well a little more than chocolate…

Ok, jeg købte faktisk en lille smule mere end de efterhånden berygtede M&M’s – og skal lige love for at de delte vandene ;) – speedshoppede tørshampoo, creme og neglelak i Boots i Heathrow lufthavn. Mener at det er Acie, der har talt pænt om tørshampooen og Camille, der har rost E45 (lyder som en vej ikke?) cremen og begge produkter er mægtig billige og mægtig nydelige at se på, så det måtte prøves. Skal nok lige vende tilbage og sige hvad jeg synes om dem. Og man behøver vist ikke at tage til England for at få fat i dem  – selvom det er en god undskyldning – mener at det hele kan købes pr. internet :) Nu skal jeg turbopakke, besøge min mormor og ordne 117 andre ting inden jeg har påskeferie og drager i sommerhus i eftermiddag. Klem til jer og rigtig god påske hvis I ikke kigger ind i mellemtiden. Har dog masser af planer og gode sager på tapetet, så synes nu at I skal :) NB! Til de af jer der oplever fejl i forbindelse med at komme ind på bloggen (hvis I altså overhovedet når så langt som hertil). Det med login/registrer eller at I kommer til Bloggers Delights side er selvfølgelig en fejl. I skal ikke registreres for at kunne læse min blog. Der arbejdes på at få fejlen løst hurtigst muligt. Følg evt. bloggen via Facebook eller Bloglovin’, så I kommer direkte ind på selve indlæggene, indtil fejlen er løst. Hvis I ‘kun’ har problemer med at se nye indlæg på hovedsiden, skal I trykke F5 og/eller rydde cache eller cookies i jeres internet browser. Jeg beklager meget for alle besværligheder det måtte volde jer!!!]]>

(Visited 142 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Tørshampoo’erne bliver du ikke skuffet over!! Det er virkelig de bedste jeg har prøvet og anbefaler dem til alle…de er så gode – og fine ;)

  2. < ![CDATA[Jeg er rigtig glad for den dry shampoo, og den koster kun en slik i Boots. Jeg mener også de kan købes på asos.com Desværre glemte jeg at købe "motorvej" cremen da jeg var i London sidst:-( Rigtig god Påske:-) /Camilla]]>

  3. < ![CDATA[Efter min mening er det den bedste tørshampoo, jeg har prøvet frem til dags dato. God fornøjelse med den. Og god påske by the way!]]>

  4. < ![CDATA[Er der nogle, der ved, hvor man kan købe tørshampooen på nettet? Jeg købte på Asos for noget tid siden, men de sælger dem åbenbart ikke mere? :) - Anne]]>

  5. Jeg er sikker på, at den der creme er helt fantastisk, men den ligner altså lidt noget, man køber på apoteket for noget meget smitsomt eksem eller sådan noget. :D

  6. < ![CDATA[Kære Emily :-) Du er nok en af de mest talentfulde bloggere jeg kender til. Jeg følger rigtig mange blogs og blogger selv. Mange af de blogge jeg følger, følger jeg fordi jeg kan lide det tøj de går i og henter inspiration derfra, hvis der bliver skrevet lange tekster er det ofte jeg ikke gider læse dem fordi det hurtigt kan blive ligegyldigt. Men med din blog er det noget ganske andet! Jeg elsker når du skriver, det får mig til at trække på smilebåndet med dine små sjove kommentarer. Du fanger mig på så mange punkter! Du har virkelig et talent for at skrive og ikke mindst at minde folk om de små og dejlige ting her i livet. Jeg tager virkelig hatten af for dig! Det "sjove" ved at jeg følger din blog er egentligt at vores stil er langt fra hinanden, men at jeg simpelthen ikke kan lade være med at følge med fordi du simpelthen er så skøn når du skriver! Og så ser du jo også bare så sød ud. Bliv ved med det gode arbejde! :-) - Amalie.]]>

  7. < ![CDATA[Nåååh, det var godt! Så er du ikke helt syg alligevel ;) Tørshampoo'en har jeg også hørt, skulle være god :) Haha.. E45, det ER jo en motorvej ;D]]>

  8. < ![CDATA[Har selv E45'eren, synes ikke den gør noget specielt :) Men den er god hvis man pludselig har lidt klør eller udslæt. Har haft en E45 til ansigtet, og gud det er da det sidste jeg kan anbefale, fik en allergisk reaktion af at have den på :D Men E45 er jo en klassiker, så noget må den være god for :) stylebyjosephine.blogspot.com]]>

  9. < ![CDATA[Hej Ems E45 er den bedste i verden her om vinteren!!! Den er jeg sikker på at du bliver glad for. Jeg bruger den hver aften inden jeg smutter i seng. Det er så øv at vi ik her Boots i DK... Rigtig god påske! Knus Mille]]>