Konkurrence: Cool Penclic

 Sponsoreret indlæg Først og fremmest synes jeg I skal smutte forbi Penclic’s egen side, hvor der lige nu kører en mægtig sej konkurrence hvor man kan klikke sig til at vinde Penclic-mus og et spa-ophold til en værdi af ca. 12.500 kr! Og så til min nye supermus: Oh my. Jeg er så vanvittigt begejstret for denne her supermus, at jeg dårligt ved hvor jeg skal starte. Den er den dims som jeg ikke anede at jeg manglede, men som jeg nu slet, slet ikke kan undvære. Udover at denne mus er topsmart og gør det muligt at betjene rigtig, rigtig mange af ens computers funktioner uden overhovedet at røre tastaturet (5 forskellige klik-funktioner + scroll), så er den også ergonomisk korrekt og en fornøjelse at arbejde med. Det føles som at holde om en tyk kuglepen og den lystrer og manøvrerer så let som ingenting. Måske en lillebitte smule for let rent bogstaveligt talt og det er min eneste anke ved Penclic: Den måtte gerne have været en lille smule tungere i bunden altså sådan helt fysisk, men bortset fra den meget lille detalje, så er vi tæt på musseperfektion til os der bruger længere tid foran skærmen end hvad godt er. I særdeleshed hvis man klikker meget som jeg gør i forbindelse med billedredigering eller når man bevæger sig rundt på nettet. Denne Penclic er endda trådløs, så jeg har både brugt den på selve computeren, på bordet og på en mussemåtte i sofaen (hvis jeg har arbejdet der) og på den måde er det supernemt også at skifte arbejdsstilling for ens musehånd. Jeg er virkelig fan og kan allerede mærke forskel i min højre skulder, der ellers godt kan være lidt ramt efter en hel dag ’på job’ med blogging og specialeskrivning. Ikke nok med, at jeg er kær i Penclic, en heldig læser kan nemlig også vinde en Penclic til en værdi af ca. 500 kr. Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lægge en kommentar til dette indlæg inden på næste fredag d. 13/4 kl. 12.00. OG så synes jeg bestemt også I skal smutte forbi Penclic’s egen side (hvor I også kan læse mere om Penclic) hvor der lige nu kører en mægtig sej konkurrence, hvor man kan klikke sig til at vinde en mus eller et spa-ophold til en værdi af ca. 12.500 kr!]]>

(Visited 224 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

403 Kommentarer

 1. Dét er virkelig smart!! Jeg kommer, som mange andre, hurtigt til at bruge alt for lang tid for at computeren, så at eje en sådan Penclic ville være fantastisk :)

 2. < ![CDATA[Det er en fenomal-fantastisk ting..Og på deres side, ja der kan jeg ikke gøre det ret godt med at klikke..Der skal øves..Jeg går i hård træning.. Penclic, må kunne gøre det bedre.. Fortsat god påske..]]>

 3. < ![CDATA[Den er bare super smart....sådan en kunne jeg helt sikkert godt bruge. Krydser fingre ;0) Rigtig god påske :-)]]>

 4. < ![CDATA[Sej mus! Sådan en har jeg aldrig set før! Gad godt prøve den.. har de evt. en fysisk butik? eller måske er jeg heldig af vinde en her :)]]>

 5. < ![CDATA[Dejligt at få udvidet sin horisont lidt - den her kendte jeg virkelig ikke, men ser utrolig fornuftig ud. Er hermed tilføjet til ønskelisten til min snarlige fødselsdag :) Rigtig dejlig påske til dig!]]>

 6. < ![CDATA[Aaaij, endnu en dejlig konkurrence :D Jeg bruger desværre som så mange andre også "lidt" for lang tid foran skærmen, og sådan en smart lille en ville da helt klart gøre det endnu sjovere, med denne fine lille ven. God påskeferie :)]]>

