happy b-day penny

I dag er det Pennys 1-års fødselsdag, så vi har travlt med at gå ture i det fine vejr, spise hundekiks og lege med bolde. Nå, ja og jeg er også så småt ved at forberede Oscar Night. Traditionen tro kommer nogle af mine veninder over og ser award-showet. Altid så hyggeligt, selvom det kræver meget kaffe/kage/slik at holde sig vågen hele natten ;) Håber I har en dejlig søndag, vi skrives i morgen!  ]]>

(Visited 209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

    1. Det kommer på TV2 Film og hvis ikke man kan tage den er NRK1 (Norges kanal 1) eller livestream en mulighed. Oscar2012live.com :) Optakten (rød løber, det vigtige!!) starter omkring midnat :)

  1. Tillykke med Penny – hun ser altid så sød ud! Min hund Foxi bliver 10 år på fredag (samme dag som min fødselsdag!). Dog kan man desværre godt mærke, at det svarer til 70 år.. De dyr betyder bare så meget for én <3

  2. Tak for jeres søde, søde hilsner og rigtig hjertelig tilykke med jeres vapser også!! <3

    1. Ja, hun er, hun har heldigvis haft det rigtig godt de sidste 2 måneder, så nu tør jeg tro på at der ikke kommer flere tilbagefald :) Tak for at du spørger <3