gifted

Som blogger modtager jeg alle mulige (og også ganske mange ret umulige) ting og sager. Hvis jeg synes om dem – som med neglelakken i forgårs eksempelvis – kan det være, at jeg nævner dem eller har dem på, på bloggen. Og selvom jeg efterhånden har set og prøvet lidt af hvert, så var tirsdag – hvor jeg modtog ovenviste –  en pakkedag lidt ud over det sædvanlige. Lækker bluse fra DANSK Basic (og læg lige mærke til konfetti, hurra!) og personlige vand (nænner aldrig at drikke dem) fra Vitamin Well i smuk æske. Kan altså godt lide, når folk gør sig umage :)

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. En smule misundelig kan man da ikke undgå at blive, for hvor er det dog cool med ens eget navn på! De må på udstilling hjemme i din fine lejlighed! :-)

  2. Åårh, Gid jeg fik seje, customized vand og pæne bluser i konfetti-poser! Pt står det primært på rudekuverter og gratisaviser.. Det er altså ikke helt så sjovt.

  3. FEDEST Emily! :) Det er nogle virkelig fine ting, hvor bliver jeg glad på dine vegne, haha! Elsker gaver! Du fortjener også gaver for din fine blog! :D Nyd dine dejlige sager, og giver Cecilie ret – de vand må udstilles i dit hjem! :D

  4. Detaljen på flaskerne er virkelig sej! Du må føle dig ekstra speciel, når du modtager sådan en gave? :)
    V, staaletxx.blogspot.com

  5. Der er da vist en kær praktikant, der har haft travlt med hul-maskinen til al den konfetti! :) Basic bluserne er så fine, og ser simpelthen så dejlig bløde ud!