look of the day: a hobbit dilemma

Outfit details: Dress Stella Nova (gifted)// boots Minnetonka

Halleluja, det er jo nærmest sommer. Fabelagtigt! Og klog af de sidste par år, er det vist bare om at nyde det gode vejr og lufte de vinterblege stænger, mens det er muligt.

Og som I kan se har jeg igen, igen glemt at mine vinterblege stænger ikke er særligt lange. Og at man derfor ikke skal tage ankelstøvler på i kombination med lige under knæet kjole. Det skærer bare alle de forkerte steder.

Af forfængelige årsager var jeg lige ved at bortcensurere mine –  i begge ender uheldigt overskårne – lægge, men hey er egentlig ikke så forfængelig, når det kommer til stykket og I kan jo lige så godt lære af mine fejl.

Derfor: Hvis man er indehaver af hobbit-ben (eller helt almindelige ben, gælder faktisk alle der ikke har modelstænger), så er det ENTEN knælang kjole (kombineret med ballarinaer, sandaler eller endnu bedre høje hæle af en art) ELLER ankelstøvler (kombineret med kortere kjole, der skærer over knæet og gerne højere oppe endda). Håber at I lærer af mine fejl, jeg selv gør tydeligvis ikke og bliver ved med at tro at det bliver flot i virkeligheden, hvis det er flot når jeg forestiller mig det inde i hovedet :)

Til gengæld har jeg OPTUR over mit hår! Virkelig. Og undskyld jantelov.

I der har fulgt med længe ved at det har været lidt af en rejse og at jeg for to år siden var rigtig ked af mit hår og havde været det længe og at det også led og var en frygtelig tør, kruset og mishandlet tot. Synes derfor det er helt usandsynligt fedt, at jeg nu kan stå op om morgenen og så ser mit hår ud som på billederne ovenfor. Nå, ja lidt uglet bevares, men det look kan jeg godt lide… Før i tiden brugte jeg oceaner af tid på mit hår og tusindvis af kroner på produkter, nu bruger jeg nogle få skånsomme produkter og lader det ellers være så meget som muligt (glatter ikke, krøller ikke, tørrer ikke og friserer næsten ikke) og håret er happy og jeg er happy :)

 

(Visited 220 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Du er generelt smuk, men dit hår er jeg nærmest helt forelsket i! (på den venlige og søde måde, ikke den creepy stalker-agtige måde, forstås…). Mit hår er kort, egentlig mest af alt fordi det ellers nemt bliver en omgang frizz, men måske jeg bare har behandlet det forkert? Orker dog ikke at gro det igen :D

 2. Hobbitben! Ha ha, har selv kaldt mine ben det i årevis! Skønt at du fører sådan en ærlig og positiv-uperfekt blog med super humor. Det er dejligt forfriskende!
  Skøn kjole – og super tillykke med samarbejdsaftalen og det smukke hår! Skal helt sikker tjekke de produkter ud :-)

 3. Nåååår søde bener! Døde lige lidt af grin over hobbit-referencen :D Synes dog du ser evigt charmerende ud alligevel, god dag igåååås? ;-)

 4. Hehe, ja det går ikke og det gør det bestemt heller her ;) Men hey, man lægger jo knap nok mærke til det, når alt fokus er på det lækre hår :)

 5. Jeg elsker elsker elsker dit hår. Hvis jeg måtte bytte med en person i hele verden (og tro mig, det ville jeg rigtig gerne) så ville jeg have dit hår!

  Og så elsker jeg indlægget, virkelig!

 6. Ud med janteloven! Du har det flotteste hår :-) Jeg er også indehaver af hobitstænger og ser helt forkert ud i knælange kjoler (også selvom jeg har ballarinaer på).. Så for midt vedkommende holder jeg mig til enten korte eller helt lange kjoler.

 7. Hvor er det dejligt befriende med sådan et indlæg :) Vi har vel allesammen nogle særheder, som ikke er så sære, når det komme til stykket. Hurra for hobbit-ben og smukke menneskelige bloggere! P.S: Jeg afmelder hermed abonnementet på janteloven og like’er på dit fine hår!

 8. Ej men Emily, man kan da heller ikke tage Minnetonka’er på til så dejlig en kjole! Og i det her vejr?! På med sandalerne!

  PS: Jeg kan også godt lide dit hår.

 9. Kære Emily.

  Jeg har fulgt dit blog i et lille års tid nu og elsker den! Jeg har ikke kommenteret før, men nu er jeg bare nødt til det.
  Både fordi jeg har helt de samme ben som dig og fordi jeg også altid glemmer, hvad det er man skal når man er sådan bygget, men også fordi du lige præcis med dette indlæg slår fast, hvorfor det er jeg elsker din blog så meget.
  Du er bare så meget dig selv og tør godt at vise og skrive om det hele. Hånden på hjertet, så havde jeg selv været for forfængelig til at poste billederne (ej, altså så slemt ser det heller ikke ud, men du ved hvad jeg mener. Når man selv ikke synes det ser pænt ud, ikk :-)), og er nok generelt en af de bloggere der drysser godt med sukker på.
  Du er virkelig en inspirationskilde for mig på mange plan, så tak fordi du er så skøn og fordi din blog er så lækker.

