insta insta

1. Pizza på Mother med Christina og Kia. 2. Pæne Adidas Sneaks, som jeg godt gad svinge forårsfusserne i. 3. Jordbær. vil leve af jordbær. 4. Lykkedes mig at shoppe lidt forrige uge. 5. Lille fine Nikon 1, som den heldige Sara vandt. 6. Lækreste chokoladekugler fra Ro’s Chokolade til åbningsreception. 7. Fiks invitation. 8. Morgenmad på Granola. 9. Nye yndlingssko. 10.-12. Kopkagebagning og eksperimenteren. 13. Takeaway med Kia. 14. Vidundermiddel mod høfeber! 15. Min fineste plettede ven. Først kunne jeg ikke lige kapere at være deltager på endnu et socialt medie. Men kunne alligevel til sidst ikke lade være med lige at prøve. Og det er skægt. Og smart. Og synes filtrene er smartere og fungerer bedre end eksempelvis Hipstamatic, som jeg ellers var glad for. Så nu “insta’er” jeg alligevel :) Jeg hedder emilysalomon på Instagram hvis I har lyst til at følge med dér også. Er lidt i en kattepine for har en masse gode indlæg i ærmet til jer (blogging guide, Choccywoccydoodah m.m.), men de er ikke helt færdige. Håber jeg får tid til at gøre bare et af dem færdige og udgive senere i dag. Ellers må det blive henover påsken. Under alle omstændigheder rigtig god tirsdag til jer!!]]>

(Visited 305 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Årh. Hvis jeg skulle bytte liv med nogen, skulle det da være dig. Sikke nogle hyggelige og stemningsfulde billeder :) Du er velkommen til at deltage i min påskekonkurrence, hvor jeg udlodder en splinterny Dior-neglelak :)]]>

 2. Hej Emily. Har netop fået en fin lille hvalp, og jeg vil høre dig, om du kan anbefale hvalpetræning. Hvis ja, hvor?

 3. < ![CDATA[Flotte billeder... Hvad hedder modellen på de der skønne sneakers? Vil du fortælle lidt med om det der middel for høfeber?]]>

 4. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg oplever et lidt sært problem. Jeg har bogmærket din blog, men når jeg går ind på den bliver jeg dirigeret hen til denne side: http://bloggersdelight.dk/register/ og den beder mig om en identifikation. Jeg kan altså ikke komme direkte ind til din blog gennem et almindeligt link. Jeg har ikke oplevet noget lignende før, og oplever det heller ikke umiddelbart med andre bloggersdelight blogs... Det er ikke ønskværdigt for mig i hvert fald, jeg er ikke rigtigt interesseret i at oprette en blog eller bruge tid på at registrere mig, ydermere synes jeg det er lidt generende at skulle registrere mig. Jeg ved godt at det er meget smart og at markedet byder at man skal keep track over sine købedygtige, men jeg bliver i selvsamme øjeblik bange for at blive reduceret til lige netop det, og føler mig i samme åndedrag en smule frihedsberøvet hvis det bliver kotyme at man skal registrere sig for at læse blogs hos BD. Det er selvfølgelig worst case scenario, og det er sikkert slet heller ikke dig der står for det, jeg synes bare jeg ville dele mine synspunkter, og/eller gøre opmærksom på en teknisk ulighed ;) udover det vil jeg da lige sige at jeg er fast follower af din instagram allerede, og jeg synes det er skønt :)]]>

  1. Det er selvfølgelig en fejl, som jeg er meget ked af og som der bliver knoklet på at fikse. Don’t worry du skal selvfølgelig ikke registrere dig for at læse med. Ved ikke hvordan du kom herind? Du kan evt følge de direkte links via bloggens Favebookside eller bloglovin indtil fejlen er fundet og rettet. Jeg beklager meget og er glad for at du gør opmærksom på fejlen :)

   1. < ![CDATA[Du er hermed allernådigst tilgivet ;) hehe. Jeg kom ind gennem flere omveje, trykkede på 'premium blogs', fandt din, og trykkede 'gå til blog']]>

 5. < ![CDATA[haha, man kan jo ikke modstaa presset :D jeg skal helt klart follow'e dig! jeg hedder natachris, hvis det er i nogens interesse haha! :D]]>

 6. < ![CDATA[Hej Emily! Da jeg så at du skrev at Høron er et vidundermiddel mod høfeber, så skyndte jeg mig ned i helsekosten for at købe en flaske! Jeg har både græs og birkepollen allergi, så tænkte at jeg hellere måtte begynde i en fart. Har aldrig hørt om høron før, min mor er ellers stor tilhænger af homøopatiske lægemidler. Men hvad er din erfaring ellers med høron? :) jeg ville elske at kunne stoppe med alt det kemiske medicin, som jeg bare er nødt til at tage om sommeren. Så del gerne ud af dine gode guldkorn! :) KH Eva]]>

 7. < ![CDATA[Jeg er også en af dem, som landede på den sjove side :) Derfor er denne kommentar til det foregående indlæg, håber, det er ok. Det billede af Princess Penny, jamen det fik mig da bare til at smile stort. Situationen er en tro kopi af én jeg har herhjemme: Hunden får lov at putte i sengen, lige i solpletten - hun kikker altid på mig med det ene øje, når jeg dukker op med kameraet (ligemeget hvor meget jeg lister) - vækkeuret står på mit natbord og lyser op med sin perfekte gule farve (jeg elsker det vækkeur! Det har gjort turen hele vejen over Atlanten, er oprindelig købt i Ikea i New Jersey :) og sidst men ikke mindst VINDUERNE! De ligner mine på en prik. Jeg gør mig de største krumspring for at undgå at få dem med på billeder, fordi de er så møgede. TOTALT DÅRLIG SAMVITTIGHED. Men det er slut nu, kan jeg godt sige dig. Da jeg så dit billede, tænkte jeg "hygge og varme" og "ikke beskidte vinduer". Det er da det livet i bund og grund handler om, ikke? Tid til hunde, børn og alt det, der er rart og sjovt. Så må vinduerne altså vente! Emily, du mindede mig om, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Tak for det! P.S. Ved nærmere eftertanke: Mine vinduer har faktisk også snudeaftryk og hundesavl på indersiden, for Prinsessen elsker at sidde i vindueskarmen og skælde ud på kattene ude i haven (totalt safe, btw, der er kun en meter ned til jorden, hvis det skulle være glippet med hasperne - ellers fik hun ikke lov ;)]]>

  1. Æv at du også oplever fejl :( Men tusind, tusind tak for din søde kommentar. Den fik mig virkelig til at smile!!! Tak! :D

 8. < ![CDATA[Ej, hvor sjovt at du tager Høron - min far forhandler homøopatisk medicin og jeg har aldrig selv taget kemisk medicin - overhovedet! Jeg kan lidt komme med nogle guldkorn - f.eks at du skal tage Høron i en måned, pr. år du har haft allergi. Altså; hvis du har haft høfeber i 12 år skal du tage Høron i et år - men så er din høfeber væk for ALTID. Det lyder af meget, men det er vel også det værd ikke? Det hjælper forresten også mod andre allergier :) God påske!]]>

 9. < ![CDATA[De adidas sneakers hedder: Adidas Jailrunner ;) http://www.urbanclothing.dk/maerker-1/adidas-originals/pige/adidas-jailrunner-lgtrub-ibone-locean.html]]>