Monday

20120410-120540.jpg 20120410-120751.jpg Blogguderne er ikke med mig. Først duede internettet i sommerhuset ikke og nu hvor jeg er hjemme igen, viser det sig, at jeg har glemt opladeren til computeren i sommerhus. Så nu står den på mobilblogging igen… Altså… Alt andet er i øvrigt gået galt i dag. Småting godt nok, men irriterende småting. En vigtig nøgle, der er pist væk. Stoppet afløb og medfølgende oversvømmelse af badeværelsegulv, par example. Og jeg har som følge lidt svært ved at svinge de lyserøde briller på i dag. Selvom jeg ellers aldrig er i mandagshumør, gætter jeg på at det er sådan jeg har det i dag. Gad godt bare gå i seng og prøve forfra i morgen. Men det løser sjældent noget… Har dog haft en edderhyggelig weekend i sommerhus. Læst og læst, især i Just Kids, der er helt utrolig. Er længe siden jeg grådigt har slugt en bog på den måde, der ikke var en knaldkrimi. Og så har vi spillet Krible Kryds. Og gået rare ture og puttet og spist sildemadder og drukket kaffe. Kunne det ikke lige blive weekend igen?]]>

(Visited 147 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Det er utroligt, så lidt der skal til om morgenen, før man får fornemmelsen af, at det bare bliver en lortedag. Jeg stod op og tog lettere groggy et skridt ud af soveværelset – og trådte i en dejlig pøl bræk, min søde Frank havde lagt til mig. Lortekat, lortedag.

  2. Årh, det er også bare sååå nedtur sådan noget. Og det er lige præcis, når det er sådan flere små ting, som bare får en til hidsigt at udbryde “ååååårh!!”, at man bliver i sådan et mandagshumør…. Men så er det godt at tænke tilbage på så rar en weekend og huske på, at det bliver sådan igen :)

  3. Ih, jeg vil også tilbage til sommerhus/putte/scrabble/kæreste hygge. Forstår dig virkelig godt, påsken gik aaaaalt for stærkt.