sunday

Havde alskens store planer for i dag. Både for bloggen og for søndagens aktiviteter generelt. Men så blev det en af de der lidt for morsomme aftener og nætter i går og så kan det ske, at man kommer til at sove lidt længe og være en lille smule doven dagen efter. I sådanne tilfælde er det vældig rart at nogen laver ‘morgenmad’ på sengen til én. Især når den morgenmad involverer kaffe, jordbærkage og tortellini med smeltet ost. Jeg vil synke ned i sofaen igen og anstrenge mig for at holde en rigtig doven slappe-søndag. Håber I også har en dejlig søndag uanset aktivitetsniveau.]]>

(Visited 102 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Av, av, av. Jeg bliver alt for sulten af at se på al den mad. Super lækkert! :D Kig forbi min blog, jeg har en konkurrence igang, hvor man kan vinde en Dior-neglelak!]]>

  2. nu blev jeg sgu sulten og misundelig:) havde også en sjov aften i går og er endnu ikke stået op. Din kæreste virker god nok sød!:) jeg har sgu ikk fået nogen morgenmad på sengen..

  3. < ![CDATA[Billedet og den tilhørende tekst er, hvad jeg vil kalde søndagskærlighed :) og overskudsagtigt med jordbærkage til morgenmad! Årh, bare man ku' tåle det :) Lyder som en helt igennem skøn og daset søndag. Jeg ELSKER sådan noget. Sådan en var jeg egentlig også selv indstillet på at have.. Men nu er den blevet en blanding af selv at have lavet morgenmad på sengen(omelet med røræg og hjemmebagte gulerodsboller med leverpostej og agurk) til herren, været køkkenaktiv, taget madbilleder, fået akupunktur, lavet lektier og dermed også den overspringshandling at læse favoritblogs igennem...... Og så ser jeg frem til aftenens glutenfri søndagspizza :) Glædelig søndag i stormvejret!]]>