Easter Parade

20120405-130135.jpg Hej piger. Er kommet i sommerhus uden internet. Prøver lige at finde en løsning, men indtil da er lidt god gammeldags mobilblogging ikke at kimse ad. Hermed min påskeneglelak. Sådan en er meget vigtig at eje. Har netop påført den i 3 klistrede lag (den dækker ikke, æv) og om lidt går turen mod J’s forældre hvor vi skal til påskefrokost. Håber på snarlig genopstanden mht. internet, så jeg kan blogge ordentligt og svare på kommentarer her henover ferien. Well, det er selvfølgelig muligt at svare på kommentarer pr. telefon, men er bange for at få gigt i tommelfingrene i løbet af nul komme fem, så det undlader jeg altså :) Klem og god påske so far til jer alle]]>

(Visited 160 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Den ser så pæn ud i beholderen. Det ville være rart med en som så lige så godt ud i virkeligheden! Nyd påsken! http://fitandfashion.wordpress.com]]>

 2. < ![CDATA[Et lille tip til dit internetproblem, hvis du går ind i indstillinger på din iPhone og aktiverer internetdeling så burde du kunne finde din iPhone som internetkilde på din computer :) Selvfølgelig er hastigheden på internettet også derefter, men tænkte lige at jeg ville give tippet videre, hvis nu du ikke var klar over det :) God påske!]]>

  1. < ![CDATA[Mange tak! Det vidste jeg faktisk ikke :) Det er desværre lidt for langsomt til store billeder og sådan... Og tak og i lige måde :)]]>

 3. Barry M er altså bare et skønt brand! Deres lakker er bare så lækre. Føler altid jeg står i et slikland, når jeg står i Topshop på Oxford Street og skal vælge en farve. :-P

 4. Jeg har selv neglelakken, og jeg elsker den. BarryM’s neglelakker er SÅ gode, og så koster de jo ingenting. Synes det lyder mærkeligt, at den ikke dækker. Min plejer at dække 100% efter to lag, og jeg er meget sart med hvis de ikke dækker ;-) God påske!

 5. < ![CDATA[Uh, ja gul neglelak er essentiel her til påsken (omend den så er dårlig eller ej)! Jeg har også lige købt en ret god og dækkende en i H&M :) knus fra Marie www.nemesisbabe.dk]]>

 6. < ![CDATA[Jeg har en gul lak fra H&M som dækker kanon godt, den er dog mere kraftig i farven end din! :-) God ferie! Jeg har lige nu en giveaway på min blog, der er 12 numre af Elle samt en Lukas graham CD på spil! http://www.liseemilia.dk/2012/03/giveaway-12-numre-af-elle-samt-lukas-graham-cd.html - Lise Emilia]]>

 7. Synes gule neglelakke har notorisk dårlig dækkeevne, jeg ved ikke hvorfor. Har en fra Butter London som ser ud til at være i samme nuance som din, men selv den er svær at lægge uden der kommer striber i.

 8. < ![CDATA[to ord - chanel mimosa :) det lyder dejligt med sommerhustur. som laura siger er det vigtigt at kunne holde ferie fra bloggeriet, men det ved jeg også godt, du kan. jeg håber bare vejret er bedre hos jer end her, hvor det regner fra en grå himmel..]]>

 9. < ![CDATA[Ok, var nok lidt for hurtig mht neglelakken. Var bare lidt irriteret på den i øjeblikket. Ret skal være ret: Den dækkede nogenlunde efter to lag og perfekt efter 3 :) Chanels Mimosa er skøn i farven, men ved at Chanel-lakker simpelthen ikke holder på mine negle af en aller anden årsag (og i modsætning til stort set alle andre lakker), så det er ikke pengene værd for mig... Tak for påskehilsner! :D]]>