blogtip: Anne au Chocolat

Hvis ikke I allerede kender Anne au Chocolat, har I en seriøs godbid (og blogperle) i vente. Jeg er sikker på at jeg ville være lidt lykkeligere (og meget tykkere) hvis Anne var min roomie. Bortset fra chokolade, er Anne også betaget af Paris og hun er lige rejst derned her til aften. My kind of girl. Anne er chokolade-connaisseur og -afficionado og kreerer – med forskellige typer chokolade som omdrejningspunkt – de lækreste opskrifter på alt fra is til hendes efterhånden berygtede chokoladeballadekage. Så uanset om man vil blive klogere på chokolade, savle over labre madbilleder, afprøve nye spændende opskrifter eller det hele på én gang, så er Anne au Chocolat et besøg værd. Jeg lover at I bliver lidt gladere. Og måske også lidt tykkere ;)]]>

(Visited 279 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Årh.. sikke en pine for en chokolade-allergiker som mig :( Men vældig fin blog, og havde jeg kunnet tåle chokolade havde jeg taget 5 kg. på inden ugen var omme! Mmm

    1. Har du prøvet at trykke opdatér/F5 i din browser? Der har været lidt problemer, men de skulle være løst nu :)