 7. Jeg bruger godt nok også meget tid foran computeren, så den ville heller ikke være helt skidt for mig. :-)

 8. For mig fungerer min almindelige trådløse mus faktisk ganske okay.. Derfor ønsker jeg at vinde denne mus, til min storebror! Min bror er ved at uddanne sig til værktøjsmager og i den forbindelse bruger han sin computer rigtig meget og alle mulige forskellige programmer hvor godt kram aka mus og computer er essentiel.. Til jul ønskede han sig 5 forkskellige mus, han fik to, og prøvede at forklare mig hvad den ene kunne i forhold til den anden.. Jeg nikkede og sagde wow, smart og okay de rigtige steder! :) Og for et par måneder siden hvor jeg var på besøg hos ham, kunne han begejstret fremvise en ny mus!! Jeg forstår det ikke helt.. Men han elsker gadgets og åbenbart i særdeleshed mus – jo flere jo bedre! Derfor er jeg sikker på at denne mus vil sprede glæde hos min storebror.. Og jeg vil elske at give ham den, og lade ham fortælle begejstret om hvor smart og fancy den er, i forhold til alle de andre han har.. :)

 9. < ![CDATA[Det er jo en fantastisk opfindelse! Jeg har skader i ryggen, efter at være kørt galt i bil for nogle år siden, og kan klart mærke det i ryggen efter en dag med opgaveskrivning, blogging m.m. Tænk hvor mange penge der var at spare i kiropraktor regninger, plus hvor mange smerter der kunne spares med sådan et apparat! Ih hvor kunne den være lækker at vinde - tænk at have en 'hvordan kan jeg leve uden følelse' uden man overhovedet ejer en. hihi! god påske, søde Emily! knus!]]>

 10. < ![CDATA[Hold da op! :) Den er sku da smart! Eller det lyder ihvertfald sådan! Og så er konkurencer jo altid sjove :-D Knus Pernille]]>

 11. < ![CDATA[Wow hvor er den fed og mega anderledes! Ville være så sejt at vinde den!:) -SaraRyeSchmelling!;)]]>

 12. Den kunne være interessant at prøve! Hvis altså ikke min kæreste også lige vil “prøve” og så den forsvinder ;-)

 13. Har ønsket mig sådan en siden jeg var i praktik som fotograf og sad og brugte en hel dag på at redigere billeder med en sådan fantastisk mus. Virkelig en smart opfindelse som jeg håber jeg får fingrene i en dag!

 14. Det ser ud som en af de der ting man er nødt til at prøve før man ved hvad man skal sige til den ;)

 15. < ![CDATA[kunne forestille mig, at den ville være super til tegne- og billederedigeringsprogrammer! denne supermus kunne jeg godt nok godt tænke mig ! :) det er dejligt med alle de fantastiske konkurrencer du har kørende for tiden Emily! :)]]>

 16. < ![CDATA[Tæsker mig igennem påsken, der står på skoleprojekt... Har lidt ondt af mig selv! En ny "mus" med en dejlig opfordring (Smile!) burde kunne hjælpe lidt på humøret! God påske...]]>

 17. Hvor er det smart!! Har lige været inde på siden og det er da godt nok fristende at klikke (høhø) sådan en hjem. Nu prøver jeg lige at vinde en først, men er jeg ikke den heldige, vil jeg klart overveje det. :)

 18. Måske man kunne bekæmpe en grum tilbagevendende seneskedehindebetændelse med den der dims? KU GODT!!

 19. Man burde helt klart tænke mere ergonomisk – skriver også speciale, har hverken skrivebord, kontorstol eller en mus – der er bare så meget andet (og sjovere) at bruge pengene på…

 20. < ![CDATA[Hvor fedt at blive introduceret til sådan et stykke "musseperfektion" - jeg vil da klart gerne deltage i konkurrencen. Rigtig god påske til alle :o)]]>

 21. < ![CDATA[Bare man bliver den heldige vinder af den. Den ligner bestemt et vidunder for en, der ofte sidder ved sin mac ;o) God påske til alle!]]>

