blogtip: eksponeret

Eksponeret er navnet på en fin, fin, fin blog som jeg synes I skal lære at kende. Sarah, der har bloggen er helt utrolig dygtig til at tage billeder og behandler dem efterfølgende, så de får et lækkert, blødt, nærmest drømmeagtigt udtryk. Og så skriver hun små hyggelige og/eller pusseløjerlige tekster og tanker ned, som hun poster sammen med billederne. Eksponeret har ikke mange måneder eller indlæg på bagen, men jeg læste også Sarahs gamle blog, så jeg ved hvad hun er god for og at hun og hendes blogging er anbefalelsesværdig. Der er I øvrigt også en god guide i blog-layout-design blandt de seneste indlæg hos Sarah og Eksponeret. God læselyst :) Jeg har i øvrigt lært Sarahs blog at kende, fordi hun er en trofast læser, der ofte kommenterer her. Synes det er så hyggeligt, når jeg efterhånden også føler jeg lærer nogle af jer lidt at kende :)]]>

(Visited 154 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Billederne ser rigtig fine ud, men eftersom bloggeren ikke skriver stort bogstav efter hvert punktum, kan jeg simpelhen ikke få mig selv til at læse den. Lyder lidt dumt, men jeg går, desværre, rigtig meget op i, hvordan man forholder sig til det danske sprog. Og retskrivningsreglerne. - Desværre, desværre... (-:]]>

  1. < ![CDATA[Kære anonym! Jeg tror det er et helt bevidst fravalg, det er jo gjort helt konsekvent... Ingen store bogstaver, men en masse dejligt indhold..! Og jeg kendte hverken Sarah eller hendes blog før i dag....]]>

  2. jeg er ked af, du har forstået det på den måde. jeg elsker det danske sprog, at lege med det og forme det er noget af det, jeg holder allermest af. jeg skriver udelukkende med små bogstaver, fordi jeg simpelthen synes, det ser finere ud. men det er da synd, at det skal afholde dig fra at læse med.

 2. < ![CDATA[Hvor er det bare en fin blog! Jeg elsker bloganbefalinger, det er så rart at lære nye blogs at kende :) Kh Katrine http://genbrugogglamour.blogspot.com/]]>

 3. Tak for den fantastiske anbefaling! Hun tager godt nok dejlige billeder. Det er som om, tiden står stille, når man kigger på dem. Mange tak igen!

 4. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg takker dig mange gange for dine ord på min blog, de har fået mig til at tænke, især fordi det er sådan en stor blogger som dig der skriver dem. Mange tak, du skal bare vide at jeg elsker din blog og længe har fulgt dig! Og dine vlogs, hvad kan jeg sige? Jeg elsker dem!! Du lyder virkelig flink, sød, venlig og jeg kan blive ved :) Knus Line Hald line-hald.dk]]>

  1. < ![CDATA[Arrrrj... Jeg har da aldrig haft et 'Blogtip' som sponsoreret indlæg ;) At der i gennemsnit er et sponsoreret indlæg om ugen, gør jo ikke at jeg pludselig ikke 'blogger fra hjertet' længere :)]]>

 5. < ![CDATA[Er helt vild med din blog, og super flotte billeder!! :-) Kig meget gerne forbi min blog, måske du kunne blive ligeså inspireret?? Knus //Hende der Emilie www.hendederemilie.com]]>

 6. Åh, hvis der er nogen der fortjener sådan en anbefaling er det i hvert fald Sarah. Jeg er også trofast læser af hendes meget fine blog.

 7. tusind tak for de smukke ord, emily. (og alle jer andre!) jeg er beæret og meget taknemmelig over at blive nævnt herinde og lidt overvældet over interessen for min blog efter denne anbefaling. mange gange tak igen!