spørgerunde: blogging

Jeg har på det seneste modtaget rigtig mange mails og kommentarer om forskellige blogrelaterede sager. Både angående de helt tekniske ting, men også hvordan man finder den blogform der passer til én, hvordan man får læsere osv. Det er noget jeg mere eller mindre er blevet spurgt om, men det er virkelig boomet her på det sidste, så mon ikke der er et helt kuld nye blogs på vej? Dejligt :) Da jeg længe har tænkt på at lave et indlæg med mine erfaringer og råd i forhold til blogging, kunne vi passende slå to fluer med et smæk og tage jeres spørgsmål med også. Så kom med jeres spørgsmål om alt blogrelateret her, så samler jeg op på det og laver et ‘Blogging 101’-indlæg snarest muligt.]]>

(Visited 267 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hej Emily Super fedt! Jeg er mest interesseret i, hvordan man får flere læsere? Ser frem til indlægget. God dag og god bedring.]]>

 2. < ![CDATA[Hej Emily, Super fed blog, jeg læser den hver dag og hele tiden! Lige i øjeblikket har jeg en blog med en veninde, men jeg regner med snart at gå "solo". Mest fordi jeg ikke føler, den repræsenterer mig, som den jeg er.. Og jeg har et par spørgsmål til dig, som jeg håber du vil svare på. :-) Hvordan finder jeg en blogform som passer til mig? Hvordan kommer jeg videre fra blogspot? Hvordan kommer min blog ind på bloglovin? - Sarah]]>

 3. < ![CDATA[Hey! Jeg har lige startet min egen blog og jeg er egentlig også mest interesseret i at få at vide hvordan man bedst "reklamerer" med sin blog. Det ville jo være rart nok, hvis der rent faktisk var nogle folk der gad at læse dét man bruger tid på at sidde og skrive. :-D charlottechristiane.blogspot.com]]>

 4. < ![CDATA[Hej Emily :-) Super fedt med sådan en spørgerunde! 1) Hvordan skaffede du læsere? 2) Hvad synes du er vigtig for en "god blog" 3) Hvorfor startede du med at blogge og hvordan er din blog blevet så stor? Er den vokset sig stor eller kender du nogen som kender nogen? Din blog er super fed og jeg nyder at følge med :-)!!! - Amalie / www.voresboble.dk]]>

 5. < ![CDATA[Hvordan laver man en give away? Jeg mener, skriver man til det selskab man gerne vil have en give away fra eller kontakter firmaerne en? Eller skal man bare selv købe noget og lave det til en give away? :) Tak for en inspirerende blog, forresten ;)]]>

 6. < ![CDATA[Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke tanker du gør dig, når du brygger et indlæg sammen? Jeg synes tit at mine bliver meget "lige til sagen", hvor du er god til snik snakke - og det er ment på den mest positive måde! Hvilke emner er for små eller store til at du vil tage dem op? I øvrigt kan jeg ikke lade være at kommentere på den der "skaffe læsere" diskussion, for jeg synes, det er så mærkeligt et mål at have. Man ønsker sig vel læsere som læser med af oprigtig interesse? Selvfølgelig kan man gøre sig bemærket via kommentarer osv, men mest af alt tror jeg på, at læserne finder vej og bliver hængende, hvis de finder stoffet interessant nok.]]>

 7. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg synes allerede, der er blevet stillet nogle rigtig gode spørgsmål. Godt initiativ og jeg glæder mig til at læse med! Jeg har længe fulgt din blog fast. Kram Rikke http://bloggingbyrikke.blogspot.com/]]>

 8. < ![CDATA[Hvor lang tid gik der fra du oprettede din blog til den kom på bloggers delight/bloglovin, og du rent faktisk begyndte at tjene penge på at blogge? Hvordan laver du dit "logo"/de billeder som du har øverst. Har ikke selv kunnet finde ud af det på blogspot.]]>

 9. < ![CDATA[Ej, super godt! Jeg er meget interesseret i hvad du gjorde for at få flere læsere, og om du har nogle gode tips? (-: Også den kategori du har med kategorier, hvordan har du lavet den sådan at man trykker på de og så kommer alle kategorierne frem? Kram natalie - http://agoodiebag.blogspot.com/]]>

 10. < ![CDATA[Hej skønne Emily <3 Det er simpelhen fantastisk at følge med i dit liv og side i sofaen åbne computren og så bare vente til der kommer flere fantastiske indlæg på din vidunderlige blog :) Jeg vil gerne vide hvordan man kommer godt igang, hvordan du kom igang, hvordan man får plads i hverdagen, og hvordan man bliver ved, når man ser, at der kun er en der er fast læser. KH Sofie]]>

 11. < ![CDATA[Kære Emily Som efterhånden langtids-fast-læser af din blog, er jeg også nysgerrig omkring et par ting, da jeg synes du gør et super godt job :) 1. Hvad fik dig til at starte med at blogge? 2. Hvad har fået dig til at blive ved? 3. Hvad synes du gør en blog speciel? 4. Hvilken mentalitet skal man have for at blive en god blogger? 5. Hvordan fandt du ud af hvad lige præcis DIN blog skulle handle om? Det var vidst det for nu, ellers må jeg hoppe forbi senere og stille flere, hvis jeg skulle komme i tanke om noget glemt :) Tak for altid dejlig læsning.]]>

 12. < ![CDATA[Godt initiativ! Jeg har nu blogget i lige over 2 mdr. og er nået en "tør periode" i forhold til tilgangen af læsere. Har 37 på BL og 8 på wordpress, så det har gået forholdsvis hurtigt, men nu er det gået i stå. Hvordan får jeg sat spark i det igen?]]>

 13. < ![CDATA[Hej Emily - Jeg vil høre om du kan give nogle fif til hvordan jeg laver min egen blog magen til din. Har du bare brugt googles blog eller er det et andet program du bruger? Og hvilke skabeloner du har brugt? Jeg har været inde og se din gamle blog, hvor jeg kan se at du i siderne har noget som hedder etiketter – hvordan lavede du det? Mange hilsner Astrid Vium]]>

 14. < ![CDATA[Har fulgt din blog i ca 1/2 år nu og er også blevet inspireret flere gange... så tak for det:) Min blog er også nyopstartet og synes det er vildt spændende og fantastisk at man kan samle al sin inspiration på ét sted. Har vist lidt de samme spørgsmål som de andre: 1. Hvorfor startede du med at blogge? 2. Hvad gør, for dig, en blog speciel? 3. Hvordan arbejder du med blogggen? -Tænker du meget på at finde indlæg til bloggen, eller kommer de helt af sig selv? På forhånd tak for svar:) www.everydaycolour.dk Venlige hilsner fra Christina]]>