Easter Parade

20120405-130135.jpg Hej piger. Er kommet i sommerhus uden internet. Prøver lige at finde en løsning, men indtil da er lidt god gammeldags mobilblogging ikke at kimse ad. Hermed min påskeneglelak. Sådan en er meget vigtig at eje. Har netop påført den i 3 klistrede lag (den dækker ikke, æv) og om lidt går turen mod J’s forældre hvor vi skal til påskefrokost. Håber på snarlig genopstanden mht. internet, så jeg kan blogge ordentligt og svare på kommentarer her henover ferien. Well, det er selvfølgelig muligt at svare på kommentarer pr. telefon, men er bange for at få gigt i tommelfingrene i løbet af nul komme fem, så det undlader jeg altså :) Klem og god påske so far til jer alle]]>

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Barry M er altså bare et skønt brand! Deres lakker er bare så lækre. Føler altid jeg står i et slikland, når jeg står i Topshop på Oxford Street og skal vælge en farve. :-P

  2. Jeg har selv neglelakken, og jeg elsker den. BarryM’s neglelakker er SÅ gode, og så koster de jo ingenting. Synes det lyder mærkeligt, at den ikke dækker. Min plejer at dække 100% efter to lag, og jeg er meget sart med hvis de ikke dækker ;-) God påske!

  3. Synes gule neglelakke har notorisk dårlig dækkeevne, jeg ved ikke hvorfor. Har en fra Butter London som ser ud til at være i samme nuance som din, men selv den er svær at lægge uden der kommer striber i.