fraklip

Hermed denne uges fraklip. Outfittet kommer i morgen, men synes lige I skulle se skurken, der (igen) gjorde det mægtig svært at få fotograferet noget som helst ;) Pludselig blev jeg nemlig angrebet af et halvt træ. Miss P havde lige fundet en ‘lille’ pind, som vi kunne lege med i stedet for at stå stille og tage billeder og være kedelige… Skurkefis… Vi har været ude at vandre 15 km i skoven i dag allesammen (ikke i ovenviste kluns selvfølgelig), så vi er helt trætte på den rare måde, så nu står den på sofaudfladning og dyner. Fortsat god søndag aften til jer :)

bloglovin

]]>

(Visited 141 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Haha, hvor er det nogle geniale billeder! Din blog er fantastisk inspirerende!:-) Knus Maria http://wardrobebyfashionistas.blogspot.com/ - Kig hellere end gerne forbi, hvis du har lyst!]]>

    1. Hehe, ja hun er fabelagtig hvad det angår. Hvis bare jeg havde en pejs, så ville hun sørge for noget at fyre med :)

  2. < ![CDATA[Hvor er I sjove! Elsker fraklipsindlæggene, Humoristisk tilgang skader aldrig... Sådan en lille pind Penny!]]>

  3. Du er så sej, jeg ELSKER at du både kan lege med din hund og gå i høje støvler. De to bedste ting i verden kombineret :)

  4. Hvor har i været henne at gå, det ser dejligt ud? Jeg er vokset op med labrador hunde og jeg drømmer meget om min egen men jeg bor på Frederiksberg så jeg er bange for at jeg ikke kan give den nok motion, leg og oplevelser herinde i byen så det er rart med inspiration til hundeluftningssteder som kan tælle på plus siden i overvejelserne om hundekøb.

    1. < ![CDATA[Det er såmænd bare Amager Fælled :) Frederiksberg er da et dejligt sted til hund, der er jeg selv vokset op (med hund) og vi gik ture i Frederiksberg Have og Søndermarken, Valbyparken, ved Damhussøen og på Damhusengen og så kørte vi ofte ud i Hareskoven og Bernstorffparken. Og på Amager er det endnu bedre mht. gåtur-muligheder, her er jo både masser af strand, skov og fællede :)]]>