fraklip

Hermed denne uges fraklip. Outfittet kommer i morgen, men synes lige I skulle se skurken, der (igen) gjorde det mægtig svært at få fotograferet noget som helst ;) Pludselig blev jeg nemlig angrebet af et halvt træ. Miss P havde lige fundet en ‘lille’ pind, som vi kunne lege med i stedet for at stå stille og tage billeder og være kedelige… Skurkefis… Vi har været ude at vandre 15 km i skoven i dag allesammen (ikke i ovenviste kluns selvfølgelig), så vi er helt trætte på den rare måde, så nu står den på sofaudfladning og dyner. Fortsat god søndag aften til jer :)

bloglovin

]]>

(Visited 175 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Er altså også vild med dine fraklip posts! De så hyggelige og alle indlæg med Penny har lidt mere cute-faktor end dem uden (; Hehe.

    1. Hehe, ja hun er fabelagtig hvad det angår. Hvis bare jeg havde en pejs, så ville hun sørge for noget at fyre med :)

  2. Du er så sej, jeg ELSKER at du både kan lege med din hund og gå i høje støvler. De to bedste ting i verden kombineret :)

  3. Hvor har i været henne at gå, det ser dejligt ud? Jeg er vokset op med labrador hunde og jeg drømmer meget om min egen men jeg bor på Frederiksberg så jeg er bange for at jeg ikke kan give den nok motion, leg og oplevelser herinde i byen så det er rart med inspiration til hundeluftningssteder som kan tælle på plus siden i overvejelserne om hundekøb.