insta insta

1. Pizza på Mother med Christina og Kia. 2. Pæne Adidas Sneaks, som jeg godt gad svinge forårsfusserne i. 3. Jordbær. vil leve af jordbær. 4. Lykkedes mig at shoppe lidt forrige uge. 5. Lille fine Nikon 1, som den heldige Sara vandt. 6. Lækreste chokoladekugler fra Ro’s Chokolade til åbningsreception. 7. Fiks invitation. 8. Morgenmad på Granola. 9. Nye yndlingssko. 10.-12. Kopkagebagning og eksperimenteren. 13. Takeaway med Kia. 14. Vidundermiddel mod høfeber! 15. Min fineste plettede ven. Først kunne jeg ikke lige kapere at være deltager på endnu et socialt medie. Men kunne alligevel til sidst ikke lade være med lige at prøve. Og det er skægt. Og smart. Og synes filtrene er smartere og fungerer bedre end eksempelvis Hipstamatic, som jeg ellers var glad for. Så nu “insta’er” jeg alligevel :) Jeg hedder emilysalomon på Instagram hvis I har lyst til at følge med dér også. Er lidt i en kattepine for har en masse gode indlæg i ærmet til jer (blogging guide, Choccywoccydoodah m.m.), men de er ikke helt færdige. Håber jeg får tid til at gøre bare et af dem færdige og udgive senere i dag. Ellers må det blive henover påsken. Under alle omstændigheder rigtig god tirsdag til jer!!]]>

(Visited 498 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Mega lækre billeder og lækre sneaks!! :) Du skulle vel ikke kende et model navn på dem vel? :)

  2. Hej Emily. Har netop fået en fin lille hvalp, og jeg vil høre dig, om du kan anbefale hvalpetræning. Hvis ja, hvor?

    1. Det er selvfølgelig en fejl, som jeg er meget ked af og som der bliver knoklet på at fikse. Don’t worry du skal selvfølgelig ikke registrere dig for at læse med. Ved ikke hvordan du kom herind? Du kan evt følge de direkte links via bloggens Favebookside eller bloglovin indtil fejlen er fundet og rettet. Jeg beklager meget og er glad for at du gør opmærksom på fejlen :)

    1. Æv at du også oplever fejl :( Men tusind, tusind tak for din søde kommentar. Den fik mig virkelig til at smile!!! Tak! :D