 22. < ![CDATA[Hold da op, jeg har aldrig hørt om noget lignende! Jeg er begyndt at få ondt et sted omme i ryggen, og det er åbenbart fordi jeg sidder med en mus i 8 timer om dagen, og det er kun på jobbet! Mvh Betina]]>

 23. Nej hvor er den cool! Ville mægtig gerne prøve den, nu da den nye appelmus simpelhent bare ikke fungerer godt. ;)

 24. Jeg lider desværre rigtigt meget af mussearm – jeg læser digitalt design og arbejder hver dag mange timer foran computeren, så jeg er nødt til snart at finde frem til løsning. Og jeg må sige, at penclic-musen lyder som et rigtigt godt bud!

 25. < ![CDATA[Nøj, den ser virkelig underlig ud! Men nu hvor halvdelen af min mousepad har givet efter for for meget brug af computeren, (hvilket præcis er pisse problematisk, når det kommer til billedredirering!) så må jeg altså deltage i konkurrencen! :) Knus fra Marie www.nemesisbabe.dk]]>

 26. Seeeeej dims, den kunne jeg godt bruge! Jeg sidder foran computerskærmen hele dagen, hvor jeg bl.a. designer og tegner, så sådan en kunne være en stor hjælp :)

 27. Jeg vil super gerne deltage. Hvor ville det være lækkert med sådan en, når man sidder så meget foran en computer i hverdagen :)

 28. < ![CDATA[Den lyder til at være ganske fantastisk! Den gad jeg godt vinde - ikke til mig, men til min kæreste der ville få glæde af den til sit studie, da han efter en skade har fået slidgigt i håndleddet. Måske den ville kunne afhjælpe lidt! :)]]>

 29. Wow, den ser sej ud! Den gad jeg godt stifte bekendtskab med. Hæhæ, den ser næsten helt trendy ud.

 30. Åh, det ville da være for lækkert at vinde – jeg er desværre allerede udstyret med en musearm efter et sommerjob sidste år – to dage ved computeret ødelægger min albue og håndled, så det ville da være helt fantastisk med aflastning.

 31. Håber på at mit “jeg vinder aldrig i konkurrencer”- uheld vender nu. Normalt skriver jeg aldrig på konkurrencer da jeg… ja, aldrig har vundet noget, haha. Så håber virkelig uheldet er vendt i løbet af min konkurrence-cølibat ;-)

 32. Min svigerinde deltog i går i en konkurrence på mine vegne, da hun normalt har held i spil, og derfor gerne ville vinde et par nye sko til mig – så nu deltager jeg i en konkurrence på hendes vegne. Det må være et godt redskab til en kommende multimediedesigner. Så håber jeg bare, jeg for en gangs skyld har held i spil. Fingers crossed.

 33. < ![CDATA[Som du dog sælger den, men kun på den gode måde :) Så godt, at jeg ikke kan gøre andet end at tilmelde mig denne fine konkurrence! God påske til dig! www.itsmypassions.dk]]>

 34. Det lyder som et absolut must have! Og helt sikkert noget, jeg godt kunne tænke mig at få fingre i. Det vil uden tvivl være sundt for skulderen at få en mus, og så en ordentlig og ergonomisk en, i stedet for at sidde og køre rundt med fingrene på musepladen på computeren.

 35. Nøj sådan en mus ville være lækker at have til mit studie, når jeg terper alle mine kinesiske tegn :D

 36. Uhhh den vil være perfekt for mig, nu når jeg sidder og knokler med mit afsluttende projekt til skolen, av av av min ømme arm og skulder.

