happy b-day penny

I dag er det Pennys 1-års fødselsdag, så vi har travlt med at gå ture i det fine vejr, spise hundekiks og lege med bolde. Nå, ja og jeg er også så småt ved at forberede Oscar Night. Traditionen tro kommer nogle af mine veninder over og ser award-showet. Altid så hyggeligt, selvom det kræver meget kaffe/kage/slik at holde sig vågen hele natten ;) Håber I har en dejlig søndag, vi skrives i morgen!  ]]>

(Visited 182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. < ![CDATA[den søde hund, allerede 1 år!! :) Hvilken kanal kan man se det? og hvornår starter det?? Annesofie / http://bigyetbeautiful.blogspot.com/]]>

    1. Det kommer på TV2 Film og hvis ikke man kan tage den er NRK1 (Norges kanal 1) eller livestream en mulighed. Oscar2012live.com :) Optakten (rød løber, det vigtige!!) starter omkring midnat :)

  2. < ![CDATA[Hvor er det pudsigt, min lille borderterrier fylder rundt i dag! Tillykke til lille Penny-pige fra Molly og Musse.]]>

  3. < ![CDATA[Ååh.. søde, søde Penny! Tillykke med dagen! Jeg har selv en hund. han bliver 12 år d. 25. marts, men selvom han er gammel er han stadig frisk og glad. Hunden er virkelig menneskets bedste ven!]]>

  4. < ![CDATA[Stort tillykke med etårsdagen - hun nyder det sikkert :) Jeg ville ønske, at jeg skulle se Oscar show, men er desværre nød til at sove, for at kunne klare arbejdsdagene i næste uge ;) - men god aften/nat til jer :)]]>

  5. < ![CDATA[Ihh hvor tiden dog går hurtigt!! Men rigtig hjertelig tillykke med hende! Min den første sheltie bliver 9(!!) år i år og synes at det var i går jeg spændt sad med hende som 8ugers på vej hjem i bilen.. Åhh de hunde altså <3]]>

  6. Tillykke med Penny – hun ser altid så sød ud! Min hund Foxi bliver 10 år på fredag (samme dag som min fødselsdag!). Dog kan man desværre godt mærke, at det svarer til 70 år.. De dyr betyder bare så meget for én <3

    1. Ja, hun er, hun har heldigvis haft det rigtig godt de sidste 2 måneder, så nu tør jeg tro på at der ikke kommer flere tilbagefald :) Tak for at du spørger <3