  I øvrigt behandler jeg nu mit hår på næsten samme måde som dig er nu også blevet krus kvit, så tak for det også (selvom mit tynde hår slet slet ikke kan hamle op med din lækre manke!). Nu stopper jeg før det her udvikler sig til en takketale der kunne være en Oscar statuette værdig :-)

  God dag til dig!

  Kh Ulla.

 10. Jeg har været en total copy cat, og har kopiret din hårrutine :-) Mit hår er super nemt at have med at gøre, og jeg har endda fået mange komplimenter :-) Total optur, – så tak for tippet :-)

 11. måske er det måden du står på? :) det ser lidt sjovt ud. men smuk er du i hvert fald! og så betyder det ikke så meget hvor lange benene er.

  1. Ja, det er nok lidt skævt på flere måde, fotografen havde ikke rigtig tid (tsk tsk), men tror bare at den kombi er skidt for mig :) Og tak!!

 12. Verdens sejeste indlæg!
  SÅ FEDT at du tør vise din uheldige kjole/sko sammensætning og kommer med et bud på et alternativ.
  Jeg har selv hobbit-ben kombineret med cankles (super combo!), så alle tips er velkomne :)

  p.s. dit hår ser for lækkert ud, og jeg synes du skal råbe det ud af vinduet, and kick jante to the curb!

   1. – du ved “calf meets ankle” cankle! i folkemunde kendt som fede ankler.. eller minus synlig akilleshæl.
    Høje hæle skjuler det lidt, men jeg kan jo ikke stavre rundt i hæle i isbutikken, vel?
    suk… ;)

 13. Du er hammer lækker! Jeg har selv det samme problem, jeg er ku n 1.58, og glemmer altid at lang kjole med støvler ikke går! Man skal op på de høje hæle! :-)

  God solskinsdag

 14. Fantastisk lækkert hår – kan virkelig godt forstå at du er glad for det :) Og kjolen er altså også ret fin til dig. Onsdagsskønhed :)

 15. Er virkelig træt af mit hår for tiden, og har egentlig fået fornemmelsen af at din måde at behandle dit hår på er ret besværligt (At man pludselig skal have specielle produkter og sådan) men måske man skulle give it a go :) det er jo fabelagtigt at kunne stå op og se sådan ud!

  1. No, no det er NEMT!! Helt skåret ind til benet går det ud på at du IKKE skal gøre noget ;) Altså stoppe med at bruge shampoo med sulfater, vaske håret mindre, ikke rede det og ikke style det med varme (glattejern og føntørrer). Og så lade det finde sin naturlige balance og fugt. Skal nok skrive en update på det snarest :)

  1. Tak Lisa, er nu også som regel gode venner med dem, men skal vist stadig lade være at ‘skære dem over’ de steder ;)

  1. Shampooen er helt sikkert medvirkende, men det er den generelle metode (og det at jeg har behandlet mit hår anderledes og IKKE farvet det i snart 2 år), der virkelig bærer frugt efterhånden. Så kan altså ikke love mirakler :)

 16. Tak for at I er så rare og også kan lide mig selvom jeg poster overskårne hobbit-ben <3

 17. Du er så skøn. Og jeg har hobbit ben og hobbit fødder. De er små og brede :-) manden elsker at drille mig med det.

  Vil meget gerne have tips til at undgå kruset hår. Mit trænger til fugt. Jeg synes mit hår bliver så klasket og fedtet hvis jeg ikke vasker det hver dag. Så det er en dårlig cirkel at være i. Det svinget meget. Men pt. er det nærmest en uld tot som ikke kan redes ud, heller ikke med fingrene.

  Kan en god hårmaske hjælpe som en start? venligst anbefal en hvis du har en god en.

  /Chau

 18. Hihihi :o) Jeg vil godt lige nævne, at også selvom man har lange (irriterende lange for man kan ikke få bukser, der er lange nok!) ben, så er det heller ikke klædeligt med nederdel-under-knæ-flad-ankel-støvle-kombien. Det moser simpelthen tingene sammen og man ligner en høj hobbit i stedet :P Det kunne ellers være rart hvis det funkede, for det er dejlig komfortabelt.

 19. Jeg blev ski helt glad i låget af det indlæg… Er selv udstyret med hvad jeg vurderer er ben i dværg-længde, og hvor er det dog skønt ikke at være den eneste;-)

  Ps: Har sagt det før: Du har det pæneste garn!! Glæder mig til indlæg om produkter.

  /Line