 37. Når man bruger stort set hele dagen foran en computer, så kunne man godt bruge sådan en! Virker super smart :)

 38. < ![CDATA[Wauw, det lyder sku da super cool! Åh gud er det fredag den 13. ??? Tja så lover det jo ikke så godt, men man må da håbe :P Fortsat god påske :)]]>

 39. Meget fin og postiv beskrivelse af din testning. Har været på jagt efter en pen i et stykke tid til at aflaste de 37 timer (eller mere) jeg bruger foran skærmen, og denne lyder som et rigtig godt bud :) … som da også kunne være meget rar at vinde

 40. < ![CDATA[Hold nu fast! Det er da lige præcis hvad jeg ikke vidste jeg manglede! Det sure gamle håndledsstøttebind skal da smides ad h til så!]]>

 41. Ej, det lyder simpelthen for spændende til, at man kan lade chancen for at vinde sådan en fætter glide forbi ;-)

 42. Det lyder spændende, den kunne je godt tænke mig at prøve dajeg sidder froan computren hele dagen på job:-)

 43. Det lyder lige som en mus for min musseplagede højre skulder efter endt bachelorskriveri – og så ville det jo være den lækreste gave fra mig til mig agtigt som tak for god ro og orden under skriveriet, hvis jeg gik hen og blev den heldige vinder!

 44. < ![CDATA[Sikke en sjov og anderledes konkurrence. Den ville forsøde tiden ved computeren ;) //trine]]>

 45. Woooow, den ser lækker ud. Den må jeg da bare eje. Har lige fortalt mine forældre om denne vidunder. :D :D

 46. < ![CDATA[Sikke en sej dims. ;-) Kender alt for godt det med nakke og skulder, der ikke er enig i hvor lang tid man skal sidde foran computeren; så måske denne også kunne hjælpe mig!]]>

 47. < ![CDATA[Sikke en lækker konkurrence ! :-) Jeg har ingen mus, og det kunne jeg egentlig godt have brug for, da jeg studere it og design, hvor vi arbejder en del med photoshop osv :) Kram herfra! <3 www.theeyeshaveit.dk]]>

 48. < ![CDATA[Den ser virkelig cool ud! Jeg har godt kunne mærke, at min højre skulder heller ikke er helt glad, efter jeg er startet på uni, og det kunne nemt tænkes, at sådan en fætter her ville kunne hjælpe lidt på det, så jeg vil da straks deltage. :) Tak, for en dejlig blog, der stort set altid får mig til at smile, når jeg læser med. :)]]>

 49. Sidder foran computeren minimum 12 timer om dagen pt, og der vil sådan én altså virkelig være smart!

 50. < ![CDATA[Det lyder som en helt perfekt gadget for en gadgetgeek som mig. Har selv mange problemer med musearm og havde egentlig tænkt mig at købe en tablet mus, men denne lyder som en meget bedre løsning. God påske]]>

 51. Iiih, den ville jeg gerne eje! Jeg mærker hurtigt hvis jeg har opholdt mig ved computeren for længe (kigget blogs osv ;)) så et vidundermiddel som denne – ja tak! ;)

 52. Fedeste dims!! Alt for dimset til mig men min fantastiske kæreste ville blive så imponeret og glad for sådan en at jeg bare MÅ vinde den!!

 53. < ![CDATA[ÅÅååååå! sikken en super mus, den ville være super dejlig at vinde! Tænk at kunne være heldig at bruge den efter påske! God påske!]]>

 54. Det må siges at være nogle mægtig rosende ord ! Den lille fætter ville jeg ikke have noget imod boede hos mig :-)

 55. < ![CDATA[Åh dén ville jeg gerne vinde til arbejdet...sidder foran 3 skærme i 8 timer ad gangen og klikker rundt en millionmilliard gange så den ville være perfekt! Og så kunne man jo ogs hurtigt og nemt komme til at kigge på yndlingsblogs indimellem ;)]]>

 56. < ![CDATA[nicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenice iiiiiiiiih hvor fedt! som den lille computernørd jeg er, må jeg bare vinde!:)]]>

 57. jeg vil også gerne ligge et lille lod til udtrækning :) ville være en dejlig præmie at vinde.

