tryk f5 eller ryd cache

Måske har nogle af jer oplevet at Bloggers Delight-blogs ikke opdaterer, når I klikker jer direkte ind på forsiden? Problemet har været i bestemte browsere og er nu løst. Hvis I stadig oplever problemer skal I kun opdatere (ved hjælp af F5 eller ved at rydde cache) forsiden på en given blog, EN gang, så husker serveren dette og viser jer den korrekte forside fremover!

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

      1. det skal du ikke være ked af, jeg kunne jo også bare have kontaktet nogen og sagt det. Det var også kun en enkelt blog der drillede mig, så havde flere overvejelser om det var min computer der ikke gjorde som der blev sagt. Jeg er bare glad for at du kunne levere en løsning :)

  1. Ej, det har jeg irriteret mig over så længe, havde ikke lige tænkt på, at det vil hjælpe at trykke F5 – tak for reminderen!