london shopping

Ok folkens. Den er helt gal. Var i London i sidste uge og købte…. ingenting. Ej, det er lyv, købte lige knapt et kilo M&M’s i bland selv farver, men bortset fra det købte jeg ingenting. Er oprigtigt ved at være lidt bekymret. Travede rundt i både Topshop og Liberty i timevis OG var i Waterstones hvor jeg plejer at hive mindst 7 bøger med hjem fra, men havde slet, slet ikke lyst til at købe noget. Endte i stedet i dum M&M’s flagship store hvor jeg købte for 14 pund (!) chokolade jeg ikke kan lide, fordi det var pænt… Vel at mærke umiddelbart efter at jeg havde besøgt en af verdens bedste chokoladeforretninger i Brighton… Tror bare jeg smutter til lægen ik… Nå, sad egentlig og biksede et ‘Little Things’-indlæg sammen, men da det handler om rare ting, måtte jeg lige nævne den absurde og tragiske London-shoppetur her ;) ‘Little things’ coming right up…]]>

(Visited 682 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

    1. hihihi… ja det lyder som samme sygdom. Er trods alt glad for ikke at være alene :)

    1. Jo tjo… det er ok, men det er jo ikke ligefrem lækker kvalitetschokolade ;) 14 pund er over hundrede kroner og dem kunne jeg nok have brugt mere fornuftigt ;)

  1. Fik lige dagens grin over det indlæg.:-) Og så vil jeg bare lige sige tak for alt for lækker pizzaopskrift, som jeg fandt hos dig i går. Af en eller anden grund får jeg altid opsøgt din blog,når jeg skal bage og altid med fantastisk resultat. Begge dele sker desværre lidt for sjældent. Jeg bliver nødt til at opsøge din blog lidt oftere, det med bagningen bliver vist for farligt. Så er det godt man kan finde lidt guf for øjnene i stedet som din fine fotoserie fra Brighton, så stemmingsfuld.

    1. Will do og kan godt høre at jeg er lidt i undertal herinde mht ikke at være så pjattet med m&ms ;)

    1. Altså kan godt spise dem, men synes bare ikke at det er vildt god/lækker chokolade ;) Men de skal nu nok ryge ned :)

  2. Ha! Gjorde PRÆCIS det samme i sidste uge da jeg var i London! Så sørgeligt :( Endte dog med at købe for 45 pund Whittard kakaopulver (som er mega lækkert, but still..)