 58. Uf, det er dælme smart! Jeg kan også ofte mærke. hvis jeg har siddet for længe foran skærmen, så denne ville helt klart skabe fryd og glæde:)

 59. < ![CDATA[Åhhh.... sådan en har jeg bare ønsket mig såååå læææænge...! Elsker at tegne og skrive oven på mine fotos og det er den her jo heeeelt perfekt til og med jævnligt ledbånds-betændelse i skulderen... ja så ville denne her jo være GULD!!!!! <3 Gos påske /Trine]]>

 60. Den er jo så smart! Ville være virkelig lækkert at vinde den, da jeg arbejder meget i både photoshop og illustrator i forhold til mit studie. Ville være så rart at slippe af med ømme håndled!

 61. Wauh, den gad jeg sørme godt vinde! Er så træt af den almindelige mus som jo heller ikke er særlig ergonomisk :)

 62. Ih, det er lige sådan en jeg mangler – dejligt at vide det nu :) Jeg har formået at smadre mine håndled og har tit ondt i skulderen – jeg prøver virkelig at lave nogle øvelser for det, men det er ligesom ikke helt nok. Fingers crossed!

 63. < ![CDATA[Wow, den ser super spændende ud. Ville elske at eje sådan en. Krydser fingre og ønsker dejlig påske til jer alle 3 :-)]]>

 64. Vil virkelig gerne vinde. Så vil jeg tage den med på arbejde, for der har jeg kun en gammel mus med ledning.

 65. < ![CDATA[Snøft, min egen mus er en rigtig Laban. Den gemmer sig gang på gang, under mine bøger, mellem mit tøj og til tider i min mad. Dens forgænger havde en fantastisk lang hale, som gjorde det muligt at finde den igen, men denne lille satan her er trådløs.. ergo.. jeg mangler en ny mus. Og jeg er sikker på at den her skal være den nye laban i mit liv!]]>

 66. uh, den ville være skøn at vinde. Tabte på underlig vis lidt yoghurt på min laptop den anden dag og det har så gjort at mit pege/trykfelt er sådan lidt – hmmm …. ikke samarbejdsvillig og trægt. Så sådan en lille fiks fætter kunne da være et et dejligt nyt bekendtskab :)

 67. Jeg ville elske at prøve denne mus da det til tider kan være hårdt for nakke og skuldre med et kontorarbejde :-D

 68. Når man som dig, sider med speciale skrivning, billed redigering osv. kan man jo kun drømme om at vinde sådan en drømme penclic :)

 69. Det ligner en sund opfindelse! :-) Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at vinde sådan en fætter! God påske til alle! :-)

 70. Syntes ofte det er således at man ikke vidste man havde brug for en gadget før man har den, og så er den uundværlig. ;)

 71. For mig er den almindelige mus bare ikke særlig god, den gør ondt i længden og er faktisk ret upraktisk når man er venstrehåndet. Så denne pen kunne jo blive min redning! :)

 72. < ![CDATA[Det lyder altså smart - måske jeg så kan slippe for at høre på min mors; "du skulle hellere tage at få dig noget frisk luft og motion, det der computerfis er alt andet end godt for arme og ryg!!" Jeg krydser!]]>

 73. Ej hvor smart!Den kunne jeg virkelig godt bruge. Vi bruger udelukkende computere på skolen, så ikke nok med at eg bruger den fra 8-16 hver dag uafbrudt, så kommer der også lektier + afleveringer herhjemme, og så selvfølgelig lidt bloglæsning og facebook (det gik lige op for mig hvor meget jeg egentlig bruger min computer) :-D

 74. Åhr! Sådan en gad jeg godt at have.. Specielt hvis den kunne hjælpe mig til ikke at have så ondt i min dumme muse-skulder :)

 75. Åh, fantastisk konkurrence! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg uden tvivl forære den til min kæreste, som får afvide lørdag den 14. april om han er kommet ind på hans drømme uddannelse som mediegrafiker. Dette ville være den perfekte gave til ham!

