Weekend

20120415-132720.jpg

20120415-132747.jpg
Har haft lidt for travlt med at holde weekend til at få blogget, men weekender skal jo også passes og mon ikke I også har haft travlt med at nyde det gode vejr, drikke øl med vennerne, slappe af og se Titanic, læse bøger, pudse vinduer (jep, de er helt see through nu) eller lignende? Klem til jer under alle omstændigheder og nyd den sidste rest weekend. Jeg skal forbi min mormor på plejehjemmet her i eftermifdag og senere hente J, der har været i Finland, i lufthavnen. Hmm… Og så burde jeg støvsuge… Man kunne på den anden side også se film fra Hollywoods guldalder og drikke kaffe… Tough choice…

(Visited 145 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Det er nogle dejlige billeder, synes jeg :). Det er som om de bare virkelig fanger roen i weekenden.. Men weekend har også været (well, og er) ret stille og rolig. Startede med en påskefrokost for studiet fredag og den tog bare energien fra heeele lørdag (der også gik med Titanic – så endda en sær dokumentar om ulykken).. I dag skal jeg gøre rent (suk) og så kommer min gode veninde og laver mad med mig :)! Vildt god afslutning på en weekend!

  2. Måske er det en meget mærkelig kommentar, men jeg bliver simpelthen så glad, når jeg får et nyt og farverigt indlæg fra dig på bloglovin’, mellem alle de sort/hvide blogs jeg ellers følger. Så tusind tak for den dejlige og skønne lyserøde farve.. Og selvfølgelig også dig :-))