sunday

Havde alskens store planer for i dag. Både for bloggen og for søndagens aktiviteter generelt. Men så blev det en af de der lidt for morsomme aftener og nætter i går og så kan det ske, at man kommer til at sove lidt længe og være en lille smule doven dagen efter. I sådanne tilfælde er det vældig rart at nogen laver ‘morgenmad’ på sengen til én. Især når den morgenmad involverer kaffe, jordbærkage og tortellini med smeltet ost. Jeg vil synke ned i sofaen igen og anstrenge mig for at holde en rigtig doven slappe-søndag. Håber I også har en dejlig søndag uanset aktivitetsniveau.]]>

(Visited 118 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. nu blev jeg sgu sulten og misundelig:) havde også en sjov aften i går og er endnu ikke stået op. Din kæreste virker god nok sød!:) jeg har sgu ikk fået nogen morgenmad på sengen..