 76. Det lyder godt nok lovende, for jeg synes godt nok det er alamerende skræmmende hvor ondt man som 27 årig allerede har i sine fingre/hånd af at arbejde med computer/mus

 77. Det lyder godt nok lovende, for jeg synes godt nok det er alamerende skræmmende hvor ondt man som 27 årig allerede har i sine fingre/hånd af at arbejde med computer/mus

 78. Håber meget jeg vinder, da jeg næsten hver dag sidder en 10-timers tid foran min computer, og får ondt i arm og håndled :(

 79. < ![CDATA[Hej Emily. Har du et sted du opbevarer dine billeder udover på computeren? Hvis det er en ekstern harddisk, hvilken er det så? Jeg er ny Mac bruger og tænker du har gode fif eftersom du tager så mange billeder;) De bedste hilsner Pernille.]]>

 80. < ![CDATA[Sikke en lækker konkurrence ! Det er lige noget for mig, som bruger hele adobe pakken pga. min uddannelse. Den ville være en kæmpe hjælp til min hovedopgave, hvor jeg skal til at bruge mange mange timer foran computeren med photoshop og InDesign. Ligegyldig hvem der vinder, så er personen meget heldig. :)]]>

 81. SMART – jeg er ret sikker på, at det vil være meget nemmere at bruge diverse foto programmer, hvis man havde sådan en mus!

 82. < ![CDATA[Kan man bruge den til at tegne med(altså i paint og sådan)? Den vil være lækker at vinde i så fald :-)]]>

 83. Da jeg ogs gerne bruge lidt for mange timer foran computeren, så er sådan en smart fætter lige noget for mig! :)

 84. Nøj en sej “kuglepen” :-) Lige noget for min mor! Hun bruger nemlig meget tid på computeren, da hun er ved at tage en videreuddannelse, hvor hun er igang med at skrive sit speciale. En perfekt fødselsdagsgave ;-) Krydser alt der kan krydses!..

 85. Jeg lider desværre af det såkaldte ‘muse-arm’ i begge arme! Det er simpelthen så irriterende. Jeg bruger en roller-mouse på jobbet, men derhjemme kunne jeg have stor glæde af penclic, når man netop sidder i sofaen. God ting at udlodde!

 86. Så er kommentaren skrevet… Nu er det bare om at krydse fingre for at jeg er den heldige.

 87. Hej Emily – det var godt nok nogle gode ord, den fik med på vejen.. den ville jeg gerne afprøve (: KH

 88. Kigger ofte efter muse-alternativer, da jeg allerede har haft smerter i min albue gennem flere år. Denne lyder ret interessant, især når du roser den så meget og at den reagerer hurtigt, hvilket er meget vigtigt for mig.

 89. < ![CDATA[Ergonomisk niceness, jeg ville blive ællevild om den ville tilfalde mig. Ps. din blog begejstrer som altid (:]]>

 90. < ![CDATA[Sådan en MÅ jeg da bare eje (: jeg krydser arme og ben for at jeg bliver den heldige. /Maria Silje - kig forbi min blog og deltag i konkurrencen (:]]>

 91. Hold da op, hvor ser den fed ud! Den vil helt sikkert være perfekt til min grafiske uddannelse, så jeg ville virkelig ELSKE at vinde :D

 92. Det lyder da som en usandsynlig smart mus til sådan en studerende som mig (Der egentlig bruger mere tid på at klikke rundt blandt blogs end rent faktisk at følge med til forelæsningerne) ;)

 93. Uh den kunne min højre arm og skulder godt trænge til efter en lang dag på arbejdet og efterfølgende bloglæsning.. :)

 94. Tak fordi du har introduceret mig for denne lille smarte fyr – troede ikke den fandtes. Min krop vil elske mig hvis jeg bliver den heldige ejer!

 95. < ![CDATA[Jeg ville så gerne vinde det her lækre kamera! Min kæreste bliver, en af de nærmeste december-dage, morbror og onkel til en lille fin baby-dreng og det ville være så passende at kunne forevige de første minder med sådan et tjekket kamera (og tænk så lige, hvor sej en tante jeg vil blive :)) God 3. December!]]>