blogtip: sund mums

Hver gang jeg besøger Benediktes fine blog, tænker jeg at jeg må huske at tippe jer om den. Er dog kommet fra det gang på gang, men nu lykkes det endelig :)

Sund Mums kan man finde masser af lækre og sunde opskrifter på alt fra pandekager til burgere. Og lækre, lækre billeder. I Benediktes køkken findes der ikke hvedemel (eller andet med gluten for den sags skyld) og en håndfuld andre ting. Og så er der som regel heller ikke sukker i nogen af opskrifterne. Benediktes måde at spise på minder om min egen – altså i de gode perioder, hvor det hele ikke går op i kage hehe :) Det er sådan jeg har det bedst: Ikke for mange ‘hvide’ kulhydrater/stivelse og sukker, masser af protein og sundt fedt og fokus på sunde og nærende råvarer. Så hvis I har det ligesådan er der masser af inspiration at hente på Sund Mums :)

(Visited 573 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Fårk, hvor ville jeg ønske, jeg kunne leve sådan. Er alt for glad for mine kulhydrater… Jeg kan slet ikke uden brød og pasta!

 2. Lækker blog hun har, tak for tippet! Man får helt lyst til straks at gå igang med madlavningen ;-)

  lifeofcamillahartz.blogspot.com

 3. Det er sjovt. Sad i går og søgte vidt og bredt efter madblogs a’la Green Kitchen Stories og Roost uden held, og så vupti, kommer du lige med den her. Fedt fedtfedt :)

  Kh M

 4. Tusind, tusind tak for dine fine ord og tippet til min blog, Emily! Det sætter jeg meget stor pris på :) og håber det kan være god inspirationen for alle jer, der følger tippets vej dertil.
  Mange hilsner Benedikte

  1. Jeg håber forresten, at det er okay, at jeg låner et screenshot af blogtippet til at skrive et lille indlæg om med henvisning til dig? Ellers må du lige sige til :)
   Mange hilsner Benedikte

 5. Ih, hvor er “sund mums” dog et (eller 2) dejligt ord. Tak for tippet søde Emily. Jeg elsker at udforske nye madblogs og blive inspireret! :)

 6. tak for tippet:-) det er virkelig dejligt at kunne lave en masse mums på den “sunde” (i hvert fald lidt sundere) måde!! de pandekager ser virkelig godt ud!! jeg har en virkelig soft spot for pandekager hehe!!

  love
  modepistol

 7. Tusind tak for en skøn blog, som jeg virkelig nyder at følge.

  Jeg har i lang tid ligeså fyldt “Sund mums” – og jeg er helt enig. Det er virkelig en fin blog, som er hver at at tage et kig forbi.

  En anden blog, som jeg tror du også vil finde interesant er denne, som med dens fine layout og billeder også tiltaler mig:

  http://tinasopskrifter.blogspot.com/ – bare et lille tip :)

  Tanker herfra

 8. Ejjj, TAK FOR TIP! Kan næsten ikke vente med at komme igang med nogle af alle hendes lækre opskrifter… Altid godt med sund og lækker inspiration.

  Hilsen fra en af dine trofaste læsere :-)