig god og de flotte billeder giver endnu mere lyst til at se den :) Ville helst sikkert invitere min søde lille søster med hvis jeg var så heldig at vinde!