blogtip: eksponeret

Eksponeret er navnet på en fin, fin, fin blog som jeg synes I skal lære at kende. Sarah, der har bloggen er helt utrolig dygtig til at tage billeder og behandler dem efterfølgende, så de får et lækkert, blødt, nærmest drømmeagtigt udtryk. Og så skriver hun små hyggelige og/eller pusseløjerlige tekster og tanker ned, som hun poster sammen med billederne. Eksponeret har ikke mange måneder eller indlæg på bagen, men jeg læste også Sarahs gamle blog, så jeg ved hvad hun er god for og at hun og hendes blogging er anbefalelsesværdig. Der er I øvrigt også en god guide i blog-layout-design blandt de seneste indlæg hos Sarah og Eksponeret. God læselyst :) Jeg har i øvrigt lært Sarahs blog at kende, fordi hun er en trofast læser, der ofte kommenterer her. Synes det er så hyggeligt, når jeg efterhånden også føler jeg lærer nogle af jer lidt at kende :)]]>

(Visited 179 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

    1. jeg er ked af, du har forstået det på den måde. jeg elsker det danske sprog, at lege med det og forme det er noget af det, jeg holder allermest af. jeg skriver udelukkende med små bogstaver, fordi jeg simpelthen synes, det ser finere ud. men det er da synd, at det skal afholde dig fra at læse med.

  1. Tak for den fantastiske anbefaling! Hun tager godt nok dejlige billeder. Det er som om, tiden står stille, når man kigger på dem. Mange tak igen!

  2. Åh, hvis der er nogen der fortjener sådan en anbefaling er det i hvert fald Sarah. Jeg er også trofast læser af hendes meget fine blog.

  3. tusind tak for de smukke ord, emily. (og alle jer andre!) jeg er beæret og meget taknemmelig over at blive nævnt herinde og lidt overvældet over interessen for min blog efter denne anbefaling. mange gange tak igen!