vinder: nikon 1

Så er der trukket en vinder. Tusind tak til alle jer der deltog, det var helt overvældende. Håber snart atter at kunne diske op med en præmie, som I er ligeså begejstrede for :) J fik lov at være ‘random-number-generator’ denne gang og valgte, at det var kommentar nr. 317, der skulle vinde. Stort tillykke til Sara, der får besked pr. mail snarest.]]>

(Visited 136 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. < ![CDATA[DET ER BARE LØGN!!! DET ER JO MIG!! Hvornår bliver jeg kontaktet osv? Det sker bare ikke det her?! Hvor er det sindsygt!!]]>

  2. < ![CDATA[Tillykke til Sara ;) Emily er virkelig stor fan af det du laver! Jeg synes du er så sej og tjekket, når jeg engang bliver voksen vil jeg være som dig ;) Tusind tak for en masse inspiration! Knus Karla karlaalajdi.blogspot.com]]>

  3. < ![CDATA[Jeg er så enig med Karla! og ja tillykke Sarah håber du nyder det og btw awesome navn karla:P taste4fashi0n.blogspot.com]]>