no more google friend connect…

bloglovin

I har nok allerede hørt det derude i blogland, men gode gamle Google Friend Connect (faste læsere) har sidste dag i dag. Så hvis det er sådan I plejer at følge bloggen, så kan jeg anbefale Bloglovin’ i stedet. Bare klik på billedet ovenfor :)

Ellers er jeg nogenlunde flink til at poste nye indlæg på bloggens Facebook-side, så det er en anden måde at holde sig opdateret på :)

Uanset hvad så mange tak for at I læser med!

]]>

(Visited 145 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

    1. < ![CDATA[Lucca - Jo ift Google Friend Connect, jeg skriver blot hvad der gælder ift. min blog. Den kan I ikke længere følge via GF. Blogspotblogs kan man vist stadig følge sådan ;) Annesofie - Tænker at du taler om Bloglovin' og der har du helt ret :)]]>