well a little more than chocolate…

Ok, jeg købte faktisk en lille smule mere end de efterhånden berygtede M&M’s – og skal lige love for at de delte vandene ;) – speedshoppede tørshampoo, creme og neglelak i Boots i Heathrow lufthavn. Mener at det er Acie, der har talt pænt om tørshampooen og Camille, der har rost E45 (lyder som en vej ikke?) cremen og begge produkter er mægtig billige og mægtig nydelige at se på, så det måtte prøves. Skal nok lige vende tilbage og sige hvad jeg synes om dem. Og man behøver vist ikke at tage til England for at få fat i dem  – selvom det er en god undskyldning – mener at det hele kan købes pr. internet :) Nu skal jeg turbopakke, besøge min mormor og ordne 117 andre ting inden jeg har påskeferie og drager i sommerhus i eftermiddag. Klem til jer og rigtig god påske hvis I ikke kigger ind i mellemtiden. Har dog masser af planer og gode sager på tapetet, så synes nu at I skal :) NB! Til de af jer der oplever fejl i forbindelse med at komme ind på bloggen (hvis I altså overhovedet når så langt som hertil). Det med login/registrer eller at I kommer til Bloggers Delights side er selvfølgelig en fejl. I skal ikke registreres for at kunne læse min blog. Der arbejdes på at få fejlen løst hurtigst muligt. Følg evt. bloggen via Facebook eller Bloglovin’, så I kommer direkte ind på selve indlæggene, indtil fejlen er løst. Hvis I ‘kun’ har problemer med at se nye indlæg på hovedsiden, skal I trykke F5 og/eller rydde cache eller cookies i jeres internet browser. Jeg beklager meget for alle besværligheder det måtte volde jer!!!]]>

(Visited 167 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Tørshampoo’erne bliver du ikke skuffet over!! Det er virkelig de bedste jeg har prøvet og anbefaler dem til alle…de er så gode – og fine ;)

  2. Jeg er sikker på, at den der creme er helt fantastisk, men den ligner altså lidt noget, man køber på apoteket for noget meget smitsomt eksem eller sådan noget. :D